Beste Tom, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn dat u zo goed bent geholpen en alles naar tevredenheid is geregeld. Veel mooie en veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Ik was toe aan een andere auto. Na mijn wensen kenbaar te hebben gemaakt zijn we op zoek gegaan naar een auto, die aan mijn wensen zou kunnen voldoen. We vonden hem snel. Hij voldoet prima. Hulde!! Het is ook een fijn gevoel te weten dat je in voorkomende gevallen altijd terug kunt vallen op deskundige monteurs.
Beste Mark, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn verheugd te horen dat u uitermate correct geholpen bent bij de aanschaf van uw nieuwe auto en dat deze volledig aan uw wensen voldoet. Het is voor ons altijd een prioriteit om samen met onze klanten naar de perfecte oplossing te zoeken, en we zijn blij dat dit goed is verlopen. Wij wensen u veel plezier en veilige kilometers met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
oké, niets toe te voegen. afspraak nagekomen. monteur legde af wat gevraagd werd, vriendelijk en adequaat..
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring. Het is voor ons fijn om te zien dat de afspraak goed is nagekomen en dat de monteur vriendelijk en adequaat heeft gehandeld. Wij staan bij een volgend bezoek graag weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Wij zijn goed geholpen!! Alleen mis ik de rubberen matten die ons beloofd waren!!
Beste Ida, Bedankt voor uw review en uw jarenlange klandizie. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Wat betreft de matten, hebben we u op de hoogte gebracht waar deze zich bevinden in de auto. Op naar nog vele mooie jaren! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Werd goed ontvangen
Bedankt Thijs, voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u goed en snel geholpen bent. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Afspraak gemaakt snel geholpen kundige monteur
Beste Henk, Bedankt voor uw mooie review en de mooie score. Erg fijn dat u tijd wilde nemen voor het beoordelen van onze service. Goed om te horen dat mijn collega u naar volle tevredenheid geholpen heeft en dat hij u weer snel op weg heeft kunnen helpen. Daar doen we het voor. Veel veilige en plezierige kilometers en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Team IJsselmuiden
De auto die ik wilde was een uur eerder gezegd. De volgende dag werd ik gebeld dat ze een zelfde auto binnen hadden gekregen. Proefrit gepland en ik heb nu een heerlijke auto. Bedankt.
Beste Monique, Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat u nu eigenaar bent van het type auto waarnaar u op zoek was en wij u hierin konden helpen. Daar doen we het voor. Veel veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
UITSTEKEND
Bedankt Henk, voor dit mooie compliment en cijfer! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Goed, deskundig en vriendelijk geholpen,
Beste Marian, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u goed, deskundig en vriendelijk bent geholpen. Graag zien wij u de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
De keuze van een andere auto, de inruil van mijn camper en daarna de aflevering voltrok zich prettig en rustig
Beste Herman, Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat vanaf de aankoop en inruil tot aan de aflevering van een andere auto naar volle tevredenheid is verlopen. Daar doen we het voor. Gefeliciteerd met uw aankoop en graag tot een volgende keer. Veel plezierige kilometers gewenst en vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Ik was bij Broekhuis IJsselmuiden voor een kleine reparatie waar ik op kon wachten. Tijdens het wachten liep ik door de showroom en zag daar een mooie Peugeot 3008 met automaat. Aangezien mijn vrouw al langer een auto met automaat wilde hebben, haar wat foto's gestuurd. De verkoper kwam bij mij en we hebben wat over de auto gepraat. Eenmaal thuis gekomen heb ik het er met mijn vrouw over gehad. Ze was enthousiast en we zijn naar de garage gegaan. Allebei een proefrit gemaakt en binnen een uur was de koop gesloten. Leuke prijs voor mijn andere auto gekregen en iedereen tevreden.
Beste Jan, Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat alles naar volle tevredenheid is geregeld. Wij wensen u en uw vrouw veel mooie kilometers toe! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Zeer positief
Bedankt Henk, voor uw mooie woorden. Fijn dat u het bezoek als zeer positief heeft ervaren. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Erg fijn geholpen!
Bedankt voor uw review. Dat u heel erg fijn bent geholpen doet ons goed om te zien! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Prima communicatie. Doen wat er gezegd wordt. Eerlijk. Afspraak is afspraak.
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor uw review! Wat fijn om te zien dat de afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Bij een volgend bezoek voorzien wij u graag weer van onze service! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
AANBELINGSWAARDIG!!
Hartelijk bedankt Karel, voor uw review en dit mooie compliment. Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Vriendelijke klantgerichte medewerkers, vlotte afhandeling. Mijn auto is perfect, schoon en netjes afgeleverd.
Beste Koos, Bedankt voor deze mooie en complimenteuze beoordeling. Dit waarderen wij enorm. Wij wensen u veel rijplezier toe en zien u graag de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
De volgende auto kopen we zeer zeker weer bij Broekhuis. Auto keurig afgeleverd met een leuke attentie erbij.
Beste Johan, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door Vincent. Veel rijplezier gewenst en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Het contact als bijzonder ervaring. Vriendelijke mensen die alles doen om het je naar de zin te maken. In één woord, klasse.
Beste Joop, Hartelijk dank voor uw bezoek en het delen van uw positieve ervaring. Daar doen we het voor. Graag zien wij u een volgende keer, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Onlangs onderhoud uitgevoerd volgens schema, van A tot Z netjes uitgevoerd en duidelijke communicatie en overzichtelijk rekening. Auto stond bij afhaling weer gewassen klaar! Bedankt voor jullie service.
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Het doet ons goed te zien dat de service die wij aanbieden u zo goed is bevallen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Geholpen door de vestiging leider André Montfrooy! Hij geeft ons zeer kundig en erg vriendelijk geholpen zeker niet opdringerig en zeer kundig. We hebben onze aankoop nog niet maar we hebben alle vertrouwen en kijken er erg naar uit!
Beste André, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door Andre, daar doen we het voor. Alvast veel mooie kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Geweldige auto gekocht waar ik me super fijn bij en in voel. Goed geholpen en voel zeker de ruimte om langs te gaan als ik een vraag oid over de auto heb
Beste Gerjanne, Gefeliciteerd met uw nieuwe auto! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent bij de aankoop. Die ruimte is er zeker en dan staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Prettig geholpen. Goede service.
Bedankt Marianne, voor het delen van uw fijne ervaring. Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Snelle aflevering,en vriendelijke ontvangst met koffie
Bedankt voor uw positieve review! het doet ons goed dat u een goede en snelle aflevering heeft gehad. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
Goede contacten met de Opel verkoper. Keurig netjes behandeld. Alles is keurig afgehandeld. Een pluim voor zo'n jonge enthousiaste verkoper!
Hartelijk bedankt Jan, voor uw review en de pluim voor onze collega! Dat alles naar volle tevredenheid en keurig is verlopen bij de aanschaf van uw Opel is voor ons fijn om te zien. Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden
De auto was keurig afgeleverd zag er perfect uit.Alles werd goed uitgelegd.
Bedankt Max, voor uw mooie beoordeling. Dit waarderen wij enorm. Wij hopen u graag de volgende keer weer te mogen verwelkomen bij ons in IJsselmuiden. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis IJsselmuiden