Zeer snelle levering

Goede kwaliteit en prijs voor het geleverde

Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend

De bestelling zou ongeveer 6 weken duren. Het was een verrassing toen de bestelling al na ongeveer 2 weken kwam. Er werd gezegd dat de fabriek mijn bestelling erbij kon doen omdat deze niet zo groot was en dan was het maar gebeurd. Fantastisch, ik was er erg blij mee.

niet helemaal tevreden

bij aflevering was blad niet schoon Waarschijnlijk lijm rond de spoelbak. De door u gegeven oplossing werkte niet. het is mij uiteindelijk met hulp van derden gelukt. de afvoer van de spoelbak werkt niet juist. ik moet steeds het afvoer rooster los haken om het water (ook heet water) af te laten vloeien Nieuwe gummi afsluitring (gummi) zou oplossing kunnen zijn

duidelijke website

telefonisch fijne informatie

alles was perfect

alles op maat ruim binnen 20 werkdagen geleverd alles goed geregeld

Mooi werkblad, contact tijdens levering niet prettig

Een mooi blad besteld en gekregen. Op de dag van aflevering werd ik gebeld met de mededeling dat de chauffeur bij nummer 70 voor de deur stond. Ik vertelde dat hij verleerd stond en dat ik op nr 13 woonde. Hij antwoordde dirict met, dan heb jij dat verkeerd doorgegeven. Heel kortaf en niet prettig. 10 minuten later werd er aan de deur gebeld en stond daar een vrouw voor de deur, kijk zei ze, je hebt het verkeerd doorgegeven. De man die ik aan de telefoon had gehad zei niets en ik vond het contact erg onprettig. Ze waren kortaf en zeiden niet eens netjes gedag bij het weggaan. Dus heel kort, goed product, meer dan tevreden over. Bezorgers mogen best wat klantvriendelijker zijn. Zeker ik had het huisnummer verkeerd doorgegeven, maar dat vindt ik geen reden om zo te reageren. Beveel het product aan, niet de bezorger!

Levering op tijd en netjes afgewerkt

Het bestelde keukenblad was zelfs een week eerder klaar dan aangegeven. Op de dag van levering werd het blad keurig op tijd bezorgd.

Mooie handige website, alleen blad was krom

De website is heel erg handig voor de doe het zelfver die een keukenblad wil van tenminste 62 diep ipv de standaard 60 cm diep van de bouwmarkt. Verder is er een enorme keuze aan kleuren en designs en na het betalen van de 30 euro zelfs een beter advies gekregen in de vorm van extra samples. De teleurstelling zat hem in de lange levertijd en de ontdekking dat het blad krom (hol) bleek toen het blad op de keuken lag. Dit ook precies op de plek waar de wasmachine en droger moesten komen. Omdat we geen zin hadden om nog langer te wachten hebben we gekozen voor een extra balk die het blad omhoog duwt. Afijn het is maar een bijkeuken, maar dan is ruim 700 euro wel (te) veel geld als ik kijk naar het 80 euro blad van de Gamma wat er vroeger op lag. De eindconclusie is dan dus eigenlijk niet doen, maar omdat we de verkoper niet ins staat hebben gesteld het probleem op te lossen is dat een te hard oordeel. Ik vind wel dat ze dit zelf ook hadden kunnen zien (1.5 cm verschil over 4 meter) en je dus het gevoel krijgt dat de kwaliteitscontrole minder is.

Mooi resultaat voor een goede prijs en prima geholpen.

Zelf via de website een nieuw keukenblad laten maken, en nu ziet de keuken er weer prima uit. Mooi resultaat en het vervangen van het keukenblad ging prima.

Klantvriendelijkheid

We hadden een bestelling gedaan, door een fout in systeem was de prijs minder. Hierop werden we door keukenbladconcurrent zeer onprettig op gebeld en benaderd. Bestelling wel door laten gaan maar zal hierdoor voortaan naar een ander gaan.

slech...... zeer slecht

het eerste blad werdt geleverd in de verkeerde kleur het 2e blad werdt heleverd met verkeerde hoek verbindingen, scheve bevestigings gleuven en verschil in materiaal dikte. op de klacht werd zeer laconiek gereageerd

Super mooi blad geleverd netjes op maat

Blad via internet besteld Netjes een bericht of telefoontje bij onduidelijkheden. Het blad is op maat gemaakt en netjes op de afgesproken dag geleverd.

ik vond/vind deservice echt perfect

snelle en fijne afhandeling

Een keukenblad zoals een keukenblad moet zijn!

Snelle levering en goede kwaliteit keukenbladen. Prima service met veel keuze mogelijkheden.

Medenkend met het keukenblad, lompe aflevering

We ontvingen een zeer goede reactie over hoe we met wat kleine aanpassingen het blad een stuk goedkoper konden kopen. Kwaliteit was goed en kwam overeen met de bestelling. Dat het blad bij aflevering gewoon in de hal van de flat wordt gezet en niet eens in de lift, kwam uitermate lomp over. Eigenlijk alle bestelde goederen worden normaliter met de lift tot aan de voordeur gebracht.

Uitstekende service en producten

Ik heb mijn contact met de keukenbladenconcurrent als zeer prettig ervaren. Ik werd snel en correct geholpen bij de klantenservice. Ook het keukenblad zelf is van een hoge kwaliteit en exact zoals besteld. Ik ben super tevreden.

eenvoudig te configureren, top geleverd

zeer eenvoudige website en supersnelle punktuele levering, zeer tevreden.

super!

gemakkelijk besteld, prima geleverd. gemakkelijk te monteren. Vriendelijk geholpen

prima service

blad was precies op maat, kon ik makkelijk ophalen op de afgesproken tijd.

Echt SUPER TOP

Zeer correcte levering geheel naar wens en zoals afgesproken, zeker de feedback na de bestelling via de site was zeer nuttig en geweldig hierdoor werd de bestelfout mooi gecorrigeerd

Leveren zeer snel een kwalitatief goed pruduct.

Goede website Makkelijk om zelf te configureren. Levering ruim binnen de vooraf gestelde levertijd van 3 tot 5 weken.

Snelle levering, ziet er mooi uit

Prijs kwaliteit is goed, afspraken over levering zijn nagekomen. Goed bedrijf.

Prima online configurator waarna een keukenblad van hoge kwaliteit op tijd wordt geleverd

Je kunt met de online configurator zelf op eenvoudige wijze je keukenblad ontwerpen incl accessoires. Wij kregen hierna binnen 4 weken een prachtig keukenblad geleverd waar oa de spoelbak ook in was gemonteerd. De kwaliteit en afwerking hebben ons positief verrast. onze keuken is na renovatie beter als nieuw.

Juiste levering

Geleverd wat ik besteld heb en op tijd

Blad keurig afgewerkt en op tijd geleverd

Guldenweg 25

4879 NL Etten-Leur

Over Keukenbladenconcurrent

Wilt u een kunststof keukenblad op maat? Niet één keukenblad is hetzelfde, dat weten wij als geen ander. Daarom bieden wij maatwerk en het is verrassend goedkoop. Via onze online configurator kunt u, als klusser, zelf eenvoudig uw eigen keukenblad op maat bestellen. U kunt op een eenvoudige manier het type, de kleur, formaten en accessoires ingeven. Binnen 20 werkdagen leveren wij uw keukenblad bij u op locatie. Keukenconcurrent.nl voor uw kunststof keukenblad op maat.