Goed geholpen

Ben als een klant behandeld, ze namen de tijd voor ons, prima service.

goed geholpen

geholpen zoals het hoort!

Correct geholpen

Deskundig en correct geholpen, kwamen de gemaakte afspraken na.

Goede professionele begeleiding bij aankoop.

Zowel voorafgaand als tijdens het bezoek goede uitleg en begeleiding. Afleveren was ook naar wens en netjes. Na een paar dagen telefonisch contact gehad of alles goed ging.

Goed ben zeer netjes en vriendelijk geholpen

Plezierig, correct en vakkundig advies

Plezierig, correct en vakkundig advies tijdens de aankoop door de heer Storm Westerman. Ook tijdens de aflevering verliep alles naar wens en zijn alle functies goed uitgelegd. Ook de dames achter desk/ receptie zijn klantvriendelijk. Aldus een tevreden klant!

x

x

goed tot zeer goed

De koop was snel gesloten, informatief dik in orde en ook de prijs was marktconform. Enthousiaste verkoper met kennis van zaken en niet onbelangrijk bevoegd zelf de deal te sluiten. Aftersales goed geregeld en de auto voldoet aan de verwachtingen

Super!!

Alles keurig en goed geregeld, Ruben heeft ons fantastisch geholpen, onze volgende auto gaat ook hier gekocht worden.

Ben erg tevreden met en over de aankoop van de Q3.

Tot op heden zijn alle afspraken zeer correct nagekomen. Ook toezeggingen werden correct en tijdig nagekomen. Uw medewerker Storm handelde uiterst vriendelijk, correct en tijdig alle vragen en bemerkingen af.

Voldoende

Aankoop auto goed verlopen maar vervolgafspraken onvoldoende

Zeer tevreden over de aanschaf van onze Audi Q3.

Mede door de inzet van verkoopadviseur Ruben Tienhoven rijden we nu rond als zeer tevreden Audi-gebruikers.

Goede service!

Ik ben uitstekend geholpen!

Zeer netjes en goed

Goed en net advies altijd netjes geholpen, en Altijd de afspraken nagekomen.

Fijne ervaring gehad en goed geholpen!

Goede service van zowel proefrit, aankoop auto en bezit auto.

Zeer klant vriendelijk en behulpzaam

Fantastisch hoe wij geholpen zijn bij de aankoop van de Audi A1, leuke, vriendelijke verkoper en de vrouwelijke balie medewerkster die je welkom heten. Zeer tevreden met de aankoop.

Prima service!

prima service

We kwamen voor een update van de navigatie van mijn Audi. en toen hebben we een andere auto bij jullie gekocht. Het was een hele fijne ervaring. Prettig geholpen. Goed gesprek gehad.

Bedrijf heeft goede uitstraling

Perfecte oplevering

Vriendelijk en professioneel

Prettige ervaring, deskundige verkoper, ongedwongen sfeer.

Fantastische service

Ruben was onze verkoopadviseur en heeft ons heel prettig geholpen. Hij was goed bereikbaar, betrokken, vriendelijk en kundig. Kortom een aanrader!

Eerlijk advies, wel wat duur

motor storing in de Audi a4 van 2012, 308500 km op de teller. prijs voor volledige reparatie 2000,-- inruilprijs zonder reparatie 3000,-- hierdoor kreeg ik het advies een andere auto aan te schaffen. dit gedaan met prima aankoop advies van de verkoper. echter kreeg ik nog een rekening achterop van 640,-- voor het vaststellen van de motorstoring en olie verversen. die vond ik ongehoord hoog. advies voor een andere auto was goed. Eerlijk advies was ook goed.

Volgens verwachting en meer!

Prima geholpen en goed geluisterd naar mijn wensen, alles is netjes, snel en transparant geregeld. Top zo!

Auto was comfort afgeleverd

Auto was 14 dagen bij de garage en nog niet honderd procent in orde als ik dit geweten had ik de auto niet gekocht . Er is super best gedaan om de stuur in richting goed uit te lijnen mocht ik toch twijfels hebben mag ik altijd langskomen en wordt er toch naar gekeken om het op te lossen super bedankt alvast MVG Peter Hofland

Duidelijk, goede afspraken, netjes, professioneel en vriendelijk.

Argon 41

4751 XC Oud Gastel

Over Audi Centrum Roosendaal

Audi Centrum Roosendaal is dé Audi specialist voor de regio's Roosendaal, Bergen op Zoom en ver daarbuiten. Voor aanschaf, lease, onderhoud en service bent u bij ons aan het juiste adres! Audi staat voor design, kwaliteit en innovatie. Audi Centrum Roosendaal heeft een ruim assortiment van zowel nieuwe auto's als occasions. Daarbij heeft u als klant recht op de beste service en daarom stellen wij hoge eisen aan onze dienstverlening. Dit merkt u in onze showroom en in de werkplaats. In onze vestiging in Roosendaal staat een vast team van gespecialiseerde monteurs voor u klaar om het onderhoud aan uw Audi snel en goed uit te voeren. Met een showroom in Roosendaal en Breda en Occasion Center in Roosendaal is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Kom langs en ervaar het zelf!