Mooiste zaak met de beste service.

Super goed geholpen door de mannen bij De Steiger. honderd procent een aanrader als je een mooie wagen zoekt!

Garage met gemoedelijke sfeer waar mooie auto's staan

Mooie auto zien staan op de website, afspraak gemaakt na de goede reviews op internet. Geen seconde spijt van gehad, kwam binnen eerst een bak koffie en de sleutel gekregen om rustig de auto te bekijken, daarna wat vragen gesteld en een proefrit gemaakt. Mooie deal kunnen sluiten met een jaar garantie op alles. Paar dagen later met me gezin de mooie auto opgehaald, ze nemen de tijd voor je en zijn zeer gastvrij!

Uitstekend geholpen aan mijn droomauto

Na de auto gezien te hebben was ik meteen verliefd, heb super goed contact gehad en alles verliep op rolletjes. De mannen van steiger zijn super vriendelijk en je kan en mag alles aan ze vragen. Mannen dank je wel voor deze geweldige auto, ik zal weer een rondje doen

Aanrader!

Bij deze heren een audi Q5 gekocht. Ze hebben mij vanaf het begin erg goed geholpen. Het contact was goed, snel en duidelijk!! Ook waren ze erg gastvriendelijk! Na een week kon ik mijn auto komen ophalen. Ik raad De Steiger autobedrijf iedereen aan. Dank heren :)

Zeer professioneel en behulpzaam bedrijf

Ze zijn zeer behulpzaam en werken professioneel. Zeker een plek om veilig een auto te halen.

Fijn contact en snelle service

Bij De Steiger een hele mooi Audi A6 gekocht. Prettige mensen en ze hebben snel enkele extra's en aanpassingen gerealiseerd. TOP!

Een aanrader!

Het personeel was vriendelijk en professioneel, de aankoop verliep soepel en mijn auto werd in uitstekende staat afgeleverd. De service na de verkoop was ook top. Een aanrader!

Super service

Klant vriendelijk en goeie service

Klantvriendelijk en goede service!

Vriendelijke jongens. Goed geholpen mbt functies van de auto en bruikbare tips. Daarnaast waren ze erg flexibel. Het was mogelijk de auto buiten hun openingstijden op te halen. Ik ben erg tevreden.

Alles snel geregeld en en duidelijk uitgelegd. Aardige mensen zeker een aanrader!! De steiger passie voor auto’s!!!

Top! Uitstekende service!

Hele fijne ervaring gehad. Altijd eng een grote aankoop, maar alles is verlopen zoals besproken.

Topauto gekocht

Aardige en nette heren die weten waarover ze spreken. Na eerst telefonisch contact mochten we s’avonds de auto komen bekijken. We werden netjes ontvangen en konden in alle rust de auto onder het genot van een kopje koffie bekijken. De aankoop van onze auto werd snel en netjes geregeld. Een zeer tevreden klant uit Haaksbergen die een hele mooie Mercedes GLC heeft gekocht.

Goede smaak in autos en top service

Top service, altijd binnen een uur antwoord

Super auto, en netjes geholpen

Super auto, en netjes geholpen

Professioneel en zeer deskundig geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe auto.

Fijn geholpen met mijn nieuwe lease auto. Alles werd netjes gecommuniceerd, en binnen paar dagen kon ik mijn nieuwe auto ophalen. Als je op zoek bent naar een mooie auto met veel opties plus garantie ben je hier bij het goede adres.

prettig contact met gedreven mannen die weten waar ze over praten

Na bezoek aan de Steiger auto's met een goed gevoel een eerlijke volle Audi Q3 sportback 40 TFSI Quattro van deze beleefde mannen gekocht. de gemaakte afspraken zijn naar alle tevredenheid nagekomen. vragen die je na aankoop stelt worden correct en snel beantwoord. Aflevering ging snel en vlotjes , zodoende kon er weer een pracht Q3 sportback richting de provincie Zeeland vertrekken dankzij de professionals van de Steiger autos.

Topservice

Zeer fijne communicatie gehad. Vakkundige heren die je het beste persoonlijke advies geven. Weinig regelwerk en voor ik het wist, had ik mijn nieuwe auto. Bedankt voor alles!

Goede service en aandacht voor de klant!

Een hele mooie zwarte golf gekocht. Ontzettend goed geholpen en qua prijs zijn wij er samen goed uit gekomen. Je wordt netjes ontvangen en geven je alle vrijheid om de auto te bekijken!

Top bedrijf met prachtige auto’s

Een hele mooie auto gezien , gebeld en meteen top geregeld voor de rest. Ze hebben alleen maar bom volle auto’s staan top dealer !!!

Waanzinnig mooie auto’s en super service.

Super betrouwbare en eerlijke verkopers en de auto’s die ze verkopen zijn waanzinnig mooi en bomvol opties. Het is de tweede keer dat ik hier mijn auto heb gekocht en de volgende zal dat ook zijn.

Gewoon weg “TOP”

Van a tot z netjes en eerlijk behandeld, de jongens bieden je een kopje koffie aan en geven je rustig de tijd om de auto van top tot teen te bekijken zonder dat ze er zelf bij zijn. Heel erg prettig! En passie voor auto’s zoals staat de uitspraak staat is niet gelogen! Jongens weten goed wat mooie auto’s zijn en dat is allemaal te bewonderen in de prachtige showroom! Kortom, een hele fijne samenwerking!

Bij binnenkomst direct vertrouwd

Alles duidelijk en goed uitgelegd. Hele fijne ontvangst, voelde als thuis. Hele mooie auto’s en passie voor auto’s dat wordt direct duidelijk. Alles perfect geregeld en goede en snelle communicatie. Super blij met mijn aankoop. Merkt dat ze weten waar ze over praten.

Super ervaring!

Kan iedereen De Steiger Auto’s aanraden, super goede ervaring. Vriendelijke mensen en denken met je mee, contact gaat snel en als je vragen hebt zijn ze er voor je! Eerst volgende keer zal ik weer bij hen aankloppen. Top heren en wie weet tot snel. Mike

Uitstekende service en super mooie auto’s

Een week geleden een mooie audi Q2 gekocht bij de Steiger auto’s. Service was top en alle opties van de auto werden aan mij (vrouw) nog uitgebreid uitgelegd. Een jaar garantie en de km stand was aantoonbaar. Dus zoek je een mooie auto dan moet je hier zeker wezen.

Uitmuntend!

Van begin tot eind een uitmuntende service mogen ervaren. Het contact was erg soepel, vriendelijk, snel en duidelijk! De heren zijn echte liefhebbers met oog voor detail en grote passie voor auto’s. Dit merk je meteen terug in de service van het bedrijf en hun auto’s. Hierdoor een hele mooie complete CLA kunnen kopen, die ook nog is gepersonaliseerd kon worden. Alles werd tot in de puntjes geregeld. Het is een mooi bedrijf met een groot assortiment aan prachtige auto’s tegen scherpe prijzen! Ik zou een ieder aanraden om bij dit bedrijf een auto te kopen!

De Steiger 81

1351 AG Almere