Uitstekend geholpen uitermate tevreden

uistekende persoonlijke en deskundige aandacht rond de jaarlijkse beurt van mijn peugeot

uitstekende haal- en breng service. Zorgvuldig contact over extra kosten.

Duidelijk en goed

Vooraf goed geïnformeerd en dit goed nagekomen, top!

Goed geholpen, auto super afgeleverd!

Goede service, laagdrempelig contact en een tweedehands auto in nieuwstaat afgeleverd!

Goede service. Denken met je mee. Vriendelijk personeel.

Vriendelijk ontvangen

Vlotte service, goed meegedacht

Altijd prettig om 1 van onze auto’s voor onderhoud te brengen, helaas deze keer pakte het wat duurder uit….

nettejes behandelt

auto kopen bij jullie hebben wij netjes en fijn ervaren ; fijn geholpen en begeleid en uitleg van auto gehad een 10 krijgen jullie gr vd vegt

Correct, vriendelijk en uitstekende service.

Na jaren klant te zijn bij Peugeot Autopalace in IJsselmuiden ervaar ik de overgang naar ‘Broekhuis’ als zeer geslaagd. De entree is verfrissend veranderd, maar het personeel is gelukkig hetzelfde gebleven. Ik hoop nog jaren klant te blijven bij jullie.

Prima, precies zoals ik verwacht had.

Ik heb mijn auto hier al jaren in onderhoud. Tot volle tevredenheid! Vriendelijk en ervaren personeel ook al langdurig in dienst.

Vriendelijke personeel

Goed geholpen, tevreden met de auto, Er moest nog wat gebeuren aan de auto, Kon hem ophalen en zag dat ze hem gewassen hadden ☺️ bij ons in de straat zijn ze de singel aan het baggeren daardoor modderige spetters op de auto. Mijn dank Gr flik

Beurt is goed uitgevoerd.

Jaarbeurs naar tevredenheid uitgevoerd. Auto weer schoon en goed weer kunnen ophalen.

Uitermate tevreden!

Wij kregen de auto terug uit de werkplaats alsof hij weer als nieuw is, hartelijk dank voor de uitstekende service.

Uitstekend geholpen

Wij zijn uitstekend geholpen met het vinden van onze nieuwe Peugeot 208 Ashlin drost heeft geweldig speurwerk gedaan Service is zeer goed Uiters tevreden Vr groet fam weever

Top service en oplossing gerichtheid.

Mini cooper s in september vorig jaar gekocht. na diverse bezoekjes aan de garage door storingen is uiteindelijk het probleem gevonden. Deel computer is stuk door lekkage. Doordat de levertijd op liep van het onderdeel, eind februari 2023, is besloten om te kijken naar alternatieve. In de 1ste week van Januari is het gelukt om bij Broekhuis en goede vervangende auto te kopen. Ook weer Mini Cooper S. Alles is in goed overleg en wederzijds respect verlopen. Hierbij onze dank aan dhr Andre Montfrooy en de monteurs voor hun inzet. Graag deze review delen met de vestiging. vr gr, G.W.Eijk.

Fantastisch geholpen en prima service!

Voor de eerste keer een onderhoudsbeurt, naar volle tevredenheid en komen ongetwijfeld weer graag terug als de auto er weer aan toe is.

Netjes en correct behandelt

Fijn en vriendelijk hebben ze me in Ijsselmuiden en in Rijssen ontvangen en te woord gestaan

goede en vriendelijke verkoopster, zeer fijn

prettige ontvangst, goede begeleiding en vriendelijk gesprek (niet opdringerig), ook goede informatie gegeven en ze nam de tijd om alles goed door te spreken, kortom zeer prettig.

Uitstekend geadviseerd en geholpen

Vriendelijke en bekwame verkoper

Personeel altijd correct en klantvriendelijk .

Onderhoudsbeurt, APK en bandenwissel volgens afspraak uitgevoerd

Auto 's morgens vroeg gebracht en was aan begin van middag weer klaar.

TOP

Zeer klantvriendelijk, meedenken, vriendelijk. Voorbeeld en klantgericht.

Perfecte behandeling

Gevraagde opdrachten netjes uitgevoerd geen klachten en tot de. volgende onderhouds beurt

Kleiland 2

8271 RV IJsselmuiden