goed geholpen, vriendelijke verkoper en alles was te overleggen.

Ik ben vanaf de allereerste dag totdat ik de auto mee nam goed geholpen door een vriendelijke en aardige verkoper. Proefrit was geen probleem en mijn wensen indien mogelijk konden uitgevoerd worden.

Duidelijke, vriendelijke en vlotte service

Bij inruil en aankoop nieuwe Peugeot 3008 overtuigend advies en redelijke prijs

Meedenken en goede service

Ik ben al jaren bij deze garage. Ze helpen je goed en geven goed advies.

Fantastische service

Onlangs een nieuwe auto gekocht. Fijne service en erg meedenkend. Klantvriendelijk ook!

Goed!

Ik voel me vertrouwd bij deze garage, altijd even tijd om wat door te nemen of bij vragen kan je altijd terrecht

Als vaste klant was ik al zeer tevreden ! Ik was toe aan een andere auto en ben weer heel tevreden !

Mijn ervaring met Peugeot was goed en na koop van een 2008 blijft dat gevoel uitstekend !!

Goede ervaring vriendelijke verkoopadvies

Netjes geholpen door verkooper goede voorlichting omtrend de mogelijkheden top geholpen ik had al goede ervaring met Broekhuis Rijssen en Ede

Zeer deskundig advies, correct en vriendelijk..

Dit was alweer de 5e Peugeot die wij bij deze garage hebben gekocht.(Jubileum!!!!).Hieruit blijkt wel dat wij veel vertrouwen in deze garage hebben. Ook bij deze laatste aankoop(een 2008) zijn wij op een deskundige en vriendelijke wijze geholpen. Dit met name dankzij de vestigingsdirecteur Gert Pot en zijn verkoper. Ook de mannen van de receptie, Adrie en René staan ons al jaren zeer correct te woord. Wij hopen nog jaren bij deze Broekhuis garage(v/h AutoPalace) te kunnen aankloppen. Vriendelijke groet van Helen Gerrit Koene, Deventer

Klasse!

Communicatie correct en duidelijk. Men komt afspraken na. Service top! Wij kochten een auto en vanaf het begin tot dat we de auto ontvingen zijn we van alles op de hoogte gehouden. Ook na de ontvangst de vraag of we tevreden waren....En of!

Goede service en prettig contact!

Goede service en prettig contact!

Geweldig, ga zo door!

Vriendelijke ontvangst, geen vraag is dom en ontspannend om hier je nieuw auto uit te zoeken en hier klant te blijven.

Komen hun afspraken na

Gebruikte Toyota gekocht. Auto is netjes afgeleverd en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Prima garage !

Vriendelijk en fijn geholpen

Word hier altijd vriendelijk geholpen en er word fijn meegedacht.

goede communicatie en mooie auto hoop op veilige kilometers

mijn ervaring is positief hebben een proefrit gemaakt met de 2008 en waar onze voorkeur naar uit ging{het makkelijker instappen) was goed na gesprek in de showroom afgesproken dat er een nieuwe apk op komt die was nagenoeg verlopen er zou naar beschadiging op dashboard worden gekeken en naar de deurrubbers die waren gescheurd alles naar tevredenheid opgelost behalve de deurrubbers niets aan gedaan heb vandaag de verkoper aan de telefoon gehad hij zou dat nog nazien 18 mrt j.l. de auto geruild en s,avonds op t.v. progamma kassa gezien we zijn wel even geschrokken maar de verkoper heeft mij vanmorgen enigsinds gerust gesteld ik hoop dat de rubber probleemen worden opgelost dan ben ik helemaal blij wim niens

Goed ontvangst

Het was voor ons de eerste keer bij deze vestiging in Raalte, goed bevallen en correct behamdeld

Broekhuis Raalte prima uitstekend geholpen Maar Broekhuis Zwolle, vonden voor de proefrit auto niet goed. geen goeie ervaring mee voor de balie medewerker kan amper goeiemiddag af nee dat zeg je niet tegen vrienden daar moet je heen gaan. NIET GOED ERVAREN

Complete service

Rij al bijna mijn hele leven in Peugeot, vind het fijne auto's maar de service vind ik geweldig. Word fijn mee gedacht en altijd alles netjes geregeld en alles goed voor elkaar.

Goed en eerlijk geholpen bij de aankoop van een nieuwe auto

uitstekend garagebedrijf en prima personeel

Ik kom al jarenlang met mijn auto bij dit garagebedrijf. Wordt daar altijd prima ontvangen. Het onderhoud en reparaties worden altijd correct uitgevoerd. De onderlinge communicatie is uitstekend en correct. Prima baliemedewerkers.

Prima service en prettige contacten

Prima service en prettige contacten. Je weet waar je aan toe bent.

Meedenken met de klant

Bij een recent onderhoud van de auto werd een mankement ontdekt dat gezien de kilometerstand van de auto eigenlijk niet zou moeten voorkomen. Reparatiekosten zouden erg hoog zijn. De garage heeft zich ingespannen om de kosten van deze reparatie te verlagen tot een voor mij meer acceptabel niveau. Hulde!

Goed geholpen, professioneel en snel

Ben goed geholpen bij Broekhuis Raalte. Medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Verkoopmedewerker Ruben heeft goed geholpen bij de aanschaf en aflevering van de auto. Ook even nabellen na levering zie ik als een pluspunt.

Mijn ervaring is goed bij Broekhuis

Veel vertrouwen in deze vestiging.

Prettig en duidelijk, ook de terugkoppeling van extra werkzaamheden. Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Aakstraat 12

8102 HH Raalte