Keurig en netjes geholpen alleen schoonmaak van binnen had ik nog wel een puntje wat niet helemaal goed was en wat steenslag had ik wel een lakstifje bij verwacht of beter bij gewerkt maar voor de rest keurig geholpen
Beste Robert, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Goed om te lezen dat u goed geholpen bent. Jammer dat er een nog een puntje was na aflevering van de auto, wij hebben vernomen dat Joep al contact met u heeft opgenomen. Wij wensen u veel veilige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen T-Cross. Met vriendelijke groet, Joep & Bas TB Occasion Center
Zeer tevreden,
Beste meneer Heeren, Hartelijk dank voor het mooie cijfer wat we van u hebben gekregen! Leuk om te lezen dat u zeer tevreden bent en dat u goed door de verkoper bent geholpen. Namens het TB Occasion Center wensen wij u vele veilige en fijne kilometers toe met uw nieuwe Volkswagen Polo. Vriendelijke groet, Bram & Olivier Van Tilburg-Bastianen
To the point. Daar hou ik van ; geen gedraal.
Beste mevrouw van Gils, Bedankt voor deze positieve review! Wij vinden het fijn om te lezen dat u onze manier van werken prettig heeft ervaren. To the point! Daar houden we van. Wij wensen u veel veilige maar vooral plezierige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen Up! Tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
De zoektocht, de koop, de aflevering en de nazorg. Bram heeft mij hier geweldig in begeleid en dankzij hem heb ik een super ervaring gehad tijdens het kopen van mijn eerste dure auto (wat ik erg spannend vond haha..). Dus TB, maar in het speciaal Bram, super bedankt!
Beste Anita, Wow een 10! Hartelijk bedankt voor dit prachtige cijfer. Fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over het gehele traject en Bram zijn begeleiding om zo de juiste keuze te maken. Namens heel het team wensen wij u veel veilige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen Polo! Met vrolijke groet, Bram & Mauro TB Occasion Center
I extreme happy with the services and the way Aarnoud worked with me until I got my car. Thank you so much. I recommend TB services to anyone who wants to buy a car.
Dear Landon, Thank you very much for the great mark we got from you! We are happy to read that our service met your expectations and that you recommend our TB Occasion Center. We wish you al lot of safe and enjoyable kilometers with your new Volkswagen Polo. We look forward to seeing you again in our showroom in the future. Kind regards, Aarnoud & Olivier TB Occasion Center
professionele verkoopadviseur met gevoel voor de klant.
Beste meneer van Poelgeest, Hartelijk bedankt voor dit prachtige cijfer! Fijn om te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen door ons. Wij wensen u nog veel veilige kilometers toe in uw nieuwe Skoda Kamiq. Met vriendelijke groet, Tjeu & Mauro TB Occasion Center
Lang verhaal kort, verkoper Joep heeft speciaal voor ons een Skoda Octavia iV apart gehouden (degene waar we eerst een proefrit in hadden gemaakt was al verkocht voordat we een besluit hadden genomen). Joep heeft ons goed op de hoogte gehouden en een zeer fijne en mooie auto afgeleverd. We zijn dus zeer tevreden over TB (Occasion Center)!
Beste Winfred, Wauw een 10! Bedankt voor dit prachtige cijfer en enthousiaste review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze verkoper Joep. Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten goed op de hoogte blijven houden, zowel voor als na de aflevering. Van een tevreden klant worden wij heel blij! Wij wensen u veel rij plezier in uw nieuwe Skoda Octavia! Tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
Het contact en de aankoop van de auto verliep erg gemakkelijk. Daarnaast bieden ze ook top service, na aankoop had ik een probleem met de auto, dit hebben ze direct opgelost! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een auto.
Beste Timo, Bedankt voor dit mooie cijfer! Goed om te lezen dat u het contact als prettig hebt ervaren en dat u tevreden bent over de service van het online aanschaffen van uw nieuwe auto. Wij doen uiteraard ons best om problemen zo snel en goed mogelijk op te lossen, prettig om te lezen dat dit ook bij u is gelukt. Wij zijn dankbaar dat u ons aanbeveelt en wensen u veel veilige kilometers in uw nieuwe Volkswagen Polo! Met vriendelijke groet, Olivier & Bas Van Tilburg-Bastianen
erg prettige ervaring waarbij alle afspraken nagekomen zijn.
