Goed advies wat wel/niet echt nodig is. Snelle service. Prettig personeel

"Heel verfrissend weer opgehaald.

Als nieuw weer opgehaald en binnen de geschatte prijs.

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Worden geen onnodige werkzaamheden verricht,zoals bougies vervangen was nog niet nodig. Dat geeft vertrouwen.

deskundig en vriendelijk personeel

zie boven

Was prima.

De rekening specificatie was zeer onduidelijk. Ruitenvloeistof bijvullen ? Zat tot in de vulhals vol.ongelooflijk toen ik de auto naar garage bracht.(niet doen). Maar de service voor een jaar maakt alles weer goed.

Als altijd helemaal tevreden.

Als er na de overname van Autopalace door Broekhuis dezelfde mensen in Raalte blijven werken en de werkwijze hetzelfde blijft blijven wij een tevreden klant.

Keurige afspraak en stipt nagekomen

De afgesproken behandelingen zijn op tijd goed nagekomeni

Vriendelijke meneer achter de balie, en de andere personeelsleden waren ook aardig.

Je word er steeds weer opnieuw vriendelijk te woord gestaan, en als je Ff moet wachten is er altijd een bakkie koffie verkrijg baar. Een fiets staat klaar ,als je auto moet achter blijven.

Uitstekende service

Zeer klantvriendelijke verkoper met deskundig advies. Toen we onze 2e hands auto op gingen halen, was het net of er een nieuwe auto voor ons klaar stond. Afspraken die we voor de definitieve koop hadden gemaakt, waren allemaal nagekomen.

Aakstraat 12

8102 HH Raalte