Top!

Communicatie is top op de Ap Levering op afgesproken datum Kortom alles is op en top ! Keurig

Snelle correcte levering

Online besteld. Duidelijke tijds aanduiding. Keurig binnen de aangegeven periode geleverd. Per bericht netjes over de levering in overleg. De bezorgers keurig netjes en op de juiste tijdsaanduiding geleverd.

Zeer goede service

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Er miste 1 onderdeeltje maar werd direct na gestuurd na mijn mailtje

helemaal goed

Snelle levering, goede prijs

Keurig aangegeven wanneer ze het blad kwamen brengen en het was goed ingepakt.Aardige dame ook.

Uitstekende website voor het maken van een offerte en bestellen.

Met het aantal jaren dat ik klant ben, zie ik mijzelf niet snel naar een ander gaan. Ben zeer tevreden over het bedrijf.

Prima kwaliteit en perfect geleverd

Heb het via de site ingemeten en uitgekozen , werkt prima en bestelling liep ook perfect

Alles perfect en product goed afgewerkt

Zeer goede ervaring en meedenkend met oplossingen bedenken.

Mooi keukenblad en netjes op tijd bezorgd

Fantastische service

Alles volgens afspraak geregeld

Zou ik voor iedereen aanbevelen

Keurige levering, mooi op maat. Zijn zeer tevreden.

Dit was de eerste keer, dus toch wel spannend. Zijn erg positief.

Mooi product!

We zijn ontzettend blij met het nieuwe kleukenblad van Keukenbladenconcurrent. We hebben staaltjes thuis laten bezorgen om zo een passend blad uitzoeken. Het blad werd daarna erg snel geleverd en is van goede kwaliteit. Erg handig zodra je je keukenblad zelf wilt vervangen!

goede producten, snel geleverd en netjes afgewerkt

wij zochten een nieuw werkblad voor onze keuken. snel gevonden bij keukenblad concurent. goede duidelijke website, makkelijk besteld en betaald. kom hier zeker nog eens terug.

Goede site, veel keuze, afspraken worden nagekomen

Eerste keer. Ik kom zeker nog eens terug. Enige wat evt beter kan is kortere levertijd en. Maar eea staat netjes aangegeven als je besteld, dus geen verassing.

Great service and product

Great service and product

Helemaal super

Echt een mooi kwaliteit blad Afmetingen klopte precies Helemaal niks om op aan te merken

Overzichtelijk duidelijk en zeer makkelijk te bestellen !

Heb een bestelling gedaan, moet de kwaliteit nog beoordelen, maar tot nu toe verloopt het zeer goed. Makkelijk te configureren, en na de bestelling ook zeer goede communicatie. Direct antwoord op de mail. Krijg volgende week het keukenblad binnen, en als dat net zo goed is dan zijn deze 5 sterren zeker verdiend !

afspraak is afspraak

afspraak is afspraak

Mooi product.

Alles geleverd volgens afspraak, ruim binnen de aangegeven levertijd. Nette vriendelijke chauffeur. Producten als besteld Kwalitatief prima Goed verpakt en onbeschadigd.

Prachtig afgewerkt keukenblad

Ik heb begin mei een kunststof keukenblad gekocht bij de Keukenbladconcurrent. Was eerst naar een bouwmarkt geweest (die altijd aangeeft de allergoedkoopste te zijn) om een offerte op te vragen maar deze kwam echt een heel stuk duurder uit. Vond het in eerste instantie een beetje spannend om het online op te geven maar dat bleek supergemakkelijk als je maar goed uitmeet natuurlijk :-). In juni werd het blad keurig afgeleverd en zag er top uit. Heel netjes afgewerkt, uitsparingen precies op de aangegeven plaatsten en met de spoelbak netjes ingefreesd. Ik ben een zeer tevreden klant!

Heel makkelijk te bestellen en prima levering

Krom blad

Fijne website om te bestellen. Levertijd drie tot vijf weken, fijn om tussentijds een bericht te ontvangen over de status. Levering zelf ging heel klantvriendelijk en makkelijk. Fijne, realistische tijdsplanning. Kwaliteit van het aanrechtblad viel tegen. Direct na levering zelf geïnstalleerd, helaas was het blad zo krom als een hoepel en kostte dit dus extra tijd om passend gemaakt te krijgen...

erg klantvriendelijk

Heb contact gehad met de klantenservice inzake een bestelling die aangepast moest worden. Ik ben vriendelijk, oplossingsgericht en coulant behandelt. Zeer tevreden

Feilloos!

Van start tot resultaat uitstekend! Aanrader!

Top kwaliteit

Geweldig mooie op maat gemaakte hoes voor onze opbergbox ontvangen. Goede kwaliteit, perfecte pasvorm met een elastische onderrand. Ontzettend blij mee. Nu is onze opbergbox kompleet waterdicht.

Guldenweg 25

4879 NL Etten-Leur

Over Keukenbladenconcurrent

Wilt u een kunststof keukenblad op maat? Niet één keukenblad is hetzelfde, dat weten wij als geen ander. Daarom bieden wij maatwerk en het is verrassend goedkoop. Via onze online configurator kunt u, als klusser, zelf eenvoudig uw eigen keukenblad op maat bestellen. U kunt op een eenvoudige manier het type, de kleur, formaten en accessoires ingeven. Binnen 20 werkdagen leveren wij uw keukenblad bij u op locatie. Keukenconcurrent.nl voor uw kunststof keukenblad op maat.