De maat en precisie van de uitgevoerde opdracht was tot in de puntjes prima en keurig kloppend..

i

Betrouwbaar

Alles ging zoals afgesproken. Precies zoals het moet. Prijs goed, levering goed.

Goed keukenblad. Netjes geleverd

Goede service bij telefonisch contact. We hebben ons keukenblad een jaar in gebruik. Het voldoet prima!

goede service

Keukenbladenconcurrent geeft een goede service en reageert snel op emails

Mooie keukenblad alleen wasbak roest snel aan de kades

Keukenblad werd op tijd geleverd. Mooi eindresultaat na plaatsen van het blad. Alleen groot nadeel is dat de vierkante wasbak snel roest pitjes begint te vertonen. Op advies de roest pitjes weggepoetst maar deze komen wel weer terug. Mijn vorige rvs wasbak vertoonde dit niet.

mooi blad van goed kwaliteit

Veel keuze en goed advies in winkel, de gunmetal grey spoelbak is een vrij nieuwe kleur en de verkoopster zei eerlijk nog niet te kunnen zeggen wat de kleur op den duur zou gaan doen. Nu ongeveer een jaar verder en nog steeds tevreden erover. Watervlekjes zijn wel goed zichtbaar indien niet goed gedroogd.

Vriendelijk en de juiste maten, zeer tevreden.

Vriendelijk en de juiste maten, zeer tevreden.

Erg makkelijk

Ben erg blij met mijn keukenblad. Bezorgster was erg vriendelijk.

Makkelijke bestelprocedure, geleverd zoals besteld

Goed te doen voor een leek! Mooi werkblad, netjes afgeleverd. Precies zoals ik had besteld. Jammer dat er geen sifon bijgeleverd wordt, maar die had ik misschien erbij moeten bestellen? Helaas vind ik dat de spoelbak niet goed op afschot is en dan ik het water/ afval moet helpen naar het putje als ik aan het schoonmaken ben.

Kwaliteits keukenblad snel geleverd top service

Voor mijn moeder een keukenblad op maat besteld, nog overleg gehad met verkoper over maatvoering. Uiteindelijk perfect op maat in een mooie kwaliteit afgeleverd. Top.

Doet zijn naam eer aan door goede kwaliteit en service

Na een teleurstellende ervaring met een andere leverancier van keukenbladen heb ik mijn keukenblad tegen een lagere prijs bij de keukenbladenconcurent besteld. De goede bereikbaarheid gaf mij goede hoop op een goed product en service. Zij hebben mij een mooi blad bezorgd waar ik zeer tevreden over ben.

Snel, strak en zeker werk!

Alles in zeer goede staat ontvangen. Zelfs voor mijn eigen meetfout werd in oplossingen meegedacht.

Goede kwaliteit en perfect op maat

Alles netjes voor elkaar.

Goede afspraken snelle levering

Volledige professionaliteit, uitstekende kwaliteit, vriendelijke klantenservice.

Wij zijn zeer tevreden over het keukenblad. Het is mooi en van goede kwaliteit. Wij raden aan!

Bijzondere ervaring

Het keukenblad was volgens verwachting. Alleen geloofden ze ons niet dat we al betaald hadden dus moesten we dubbel betalen. (Een week later werd het pas terugbetaald)

Goede proces en goede levering

Makkelijk te bestellen en eerder geleverd dan aangegeven!

Makkelijk samenstellen en snelle levering

Via het programma kun je heel makkelijk je blad samenstellen. Je hebt ruime keuze in wasbak etc. De levertijd was ook prima !

Top! Optijd geleverd en perfect op maat

Top! Optijd geleverd en perfect op maat en goede kwaliteit

Prima en keuring verzorgd

Van bestellen tm levering. Alles ging gemakkelijk en snel. Duidelijk, kwaliteit zoals verwacht. Klein aandachtpuntje is de bereikbaarheid via telefoon. Deze kan beter

Keukenblad besteld. Keurig afgeleverd . Ik ben er superblij mee en inmiddels is het blad geplaatst.

Gewoon geweldig, geregeld

Duidelijke beschrijving voor de bestelling, en volgens afspraak geleverd op de besproken datum. Perfect

Alles is zoals beloofd snelle levering enz.

Uitstekende prijs/kwaliteit en inzichtelijk

Ik ben vooral heel erg tevreden over de webmodule waarbij alle eisen aangegeven kunnen worden en er een duidelijk prijskaartje (met uitstekende prijs/kwaliteit) uit komt rollen. Wat dat betreft komt de keukenbladenconcurrent met kop en schouders boven de rest uit. En de keuzevrijheid is ook enorm. Levering was netjes en snel.

Guldenweg 25

4879 NL Etten-Leur

Over Keukenbladenconcurrent

Wilt u een kunststof keukenblad op maat? Niet één keukenblad is hetzelfde, dat weten wij als geen ander. Daarom bieden wij maatwerk en het is verrassend goedkoop. Via onze online configurator kunt u, als klusser, zelf eenvoudig uw eigen keukenblad op maat bestellen. U kunt op een eenvoudige manier het type, de kleur, formaten en accessoires ingeven. Binnen 20 werkdagen leveren wij uw keukenblad bij u op locatie. Keukenconcurrent.nl voor uw kunststof keukenblad op maat.