Goede service. Vriendelijk en behulpzaam met uitleg.

Zeer prettige uitleg over verschillende types en er wordt meegedacht.

Ik heb 2 proefritten gemaakt en vond het fantastisch. Uiteindelijk voor de Peugeot gekozen. Helaas kan ik er nu zelf niet in rijden door een gebroken voet. De auto is netjes bij mij afgeleverd en als het rijden weer kan, mag ik voor de uitleg een afspraak maken. Ik ben zeer tevreden en zal dan ook Broekhuis aanbevelen om prettig zaken te doen.

Geweldig , aardige medewerkers

Goed geholpen , aardige medewerkers. Auto op tijd klaar en duidelijk overleg. Auto was zelfs nog gewassen en uitgezogen

Prima medewerkers en uitstekende service. Over een aspect van de auto ben ik zeer ontevreden en datp

Vanaf de koop van de 308SW HDI heb ik ongeveer 6 maal forse trillingen van de auto gehad. Zomaar uit het niets stuitert de auto over de weg. Ik heb er onlangs zelfs een vakantie voor onderbroken en de auto vanuit Zeeland naar de garage in Deventer laten transporteren. Men heeft er alles aan gedaan maar niets gevonden. Onbekend is het fenomeen niet want er bestaat online zelfs een forum van onder de naam peugeot-meeting.nl. (trillingen 308SW) Wellicht komt het u bekend voor want er zullen ongetwijfeld meer voorbeelden van zijn. Jammer want het is een fijne comfortabele auto. Groet van Joop Wilderink, 0623915118.

Ik ben prima en aardig geholpen

Er is goed geluisterd en de auto was weer tip top

Auto voor APK en wintercheck, tussendoor belden ze op om te vertellen dat het al even was geleden, dat de interieurfilter was vervangen, dus gezegd dat het goed was, dat er nieuwe in kwamen. Auto om 8 uur gebracht en om 11 uur alweer een smsje dat we de auto konden ophalen. Netjes geholpen en alles afgehandeld, vriendelijk personeel.

Vertrouwen dat mijn auto in goede handen is!

Ik werd prima geïnformeerd over de te verrichten werkzaamheden en keuzes die ik daarin kon maken. Auto keurig gewassen en gezogen weer mee teruggekregen.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, vriendelijk personeel wat ook mee denkt.

Heel plezierige en behulpzame medewerkers

de servicebeurt en de wielenwissel gebeurde met aandacht en ik werd keurig van tevoren geïnformeerd over extra handelingen.

Zeer correcte behandeling

Autoverkopers hebben vaak niet zo’n goed imago. Mijn contactpersoon Sven daarentegen was uiterst meedenkend, natuurlijk gezond zakelijk, maar toch redelijk. Geweldig sympathieke verkoper, nooit wegdoen.

zeer goed en vriendelijk.

goede services bij ontvangst en auto-onderhoud,alles is overlegd als er een probleem is aan de auto. Netjes afgeleverd.

Prima garage goede service

Een warm welkom aan de servicebale.

Heel prettig gesprek met de service medewerker die prima meedacht met het doorpraten over het uit te voeren onderhoud. Afspraken prima nagekomen.

Goede ervaring!

Netjes geholpen en goed op hoogte gebracht van kosten

zeer goed en kundig advies

Zeer vriendelijk en correct personeel en prima afhandeling van onderhoud.

Prima afhandeling

Helaas voor u besteed ik mijn tijd niet aan dit soort zaken

Zie tekst hierboven

snelle afwerking

Goed gesprek vooraf en uitleg over de werkzaamheden

Prima service.

Voor het eerst een hybride auto en geen enkele ervaring met laadpalen. In Zutphen meer dan 5 laadpalen bezocht maar de Chargemap pas weigerde dienst. Vraag: is hier de pas, de auto of de kabel schuld. Na een uurtje in Deventer werd duidelijk: laadpalen zijn het probleem........uitstekend geholpen.

Fijn bedrijf

Netjes geholpen goede service

Jaarlijkse beurt en apk weer prima uitgevoerd!

Perfecte service

Auto grote beurt en APK alles naar wens gebeurd.

Auto weer klaar voor de winter

Prettige afhandeling en service bij de onderhiudsbeurt en APK keuring van mijn Peugeot 107. Met een gerust hart ga ik de komende herfst/winter de snelweg op!

Uitstekende service, vriendelijke balie medewerkers, wij zijn heel tevreden.

Dortmundstraat 4

7418 BH Deventer