Prima behandeling door mondhygieniste Vivian. Daarna controle door tandarts Lieke die niet uitlegde maar vooral handelde: foto maken van kies terwijl ik niet weet warom. Als ik ernaar vraag is er niet echt een reden voor (het is een kroon, we doen het voor de zekerheid) maar hij staat wel op de rekening.
Prima geholpen en snel.
Na telefonisch contact kon ik een aantal dagen later al geholpen worden. Dit was erg prettig. Ik ben tevreden.
Mijn ervaring is erg goed geweest. De mensen stellen je erg gerust en vertellen precies wat ze gaan doen.
Zorgvuldige rustige behandeling!
De balie medewerkers zijn altijd heel aardig en open, ook aan de telefoon. De tandarts en assistenten zijn ook vriendelijk en leggen alles geduldig uit en zorgen dat je met een goed gevoel weer naar huis gaat. Ik ben zelf nog niet erg lang ingeschreven bij deze tandartsenpraktijk, maar ik voel me er echt welkom!
Ik vind het een handig systeem bij het aanmelden, omdat ik dan niet te lang hoef te wachten. Er stond dit keer een heel gezin toen ik aankwam die wat ingewikkelde vragen leek te hebben dus het was fijn dat ik daar langs kon glippen. Vervolgens hoorde ik wel dat niemand van de receptie mij langs had zien komen en er een andere afspraak was uitgevallen dus dat er onduidelijkheid was of ik dat gat kon vullen omdat niemand precies wist of ik er was. Bij Tang zelf is de service vriendelijk en vertelt hij goed wat hij gaat doen en waarom.
Ik ben snel en vakkundig geholpen, zonder pijn of verdoving.
Alles in orde speak de ta. En vervolgde met te vermelden dan een 5 tal vullingen vervangen dienen te worden...op termijn maar nu voldoen. En haalde een discussie aan over een kroon waarvan ik al 2 x gemeld heb er geen geld voor te hebben. De dubbele boodschap hierin gaf me een onbestendig gevoel.
Nvt
ook prima
We ervaren dr Tang als een bekwame en zeer zorgvuldige tandarts. We voelen ons wel een beetje overvallen door de vele adviezen die ons werden gegeven. Onsje minder mag.
Лікарі професіонали Найкращий заклад Мені сподобалося Раджу всім
Altijd op de afgesproken tijd; behandeling deskundig en vriendelijk.
Perfecte praktijk
Ik ben heel erg tevreden met de zorg die ik krijg!
Prettig, deskundig, vriendelijk
Prettige behandeling. Op de afgedproken tijd.
Uitstekend zorg, aandacht en behandeling
Vriendelijk bejegend, met aandacht en zorgvuldigheid.
Deskundig, aardig en prima uitleg
Het contact was prettig, de behandeling zelf werd als zeer professioneel ervaren, de adviezen werden zeer gewaardeerd.
Uitleg heel duidelijk
A very professional team, always friendly and well organized. The doctors are honest and don’t push any unnecessary treatments on you. Highly recommended!
Herculesplein 379
3584 AA Utrecht