Beste meneer van Donselaar, Bedankt voor dit mooie cijfer! Fijn om te lezen dat u goed bent ontvangen en alles afspraken zijn nagekomen door ons. Wij wensen u veel plezierige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen Tiguan en zien u graag terug in Roosendaal! Met vriendelijke groet, Joep & Mauro TB Occasion Center
Ik werd goed en netjes geholpen, door verkoper. Met een tevreden gevoel en auto gekocht
Beste Jos, Bedankt voor het prachtige cijfer dat we van u hebben ontvangen! Het doet ons goed om te lezen dat u netjes bent geholpen en dat u met een tevreden gevoel een auto bij ons heeft gekocht. Namens het TB Occasion Center wensen we u vele veilige en fijnen kilometers toe met uw nieuwe Volkswagen T-Roc. In de toekomst ontvangen we u graag weer in onze showroom. Hartelijke groet, Bram & Olivier TB Occasion Center
Fijne verkoper, goede service, mooie showroom met zeer uitgebreid assortiment
Beste Hanneke, Een 10 wauw! Bedankt voor dit hoge cijfer en positieve review! Wij proberen de showroom te vullen met voor ieder wat wils! Zo weten we zeker dat wij al onze klanten kunnen voorzien van een gepaste auto! Voor ons is het erg belangrijk dat onze klanten een verkoper tegen over zich hebben waar ze vertrouwen in hebben en fijne gesprekken mee kunnen voeren. Goed om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad met ons en dat het contact met de verkoper ook fijn was. Wij wensen u heel veel rij plezier in uw nieuwe Volkswagen T-Cross! Tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
Toen ik de auto kwam ophalen stond alles netjes klaar en communicatie met Bram verliep goed. Achteraf ook nog een berichtje gekregen of alles naar wens was. Goede en vriendelijke service!
Beste Jessica, Een 10 wauw! Bedankt voor dit prachtige cijfer. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening! Bram heeft het contact met u ook als zeer prettig ervaren. Wij wensen u veel plezierige kilometers toe in uw nieuwe Seat Ibiza en zien u graag terug in Roosendaal! Met vrolijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion center
Ondanks dat er bij de aflevering een foutjes was gemaakt. Ben ik prima te spreken. Ze hebben het netjes opgelost en zijn er niet voor weg gelopen
Beste Danny, Bedankt voor uw cijfer, het is jammer dat er tijdens de aflevering een foutje is gemaakt. Wij zijn blij om te lezen dat alles netjes is opgelost en dat we u alsnog een positieve ervaring hebben gegeven. Namens het TB Occasion Center wensen we u vele veilige en prettige kilometers toe met uw Seat Ibiza! In de toekomst hopen we u graag weer te verwelkomen in onze showroom. Hartelijke groet, Dennis & Olivier TB Occasion Center
Keurig ontvangen netjes en enthousiast geholpen en alle afspraken netjes na gekomen zoals het hoort kortom prima ervaring. Is inmiddels 3e auto die hier gekocht en afgeleverd is.
Beste James, Wauw een 10, bedankt voor dit prachtige cijfer! Leuk om te lezen dat u met enthousiasme bent geholpen en dat alle afspraken netjes zijn nagekomen. We zijn blij dat u weer bij ons Occasion Center bent geweest en in de toekomst bent u uiteraard weer van harte welkom. Wij wensen u vele veilige en prettige kilometers toe met uw nieuwe Volkswagen Tiguan. Hartelijke groet, Bram & Olivier TB Occasion Center
Bijna 7 jaar geleden mijn VW-UP gekocht en altijd prettige ervaringen mee gehad. Niet voor niets dat ik gezegd heb alleen bij deze garage mijn volgende auto te willen kopen. Nu in het bezit van een prachtige VW Polo. Ben heel blij met deze auto die als een zonnetje rijdt.
Beste Gabriëlle, Bedankt voor deze enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons! We voelen ons vereerd dat u aangeeft alleen nog maar bij ons een auto aan te willen schaffen. Dit geeft ons zeker veel voldoening en daar zijn wij heel blij mee! Wij wensen u heel veel rijplezier in uw nieuwe Volkswagen Polo. Hopelijk maakt u veel zonnige ritjes! Tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Aarnoud en Nathalie TB Occasion Center
Goede service Klantgericht en vriendelijk
Beste meneer Azimi, Bedankt voor het mooie cijfer en uw enthousiaste review! We zijn blij om te lezen dat u onze service als vriendelijk en klantgericht heeft ervaren. Namens het TB Occasion Center wensen we u vele veilige en fijne kilometers toe met uw nieuwe Volkswagen Arteon. Hartelijke groet, Dennis & Olivier TB Occasion Center
Ik ben erg tevreden over de service en de manier van werken bij TB Occasion Center. De manier van communiceren, netjes, vriendelijk, duidelijk en professioneel geeft mij een goed gevoel bij het kopen van een auto. Je geeft immers best veel geld uit dus daar wil je ook naar behandeld worden. Joep heeft mij uitstekend geholpen en bij vragen was hij bereikbaar. Een kaartje voorafgaand aan se aflevering, een nette schone auto bij de aflevering en een doosje zoete lekkernij achteraf getuigt van een professionele service. Kortom: cijfer 10!
