Na inschakeling Jong & Tump voor vergoeding geannuleerde reis, vergoeding van annuleringskosten binnen 1 week ontvangen

heel tevreden

heel tevreden van mijn schade afhandeling

Goed geregeld

Snelle afhandeling

Zelf niets hoeven regelen. Schade correct afgehandeld en prima op de hoogte gebracht!

Professioneel en erg praktisch

Wij zijn met onze hulpvraag rondom pensioenen erg goed geholpen. Veel aandacht voor onze persoonlijke wensen en tegelijkertijd praktisch in de oplossing c.q. uitvoering.

Geweldig zo’n tussenpersoon in de verzekering wereld.

Als er iets is, dan wordt er actie uitgevoerd.

hulpvaardig en vriendelijk

na een belletje ,zijn ze meteen aan de gang gegaan om de schade van de annulering door ziekte in gang te brengen. nog even langs geweest ,en een fijn gesprek gehad kregen vrij snel het bedrag terug. Heel prettig deze ervaring maar we hopen er niet weer gebruik van te maken.groetjes

Schade melden doe je niet dagelijks

schades sneller afhandelen

Goed geholpen

Ruit schade is goed afgehandeld

ik ben tevreden over de Jong en Tump al sinds 1972

De Jong en Tump zorgen voor een goede afwikkeling bij schade, en met vragen kan je altijd hier terecht.

zeer tevreden

het is goed geregeld in korte tijd

Prettig geholpen, netjes afgehandeld.

De stormdeuk in mn auto was duurder dan verwacht. Ik werd er netje aan herinnerd dat ik nog moest reageren om de expert te laten komen. De expert heeft de schade iets lager geschat dan de garage had opgegeven maar is te doen. Daarna heb ik de J en T opgebeld, heel vriendelijk te woord gestaan , en binnen een mum van tijd stond het geld op mn rekening. Ik ben heel tevreden met de afwikkeling.

zeer goed

goede ervaring met De Jong & Tump

Weldone

Schadeafhandeling in binnen korte termijn afgehandeld volgens de toezegging.

Netjes afgehandeld

Schade die wij gemeld hebben zonder problemen vergoed, ook direct het bedrag ontvangen.

Prima afgehandeld

Snel en vakkundig

altijd bereid om mee te denken!

altijd bereid om mee te denken!

Keurig geholpen.

Goed geluisterd en netjes door gepakt door jullie. Snel en adequaat afgehandeld.

Nette en correcte afhandeling.

Zelfs toen bleek dat er technisch meer schade was dan dat het schadebedrijf in eerste instantie opgemerkt had, regelde ze bij de Jong en Tump opnieuw alle schade zonder dat wij erook maar iets voor hoefde te doen.

Snel en accuraat afgehandeld!

De aangemelde schade is zonder problemen hersteld door de dealer. De kosten zijn (zonder mijn tussenkomst) vergoed aan de hersteller!

Goede service en advies

Prima afhandeling.

Snelle reactie

Alles snel en fijn afgehandeld

Door dat mijn vrouw een niet te stoppen bloedneus kreeg moest zij naar een kliniek in Spanje en ook de volgende dag weer daarnaartoe voor controle,alles prima verlopen ook met de verzekering,dank daarvoor

Vakkundig en met persoonlijke aandacht

Al vele jaren lopen mijn verzekeringen bij De Jong & Tump, en naar tevredenheid. Hun persoonlijke aandacht, vakkennis en meedenken (maatwerk) zijn voor mij een grote meerwaarde.

Al 60 jaar verzekerd probleemloos

De Noord 13

1452 PS Ilpendam

Over De Jong & Tump

De Jong & Tump is hét adres voor al uw financiële zaken. Vanuit ons kantoor in Ilpendam adviseren wij u graag over verzekeringen en andere financiële zaken. Met een nuchtere Noord-Hollandse blik en behulpzame aard stellen onze adviseurs alles in het werk om u van onafhankelijk, deskundig advies te voorzien. Altijd met het oog op het aangaan van een langdurige samenwerking. Zo kunt u er bij de Jong & Tump op vertrouwen dat uw financiële zaken goed geregeld zijn.

Over CVBi

Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Samen zorgen zij voor een landelijke dekking in verzekeringsadviseurs. Via deze verzekeringsadviseurs ontvangt u meer informatie over de verschillen tussen bepaalde verzekeringsproducten in de markt. Samen bepaalt u de voor u juiste en verstandige keuze. Daarnaast adviseren zij in het up-to-date houden van uw polissen en staan zij u bij in geval van schade. Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een handelsnaam van Stichting Centraal Verzekerings Bedrijf Intermediair.