Mooi bladje!!

Leuke website en een scherpe prijs! Omdat er een klein foutje was gemaakt met de productie (blad was 10 cm te lang) ben ik ook door de klachten procedure heen gegaan!! Alles wordt keurig netjes opgelost en ik ben 100% tevreden met wat ik heb gekregen. Echt een klein familie bedrijfje.

Alles klopte bij de aflevering

De geleverde spullen waren conform de gemaskte afspraak goed geleverd. Ook kwalitatief van goede kwaliteit.

Snelle levering

Vriendelijke mensen, zonder probleem blad ergens anders laten bezorgen. super fijn!

Prima keukenblad

Het is blad ziet er goed uit en de afmetingen en lokatie van de spoelbak zijn in orde. Afspraak voor een levermoment in het noorden was moeilijker, eens in de twee weken wordt daar bezorgd. Voor de rest een aanrader, in de winkel ook goed geholpen.

Goede levering

Snel geleverd Goed geleverd Goed bezorgd en verpakt Nette bezorgers

klasse

Ondanks een klein meningsverschil over het leveren van het aanrechtblad moet ik zeggen dat het blad met toebehoren er keurig uit ziet en de maten die doorgegeven zijn zijn ook zeer goed uitgevoerd,

Gors

Netles afgelevert

perfect

blad netjes en op tijd geleverd. uitsparingen precies op de juiste plaats

Uiteindelijk goed geholpen

Ziet er netjes uit, kleine beschadiging aan de onderkant, maar die zie je niet en ook netjes afgeleverd

Afhandeling en bezorging was in orde!

Afhandeling en bezorging dik in orde.

Super enthousiaste medewerkers. Denken een probleem te zien in mijn bestelling en nemen daarover direct contact op met mij om te voorkomen dat het foutief gemaakt gaat worden, waardoor extra onnodige kosten worden voorkomen. Vervolgens op afgesproken dag en tijd geleverd. Vriendelijk en meedenkend bedrijf.

Kromme bladen

Opzich prima, contact is goed en men is bereid om een stapje meer te doen. we hebben in totaal 5 bladen besteld die alle 5 een behoorlijke kromming hadden bij ontvangst. Niet direct het gewenste resultaat. We hebben hier met Keukenbladenconcurrent contact over gehad. Het probleem is uitgelegd en voor beiden naar tevredenheid opgelost.

mooi blad maar halve centimeter te groot

Slechte maatvoering g

prima verzorgd en komen afspraken na.

Goede ervaring geweest de afspraken worden nagekomen en product is goed..

Geen poespas gewoon goed

Zie mijn vorige antwoord

Levert en doet wat is beloofd!

Prima keuze mogelijkheid om blad en eventuele uitsparingen te laten aanbrengen. Direct en duidelijk antwoord op specifieke vraag.

Netjes afgeleverd

zeer klant onvriendelijk

Toen ik belde nadat bleek dat hun het verkeerde blad hadden besteld kreeg ik alleen maar een grote mond

Heel mooi hoekblad gekregen met de juiste maten

Snelle levering binnen 3 weken. Een mooi stevig multiplex werkblad met prachtige kunststof toplaag en goed afgewerkte randen. De opgegeven maten zijn exact aangehouden zodat zelf montage goed te doen was. We zijn erg tevreden.

Snel geleverd en ziet er goed uit

Mijn bestelling is Prima gegaan

Komt afspraak na!

Hele goede service en komt afspraken na!

Guldenweg 25

4879 NL Etten-Leur

Over Keukenbladenconcurrent

Wilt u een kunststof keukenblad op maat? Niet één keukenblad is hetzelfde, dat weten wij als geen ander. Daarom bieden wij maatwerk en het is verrassend goedkoop. Via onze online configurator kunt u, als klusser, zelf eenvoudig uw eigen keukenblad op maat bestellen. U kunt op een eenvoudige manier het type, de kleur, formaten en accessoires ingeven. Binnen 20 werkdagen leveren wij uw keukenblad bij u op locatie. Keukenconcurrent.nl voor uw kunststof keukenblad op maat.