Kwaliteit

Zeer goede indruk gekregen van dit echtpaar. Niets dan lof

Keurig opmaat, perfecte service. Gewoon goed bedrijf.

Top blad, proffesionele service.

Kwaliteit van de bladen en bak zijn erg goed. Dmv de tekentool goede schets kunnen maken en ben nog gebeld om bepaalde maten te controleren (had zelf een fout gemaakt). Alleen de bezorgers waren erg onaardig, maar dat neem ik voor lief

Keurige levering en alles netjes voor elkaar

Keurig geleverd netjes ingepakt en alle maten klopten perect, ook de wasbak was er netjes ingezet en de kraan bij geleverd. Ook het gat voor de inductieplaat was perfect. Zeer tevreden.

snelle en goede levering, uitstekende producten

Afmetingen klopten zoals op bestelling dus zonder probleem geplaatst ... ik ben dus erg tevreden over de bladen

Goed alles was na wens .

In één woord een aanrader!!

Ik had een verkeerde maat doorgegeven. Werd via e mail hiermee op de hoogte gesteld en door hun scherpe oog, kon dit hersteld worden. Keukenblad ziet er echt geweldig uit. Erg blij mee.

op tijd geleverd, zeer goede service en prima kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over het geleverde keukenblad. Was netjes binnen de afgesproken tijd en keurig op de juiste maat. Geen voorafbetaling nodig. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Snelle levering,mooie kwaliteit

Aardige mensen die alles netjes kwamen afleveren.Het keukenblad paste perfect.

top geregeld

Ik had iets verkeerd opgemeten, werd opgebeld of dit wel klopte. Merk van de kookplaat doorgegeven en deze werd voor mij opgezocht, waardoor ik de juiste maten in mijn blad kreeg. Jammer dat ik dit zelf naar 3 hoog moest tillen, omdat het niet in de lift paste. Zou fijn zijn geweest voor wat extra hulp, zelfs als ik hier wat voor had moeten betalen. Helaas was deze mijnheer niet bereid mij hiermee te helpen.

Bestellen ging heel gemakkelijk via de site

Ook ben ik keurig te woord gestaan bij het telefonisch contact .

Goede en snelle service

Ik heb alles online opgegeven en het aanrechtblad is keurig netjes op tijd geleverd

Top, op tijd geleverd goed op maat en keurig afgeleverd. Goede kwaliteit

Bestelling via internet gedaan, eenvoudig en duidelijk. levering op tijd en keurig gelost. goede kwaliteit.

Prima, als netjes verzorgt vsn aanvraag tot levering

Geleverd wat Ik gekocht hebt

Netjes gemaakt de juiste maten die opgegeven zijn ook goed afgeleverd zonder beschadiging.

Prima levering

Mijn ervaring is dat het netjes was afgeleverd en het keukenblad was mooi én netjes op maat gemaakt . Ik ben een zeer tevreden klant .

Weergaloos

Keukenbladen concurrent, per ongeluk op deze pagina terecht gekomen. Dit nadat wij op zoek waren naar een extra keukenblad voor onze keuken. De keuze is enorm groot, en als je een beetje goed bent in inmeten dan is dit de plek om je nieuwe mooie keukenblad aan te schaffen. Bestellen gaat heel simpel, en al snel had ik mijn blad in de door mij gewenste kleur en opstelling. Even navraag omtrent de maten, en de reactie was binnen no time binnen. Bleken ze ook nog eens heel snel te kunnen leveren, dus wij helemaal blij. Ook nog een extra uitsnede, was geen enkel probleem. En inmiddels ligt het nieuwe keukenblad bij ons in de keuken te stralen. De eigenaren zijn professioneel, en zeer klantvriendelijk zelfs in deze hele moeilijke tijd. Ik vind dit bedrijf een grote aanrader.

Super goed

Had een maat verkeerd opgeschreven waardoor het blad niet paste, deze hebben ze terug genomen om het aan te passen, waarna we het kosteloos mochten ophalen

Geweldig, de maten zoals ik ze opgegeven had!

Zat eigenlijk met spoed verlegen om een nieuw keukenblad in een zomerwoning. Op de site staat levering 3-5 weken, maar met 1 week geleverd, Super!

Top service!

Goede service, op tijd en duidelijkheid. Zeer tevreden met keukenblad en prijs- kwaliteit, ik beveel het aan!

goede kwaliteit, service en prijs

Via de site eenvoudig en snel te bestellen. Groot assortiment met duidelijke handvaten om zo het gewenste product passend in de juiste maatvoering in huis te krijgen. Zeer tevreden.

Fantastische service

Ik had mijn werkblad zelf gemeten echter waren de kastjes niet helemaal op maat (werden later geleverd) dus kwam ik een halve cm te kort. Ondanks dat het werkblad klaar was werd er meegedacht en kwam er kosteloos een oplossing. Er werden bredere zijkanten geplaatst. Helemaal perfect dus.

Goede service en topkwaliteit

Contact met hen was prettig en ze doen wat ze beloven. De kwaliteit is perfect!

Guldenweg 25

4879 NL Etten-Leur

Over Keukenbladenconcurrent

Wilt u een kunststof keukenblad op maat? Niet één keukenblad is hetzelfde, dat weten wij als geen ander. Daarom bieden wij maatwerk en het is verrassend goedkoop. Via onze online configurator kunt u, als klusser, zelf eenvoudig uw eigen keukenblad op maat bestellen. U kunt op een eenvoudige manier het type, de kleur, formaten en accessoires ingeven. Binnen 20 werkdagen leveren wij uw keukenblad bij u op locatie. Keukenconcurrent.nl voor uw kunststof keukenblad op maat.