zeer goed

goed ontvangen en alle tijd voor ons , ook na veel vragen . ook de hartelijkheid van Kimberly met de hand geschreven kaart !

Uitstekend.

Goed ontvangen en geholpen met als eind resultaat een mooie Audi gekocht.

Een goed begin is het halve werk!

Het was 16 maanden geleden dat ik een Ford Fiësta St had besteld. Na 15 maanden was ik het wachten zat en ben mij gaan oriënteren in Audi. Na wat speuren zag ik mijn droomauto staan bij Audi Centrum Roosendaal. Zonder een afspraak te maken zijn we er naar toe gereden en werden we door een enthousiaste verkoper ontvangen. Na een kort gesprekje hebben we een proefrit gemaakt. Ik was meteen overtuigd en de auto is na drie weken aan mij geleverd. Mijn verkoopadviseur was erg geduldig en op alle vragen die ik hem stelde kreeg ik antwoord. Dank voor alles! Groet van een tevreden klant.

mooi bedrijf, fijn geholpen

Afspraken met Storm verliepen in een prettige en ontspannen sfeer. Hij nam de tijd en beantwoordde onze vragen. De aflevering van de auto voldeed aan onze verwachting. Dank hiervoor.

Fijne service

Geen opmerkingen

Ik ben zeer goed geholpen door een zeer ervaren verkoop adviseur

De verkoop adviseur kwam zeer vakkundig en professioneel over. Alle vragen die ik had heeft hij zeer duidelijk uitgelegd. En de after service verloopt ook soepel. Grote klasse.

Mooi bedrijf

Goede service en vriendelijke mensen

Uitstekend geholpen

Vriendelijke verkoper. Goede uitgebreide service.

Goede services en vriendelijke aanspraak

Keurig geholpen, vragen werden netjes en adequaat beantwoord. Prettige service.

De service was prima

Goede ervaring

prettige samenwerking, snelle reacties op mijn vragen

Het is altijd spannend om een auto te kopen als je er niet in kan rijden vooraf. Storm heeft mij uitstekend begeleid in het keuze proces

Prima geholpen, er werd hoed meegedacht.

Voldoende , gewoon zo als je het mag verwachten.

Als de zon schijnt wordt het veel te warm binnen.

Goed geholpen en de auto netjes afgeleverd

Auto netjes thuis afgeleverd.

Ruimdenkend en goed advies.

Ik ging voor een Audi A5 cabrio, maar werd verliefd op een rode nog geen jaar oude Audi A3. Deels elektrisch, fijn voor korte ritjes. Ben goed geadviseerd en op iedere vraag is een vakkundig antwoord gegeven. Dankjewel.

Keurig verkoopproces

De verkoopadviseur gaf direct alle gewenste informatie en heeft het verkoop- en afleverproces keurig verzorgd.

Argon 41

4751 XC Oud Gastel

Over Audi Centrum Roosendaal

Audi Centrum Roosendaal is dé Audi specialist voor de regio's Roosendaal, Bergen op Zoom en ver daarbuiten. Voor aanschaf, lease, onderhoud en service bent u bij ons aan het juiste adres! Audi staat voor design, kwaliteit en innovatie. Audi Centrum Roosendaal heeft een ruim assortiment van zowel nieuwe auto's als occasions. Daarbij heeft u als klant recht op de beste service en daarom stellen wij hoge eisen aan onze dienstverlening. Dit merkt u in onze showroom en in de werkplaats. In onze vestiging in Roosendaal staat een vast team van gespecialiseerde monteurs voor u klaar om het onderhoud aan uw Audi snel en goed uit te voeren. Met een showroom in Roosendaal en Breda en Occasion Center in Roosendaal is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Kom langs en ervaar het zelf!