Alles goed verlopen

Alles goed verlopen. Van bestelling tot bezorging. Geleverd exact volgens de opgegeven maten. de verzendkosten van €75 is een beetje aan de hoge kant.

Geweldige service

Niets anders dan lof. Ze leveren exact als beschreven en gepland. Ook de bezorging was zonder problemen. Alhoewel het een lang blad is toch naar boven getild. Maten op de mm precies. Gewoon goed!

Prima bedrijf

bestellen gaat heel eenvoudig, levering volgens afspraak, prijs kwaliteit verhouding oké.

snelle levering

Dat ik het blad binnen kreeg was het een teleurstelling, er zitten krassen op het blad wat in de print zit. Dit was niet te zien op het plaatje, anders had ik deze nooit uitgekozen. Voor de rest ziet het er degelijk uit

heb de bladen nog niet ontvangen

geef een nieuwe beoordeling na levering

Helemaal prima

In ons oude boerderijtje past dit keukenblad helemaal prima!

Prima!

Duidelijke communicatie en een goede prijs.

Goede prijs en prima advies

Ik moest vanwege covid vanuit buitenland een nieuw aanrecht blad bestellen voor mijn heringedeelde keuken. Uitstekend advies gekregen over de maatvoering van de uitsparingen en de best passende spoelbak. Alles volgens afspraak geleverd. Klasse!

Keurig afgeleverd...

Positief

Het bestelde werkblad, achterwand en bijbehorende profielen zijn prima in orde en keurig op tijd geleverd.

Goeie service en kwaliteit

Geweldig! een nieuwe keuken door een mooi werkblad met moderne wasbak

Heerlijk geen keukenboer nodig en toch een veel mooiere keuken

Meedenkend

Het is fijn dat ze meedenken waardoor het eind product in 1 keer geplaatst kon worden. Alles klopte gewoon.

Snelle levering en volgens afspraak gemaakt.

Keukenblad werd nog sneller geleverd dan hun opgegeven levertijd (3 dagen!!!!). Top. Het bestellen van het keukenblad is middels hun module ook zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk.

Heel erg tevreden over mijn keuken blad!

Online besteld. Daarom was het lastig inschatten hoe het blad er uit zou komen te zien. Het resultaat was boven verwachting goed. Het blad past perfect. Mooie uitsparing voor de wasbak kraan en kookplaat. Communicatie via wattsapp ook ideaal. Twee vriendelijke mensen kwamen het op de afgesproken tijd afleveren. Ik ben heel positief over dit bedrijf.

super service

super service . kon terecht met vragen

top

alle maten doorgegeven en klopte perfect mooi blad mooie prijs en op de afgesproken tijd geleverd

Super!

Super mooi blad, zeker voor die prijs! Snelle levering, komt afspraken na! Blij, blij!

L-vormige werkblad werd snel geleverd. Maatvoering was prima in orde. Uitsparingen netjes en op juiste plaats.

Geweldig helemaal top!!!!!

Keurig op maat, en netjes afgeleverd...

Goede en fijne ervaring.

Mijn ervaring met de keukenbladconcurrent is uitstekend. alles op tijd en op maat.

Snelle correcte levering.

Ben erg blij met dit keukenblad

Snelle levering, kwalitatief materiaal

Werkblad zoals beschreven, keurig aan huis geleverd. Goeie kwaliteit en mooie materialen.

Kwaliteit!

Op tijd geleverd, exact (millimeter-nauwkeurigheid)volgens specs.

Guldenweg 25

4879 NL Etten-Leur

Over Keukenbladenconcurrent

Wilt u een kunststof keukenblad op maat? Niet één keukenblad is hetzelfde, dat weten wij als geen ander. Daarom bieden wij maatwerk en het is verrassend goedkoop. Via onze online configurator kunt u, als klusser, zelf eenvoudig uw eigen keukenblad op maat bestellen. U kunt op een eenvoudige manier het type, de kleur, formaten en accessoires ingeven. Binnen 20 werkdagen leveren wij uw keukenblad bij u op locatie. Keukenconcurrent.nl voor uw kunststof keukenblad op maat.