Top service!

Prachtige auto gevonden bij De Steiger. Ontzettend goed en vriendelijk geholpen! Het contact verliep erg soepel en mijn vragen werden snel beantwoord. Super aardige jongens en enorm gastvrij. Kwaliteit staat voorop en dat was tijdens mijn aankoop echt te merken. Top service en zeker een aanrader!

Beter dan waar ook

Wij zijn langs 3 andere dealers geweest om te zoeken naar een Audi A3. Hier was de auto het mooist, het best aangekleed en ook de service was heel fijn. Aandacht voor iedereen en steeds veel ruimte om vragen te stellen. Echt super aardige jongens met een neus voor mooie auto’s. Een aanrader.

Super goed geholpen

Top geholpen, prachtige auto gekocht. Kan mijn geluk niet op!

De beste service in combinatie met mooie auto's!

Vanaf het 1ste contact moment liep alles heel soepel. Goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe auto. Prettig contact in het gehele proces met Younes. Younes is zeer vriendelijk, reageerde snel op onze vragen en nam alle tijd voor ons. Super bedankt! Uiteraard helpt de kwaliteit en uitstraling van het merk ook met de beleving.

Ik heb een hele mooie auto bij de steiger gehaald. Deze heren hebben zeker passie voor auto’s. Ze hebben mij echt met respect behandeld en vriendelijk geholpen. Ik vroeg ze om extra diensten voor de auto en die hebben ze voor mij dezelfde dag nog geregeld toen ik de auto kwam ophalen. Ik ben echt blij dat ik de auto bij hun gekocht. Top service !

Uistekende service

Extra opties gehad en niks was te gek voor ze.

Prachtige Audi en Geweldige Service!

Ik heb vandaag mijn Audi Q2 opgehaald en wat een service. Doek en stik om de auto, vriendelijk personeel met heldere uitleg en natuurlijk een geweldige auto met alle opties en een volle tank!

Eerlijk en super betrouwbaar

Ik heb hier mijn Audi Q3 Sportback gekocht met alle bedenkbare opties en mooie accenten. Bij aankomst vriendelijk ontvangen en goed geïnformeerd. Ik zou iedereen deze garage aanraden voor een mooi sigment aan auto’s.

Geweldig!

Bedankt heren Goede communicatie en zeer goeie service gehad van A tot Z Volgende auto weet ik waar ik wezen moet

Super ontvangen en staan gerant voor hún auto’s

Mijn ervaring we hebben een super mooie Q5 bij de Steiger auto’s gekocht er miste wat uit het gereedschap bakje en er waren geen zomer matten bij dit is super opgelost konden dit bij een Audi dealer bij ons in de buurt halen op kosten van Steiger auto’s. Het is niet bij ons in de buurt maar wat we wil weten dat de volgende auto ook bij Steiger auto’s wordt gekocht jongens nogmaals bedankt Groetjes Anja en Willie Conen

Mooiste zaak met de beste service.

Super goed geholpen door de mannen bij De Steiger. honderd procent een aanrader als je een mooie wagen zoekt!

Garage met gemoedelijke sfeer waar mooie auto's staan

Mooie auto zien staan op de website, afspraak gemaakt na de goede reviews op internet. Geen seconde spijt van gehad, kwam binnen eerst een bak koffie en de sleutel gekregen om rustig de auto te bekijken, daarna wat vragen gesteld en een proefrit gemaakt. Mooie deal kunnen sluiten met een jaar garantie op alles. Paar dagen later met me gezin de mooie auto opgehaald, ze nemen de tijd voor je en zijn zeer gastvrij!

Uitstekend geholpen aan mijn droomauto

Na de auto gezien te hebben was ik meteen verliefd, heb super goed contact gehad en alles verliep op rolletjes. De mannen van steiger zijn super vriendelijk en je kan en mag alles aan ze vragen. Mannen dank je wel voor deze geweldige auto, ik zal weer een rondje doen

Aanrader!

Bij deze heren een audi Q5 gekocht. Ze hebben mij vanaf het begin erg goed geholpen. Het contact was goed, snel en duidelijk!! Ook waren ze erg gastvriendelijk! Na een week kon ik mijn auto komen ophalen. Ik raad De Steiger autobedrijf iedereen aan. Dank heren :)

Zeer professioneel en behulpzaam bedrijf

Ze zijn zeer behulpzaam en werken professioneel. Zeker een plek om veilig een auto te halen.

Fijn contact en snelle service

Bij De Steiger een hele mooi Audi A6 gekocht. Prettige mensen en ze hebben snel enkele extra's en aanpassingen gerealiseerd. TOP!

Een aanrader!

Het personeel was vriendelijk en professioneel, de aankoop verliep soepel en mijn auto werd in uitstekende staat afgeleverd. De service na de verkoop was ook top. Een aanrader!

Super service

Klant vriendelijk en goeie service

Klantvriendelijk en goede service!

Vriendelijke jongens. Goed geholpen mbt functies van de auto en bruikbare tips. Daarnaast waren ze erg flexibel. Het was mogelijk de auto buiten hun openingstijden op te halen. Ik ben erg tevreden.

Alles snel geregeld en en duidelijk uitgelegd. Aardige mensen zeker een aanrader!! De steiger passie voor auto’s!!!

Top! Uitstekende service!

Hele fijne ervaring gehad. Altijd eng een grote aankoop, maar alles is verlopen zoals besproken.

Topauto gekocht

Aardige en nette heren die weten waarover ze spreken. Na eerst telefonisch contact mochten we s’avonds de auto komen bekijken. We werden netjes ontvangen en konden in alle rust de auto onder het genot van een kopje koffie bekijken. De aankoop van onze auto werd snel en netjes geregeld. Een zeer tevreden klant uit Haaksbergen die een hele mooie Mercedes GLC heeft gekocht.

Goede smaak in autos en top service

Top service, altijd binnen een uur antwoord

Super auto, en netjes geholpen

Super auto, en netjes geholpen

Professioneel en zeer deskundig geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe auto.

Fijn geholpen met mijn nieuwe lease auto. Alles werd netjes gecommuniceerd, en binnen paar dagen kon ik mijn nieuwe auto ophalen. Als je op zoek bent naar een mooie auto met veel opties plus garantie ben je hier bij het goede adres.

De Steiger 81

1351 AG Almere