Mijn auto rijdt prima.

Ik moet afgaan op mijn vertrouwen in de medewerkers in de garage, zelf heb ik niet gezien hoe en wat ze met mijn auto gedaan hebben.

Goede ervaring en goed contact met werkplaats. Uitstekende haal en breng service

Goede service met inzicht in kosten

Vriendelijke service, waarbij altijd een leenfiets klaar staat ook al vergeet je dit te vragen. Ik waardeer ook met duidelijke inzicht en communicatie in de prijs en gerepareerde/gecontroleerde onderdelen.

Wisselende ervaring

Goede communicatie tussen bedrijf en klant is erg belangrijk gebleken.

keurige service

geen verrassingen, alles goed en duidelijk uitgelegd

Nette behandeling.

Afspraken correct en vriendelijk afgehandeld.

Prima garage, service-/klantgericht

Heb al enige jaren ervaring met deze garage. Uitstekende ervaring, ook in geval van garantie cq. terugroep-acties.

Redelijk

Achter de receptie mag het personeel wat accurater en representatiever zich opstellen, monteur verontschuldigde zich nog erover!! We kregen de auto netjes gewassen en van binnen schoongemaakt weer mee, Top

Professionele aanpak en uitvoering van auto reparatie

Uitstekend idee eerst de diagnose met de klant te bespreken voordat begonnen wordt aan uitvoering van controle van jaarlijkse autobeurt. Klant heeft hierdoor een duidelijk beeld van uit te voeren werkzaamheden en inzicht van de reparatie kosten. Een zeer professionele aanpak en uitvoering van wat gedaan moet worden aan de auto!

Positief

I.v.m. de klantvriendelijkheid blijf ik naar Deventer komen i.p.v. Apeldoorn

Uitstekende service

Uitstekende service bij ontvangst, onderhoud en afronding servicebeurt. Zeer klantvriendelijke medewerkers!

Dortmundstraat 4

7418 BH Deventer