Als zeer goed
Ik werd heel vriendelijk en goed geholpen door tandarts da Rocha Iedere stap werd uitgelegd en er werd steeds goed gekeken hoe het het mij ging.
fijn geholpen en vriendelijke mensen
beste lezer, ik wacht nog steeds op een offerte voor een kompleet nieuw gebit of een ondergebit???
heel vakkundig maakt Vivianne mijn hele mond schoon. Echt het behoud van mijn gebit dat al bijna 75 jaar meegaat. Zonder veel poespas. Gewoon lekker fris en schoon alles
Goede reinigingen gehad. Duidelijke instructie. En we praten honderduit soms over podcast en Jort Kelder. Maar dat vind ik wel gezellig.
Altijd vriendelijke behandeling, prettige en goede zorg. Ik lig altijd op mijn gemak in de stoel.
Rustgevend en Uistekend
De tandarts is zeer attent en geeft duidelijk uitleg. Is straight to the point met adviezen en maakt zo de 20 min waardevol. Leuk is het uitzicht op het veld van FC Utrecht.
Prettig, grondig, goed advies
Super blij en tevreden.
Mondhygienist Fatima is erg kundig en goed in je op je gemak laten voelen.
Top bedrijf en professioneel!!
Prettig en vakkundig.
Werkt uitstekend, vriendelijk en professioneel.
Zeer goed.
Prettige baliemedewerker, Afstandelijke aanpak van mondhygiënist en tandarts. Geen uitleg, gewoon starten met pijnlijke tandplakverwijdering.
Deskundig en vriendelijk.
Wel erg lang!
Deze dame weet wat ze doet. Waar ze weet dat het pijn doet, gaat ze even bezig en dan door ergens anders waar het geen pijn doet. En dat telkens op de pijnplek even werken, maar niet te lang. Zo is het goed vol te houden zonder dat je dagen lang nog pijn hebt.
Echt leuk en ontspannend bezoekje aan mondhygiënist, mijn gebit ziet er weer helemaal tip top uit.
Ik kom hier al jaren en heb altijd een zeer prettige ervaring, ze zijn snel en zeer kundig.
Herculesplein 379
3584 AA Utrecht