Uitmuntend

Heel goed geregeld.

Goed ontvangen naar een auto rit van 2 uur. Bram is een top verkoper en bij hem een mooie Seat Arona gekocht. Tijden ophalen van de auto , keurig door Bram vanaf het station gehaald.

Goede garage en service

Wij werden voor het kopen van een auto goed en deskundig geholpen.

Uitstekende service

Prettige ontvangst, ruimte voor onderhandeling, actieve verkoopadviseur

Zeer tevreden over de verkoper, is enthousiast en kundig. Fijn geholpen

Eerlijke prijs, weinig onderhandelingsruimte

Vriendelijk, gastvrij, deal redelijk snel gesloten.

Ik heb een prachtige auto gekocht

Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto. Niet alle informatie klopte maar prima geholpen.

GOED VAKKUNDIG GEHOLPEN.

Tot op heden zeer tevreden.

Fijn geholpen!

Heel fijne ervaring. Auto is super!

Prima verkoop

Goed ontvangen. Goed te woord gestaan en positieve afwikkeling.

Prettig zakendoen

Het was gewoon prettig zakendoen met de verkoper hij nam de tijd ook voor je

Goede en snelle communicatie. Realistische inruilwaarde. Keurige aflevering.

Snel en goed geholpen.

Prima geholpen

Op al mijn vragen kreeg ik uitgebreid antwoord

Uitstekend geholpen

Mooie, grote showroom met veel keuze. Zowel bij de aankoop als bij levering vakkundig geholpen. Dennis Bakx nam alle tijd om mij te adviseren en te begeleiden bij mijn aankoop. Bij aflevering een uitgebreide uitleg gekregen zodat ik snel aan alle snufjes op mijn nieuwe auto gewend was. Daarnaast ook een nette prijs gekregen voor mijn oude auto. Tot nu toe helemaal happy met mijn Seat Ibiza.

Heel goed geholpen

Ik kreeg gelijk een vertrouw gevoel toen ik daar ben geweest heel duidelijke uitleg toen ik kwam om mijn auto te kopen

Goed,keurig correct

Keurig,netjes correct!

Heel erg fijn en goed geholpen, en ook nog eens extra snel.

Ik zag de auto tijdens de bandenwissel van mijn oude auto. Bij navraag kon ik al snel een proefrit maken en daarna is alles snel afgehandeld omdat we met de nieuwe auto op reis moesten. De winterbanden van de oude auto pasten, dus dat we nog een extra voordeel. De service van de verkoopadviseur was erg prettig en goed.

Prachtige auto gekocht met 14mnd garantie

Zo leuk dat je auto in een glazen ruimte staat met een strik erom heen En een bordje met naam gefeliciteerd En de verkoper alle tijd voor je neemt om alle snufjes uit te leggen Waar koop je nog een auto die 5jaar oud is en een volle garantie krijgt van 14mnd Echt super blij en trots Hopelijk heb ik lang plezier van deze prachtige auto

Miscommunicatie

Op basis van mijn momentopname gaan er wel wat zaken mis doordat er onvoldoende wordt gecommuniceerd. Zowel onderling als naar de klant.

Auto stond keurig netjes klaar

Bij het ophalen stond de auto helemaal spik en span klaar met een volle accu

Super geholpen door Joep van Poppel. En ook bij aflevering duidelijke uitleg over mijn nieuwe auto.

Keurig geholpen

Ging goed

Geen inzicht om de klant tevreden te stellen

Verkoper is een praatjesmaker, erg druk in zijn uitleg. Geen inzicht of je tevreden bent. Garage deur open en rijden maar. Na een paar dagen had ik nog vragen, maar vandaag een aantal keren gebeld, maar geen contact gekregen. Naar een andere vestiging gereden , maar daar verwijzen ze mij naar de verkoper om de vragen te beantwoorden. Ik krijg het idee: slikken en stikken.

In een woord top!!!

We hebben een t-cross aangekocht bij verkoopmedewerker bram kollau in roosendaal. Wat een leuke verkoper is dat zeg.. zeer vriendelijk en goed bij de uitleg van de auto. De dag voor hij klaar stond in de showroom, stuurde hij een foto met strik erom. Bij aankomst toen we de auto ophaalde kregen we een mooie doos met verschillende artikellen van vw.. bij thuiskomst lag er een mooi kaart ( handgeschreven) van het team, om ons veel plezier te wensen met de auto. Na precies 1 week belde bram kollau met de vraag hoe onze t-cross beviel.. in een woord top. Zulke verkopers moeten in ere gehouden worden. Bram bedankt voor de goede zorgen, en komen zeker bij je terug voor de volgende volkswagen.. groetjes buijs..

Auto niet geüpdatet en KM-stand klopt niet

In de ondertekende overeenkomst staat een km-stand van 25.629 de km-stand bij het ophalen van de auto was 27.584. De auto was niet geüpdatet. Voor het ophalen van de auto heb ik gevraagd of de update uitgevoerd kon worden, maar een slechte wifi verbinding in het TB Occasion Center en het ontbreken van een USB-stick waren volgens de dealer voldoende reden op de update net uit te voeren. Volgende week heb ik een afspraak bij een dealer in de buurt om de update uit te voeren. De kosten vallen gelukkig mee (€ 50,-), maar ik vind het niet bepaald servicegericht.

Vlierwerf 10

4704 SB Roosendaal