Ik werd vriendelijk ontvangen door 3 heren. Ik kon rustig op mijn gemak genieten van een bak koffie. Proefrit genomen. De heren hadden op alle vragen antwoorden en oplossingen. Echt een top bedrijf. De auto’s spreken voor zich. Ik ben daar vertrokken met een hele mooie Mercedes 250e. Heren bedankt voor de service

Bijzonder prettige ervaring met De Steiger Auto’s.

Bijzonder prettige ervaring met De Steiger Auto’s. Ik heb vandaag een prachtige Volkswagen Tiguan R-Line met alles erop en aan bij de heren gekocht. Mocht je iets zien staan bij dit bedrijf is het zeker de moeite waard om er heen te rijden de service en de auto zijn top!

Exclusieve auto’s

Ik was al geruime tijd op zoek naar een mooie volle auto. Na zoeken op internet kwam ik op de site van autobedrijf De Steiger Auto’s. Dit bedrijf heeft jonge auto’s staan. Bij het eerste bezoek was ik onder de indruk van de mooie auto’s die daar staan. Allemaal van slechts een paar jaar oud en niet te veel kilometers. Ik kon rustig rond kijken nadat ik had uitgelegd voor welke type voertuig ik kwam kijken. De papieren over de herkomst van de auto waren aanwezig. Ik kon gelijk een proefrit maken. De auto was in perfecte staat. Ik heb deze gekocht. De verkoper zorgde dat de papieren in orde kwamen en alles werd volgens afspraak geregeld. No nonsens bedrijf. Een aanrader om te gaan kijken als je een jonge auto zoekt met veel opties

10 !

Dit bedrijf verdiend een dikke 10 !! Zeker een aanrader !

Leuke mensen die zowel taakgericht en klangericht zijn.

Onlangs hebben wij een Volkswagen Tiguan gekocht bij de Steiger Auto's. Personeel is super vriendelijk en is te merken dat ze beschikken over kwalitatieve vaardigheden. Wij zijn superblij met de auto, nogmaals bedankt! Groet David van Holte

Relax

Super toffe gozers van de steiger auto’s. Alles is naar wens. Groetjes, Daan

Fantastisch!!!

Super vriendelijke verkopers, Mooie auto’s en een hele mooie showroom. Ga zo door en wij zijn super blij met onze mooie Mercedes A klasse

Heel fijn bedrijf om mee in zee te gaan

Super bedankt voor de service. Lang gewacht maar dat heeft het met ophalen helemaal goed gemaakt. Ben heel blij met me auto. Het is prettig met jullie zaken te doen en wat een goede service &altijd bereikbaar,gelijk worden je vragen beantwoord! Succes met alle verkoop!!

Ik zag een mooie auto staan op de website en heb gelijk gebeld naar de garage. Wij zijn erg vriendelijk ontvangen door de mensen van Steiger Auto’s. Ze hebben prachtige auto’s staan in de garage. Zelf kwam ik daar voor een Mercedes A200. Heb uitleg gekregen over de auto en mijn vragen kunnen stellen. Proefrit was ook gelijk mogelijk. Auto is voor de levering schoongemaakt. Top service!

Service & transparantie!

Vandaag m’n nieuwe auto opgehaald! Super blij mee! Ze konden mij duidelijk informeren over de auto, hun transparantie deed mij overtuigen de auto te kopen. Ook ben ik erg tevreden over hun service en klantvriendelijkheid! Ze zijn goed bereikbaar voor (telefonische) vragen en flexibel met opleveren! Thanks! Groetjes Mike!

Beste keuze!

Ik heb sinds kort mijn auto mogen kopen bij steiger auto’s! De beste keuze die ik mogen maken! Goede auto, goede service! Ze waren overtuigend en geven je een goed gevoel bij! Heel blij mee en gun ze het allerbeste toe!

Tevreden

Recent een prachtige auto gekocht voor een goede prijs. Verkoper was heel geduldig en nam alle tijd voor al mijn vragen. Ook beroep op garantie ivm een storing wordt keurig en snel opgelost, vanwege deze storing is de auto zelfs thuis opgehaald en kreeg ik een leenauto ter beschikking. Auto's verkopen kunnen veel garages. Waar een garage zich voor mij als consument in onderscheidt is de after sales service! Groetjes Esther

Uitstekend!

Hele fijne en betrouwbare autobedrijf om een auto te kopen. Een auto kopen blijft natuurlijk een grote aankoop die je niet elke maand doet. De eerste indruk was daarom bij mij erg van belang. Ik ben bij diverse dealers geweest maar de passie die deze jongens voor auto’s hebben zie je zelden. Deze jongens hebben verstand van zaken en dat merk je in alles waardoor het als klant zeer vertrouwd voelt. Ze staan je netjes te woord, zijn niet opdringerig en geven je de ruimte en de tijd.

goede autobedrijf

Ik heb mijn auto bij hun gekocht, service is goed en aardig personeel .verkoper denkt mee en vriendelijk en eerlijk. Dit is wat je verwacht van autobedrijf. Echt aanrader

Zeer ruime keus in auto's. Vriendelijk personeel en erg bekwaam. Goede service, een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe gebruikte auto.

Leuk

Mooie auto’s en geen opdringerige verkopers !

top bedrijf

Heel vriendelijk en goede service. Nemen de tijd en geven jou de tijd om de auto te bekijken en een testrit te mogen maken. Je kan ze altijd bellen als je het niet meer weet. Vrijwaring bewijs geregeld zodat je meteen weg kunt rijden in je nieuwe aankoop. Niks is hun te veel, ze maken het jou zo makkelijk mogelijk. Geven je tips en advies. Bedankt heren voor de koffie en koekjes. Top service!

Service

Wat een top bedrijf Ik twijfelde aan mijn keuze en een collega van hun was erg meedenkend Ook top en betrouwbaar auto met garantie! Ik heb al mijn 2de auto hier gekocht Zeer tevreden Raad iedereen aan! Top service Leuke medewerkers Betaalbaar Aanrader!!

Eerlijk bedrijf

Fijn zaken doen bij de steiger autos, correct eerlijk en afspraken nakomen. Ga zo door!! Zeker een bezoek waard als je de juiste auto ziet staan Wij zijn echt super tevreden. Groeten Suzan uit Amstelveen

Super happy

2 maanden geleden een auto gekocht bij De Steiger Auto’s in Almere en Bart is echt een topvent. Eerst georiënteerd in de showroom en even kennisgemaakt. Daarna twee weken lang auto's vergeleken en proefritten gemaakt om tot de conclusie te komen dat de Seat Leon hier de beste deal was. Ik heb heel veel vragen iedere dag via whatsapp kunnen stellen... heerlijk. Nog een uitgebreide proefrit van minimaal een uur mogen doen en samen gebeld met Seat om de kilometerstand te verifiëren omdat het een ingevoerde auto was. Alles klopte, dus na wat laatste onderhandeling zijn we tot een deal gekomen. Heel de auto even samen nagelopen om de laatste aandachtspuntjes op te schrijven, nieuwe apk, 6 maanden garantie. Ik heb het echt als een heel fijn aankoopproces ervaren. Super happy mee. Bedankt Bart.

De Steiger 81

1351 AG Almere