Bedankt voor deze mooie 10 en uitgebreide review! Wij vinden het erg belangrijk dat al onze klanten een prettig gevoel hebben bij het aanschaffen van hun nieuwe auto. Zoals u zelf ook zegt is het immers veel geld dus begrijpen wij dat onze klanten ook wat verwachten vanuit ons. Fijn om te lezen dat we uw verwachtingen hebben voldaan. Joep heeft het contact met u ook als zeer prettig ervaren en ziet u graag terug in Roosendaal voor wellicht uw volgende auto. Wij wensen u veel veilige maar vooral plezierige kilometers toe in uw nieuwe Seat Leon! Met vrolijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
Levering liep vertraging op. Maar goed op de hoogte gehouden.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige review! Wij zijn blij dat u ons als vriendelijk en correct heeft ervaren, dit gevoel willen wij al onze klanten geven! Helaas duurde de levering wat langer maar hopelijk kunt u nu wel extra genieten van uw nieuwe Renault Master! Wij wensen u veel veilige en fijne kilometers toe in uw nieuwe Renault Master! Met vriendelijke groet, Roel & Luuk Van Tilburg-Bastianen
Leuk dat ik een kaartje van te voren ontving en een lekker cadeautje door de brievenbus kreeg. Jammer en beetje vreemd dat er niet te onderhandelen viel over de prijs. een vaste prijs. Nette prijs voor de inlever auto. De aflevering vond niet plaats door de verkoper. Bij de aflevering mag degene zich nog meer realiseren dat het voor de koper een event is ;-)) Geen uitleg gekregen mbt app etc. Zelf uitgezocht. Fijn dat er even uitleg is gegeven hoe op te laden met stekker.
Beste MB Fennema, Hartelijk dank voor uw eerlijke review! Gelukkig heeft u de zoete post in harte ontvangen, hopelijk heeft u er van genoten. Wij proberen onze auto's altijd zo scherp mogelijk aan te bieden, vandaar dat wij ons altijd vast houden aan onze vaste laag prijs. Wij zijn blij om te lezen dat u ons voorstel voor uw inlever auto als tevreden heeft ervaren. Op het gewenste moment van aflevering was Tjeu helaas op vakantie en kon hij hierdoor de auto niet afleveren. Wij nemen uw tips van harte! Mocht u nog vragen hebben betreft de auto kunt altijd even langs komen voor een kop koffie en uitleg. Wij wensen u nog veel plezierige en veilige kilometers toe in uw nieuwe Cupra Born! Met vriendelijke groet, Tjeu & Luuk TB Occasion Center
Nette professionele garage met kundige verkoper,die gelijk met een goed bod kwam voor mijn Mini Enige minpuntje is dat er geen Nederlands instructie boek voor mijn T Cross voor handen is,na mijn belletje kreeg ik weliswaar. een link Om te downloaden,maar jullie importeren schijnbaar veel uit Denemarken,en mijn Deens is Nog niet zo denderend Een echt origineel boekje zou fijn zijn!
Beste Ed, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review met als cijfer een 8! Wij zijn blij om te lezen dat u ons als een nette en professionele organisatie heeft ervaren. Naast deze kernwaarden verwachten wij van onze verkoopadviseurs vakkundigheid, gelukkig erkend u dit ook! Helaas is het instructieboekje in het Deens, een voordeel hiervan is wel dat u de Deense taal leert kennen en wellicht komt dat ooit nog van pas wanneer u een mooie roadtrip maakt door Denemarken met uw nieuwe Volkswagen T-Cross! Mocht u toch nog de Nederlandse versie willen kunt altijd contact zoeken met uw verkoopadviseur. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen T-Cross! Met vriendelijke groet, Joep & Luuk TB Occasion Center
Goede zaken gedaan en als mens behandeld.
Beste Marian, Bedankt voor dit prachtige cijfer en de positieve woorden! Wij vinden de beleving van onze klanten zeer belangrijk, leuk om te lezen dat u hierover tevreden bent. Namens Van Tilburg-Bastianen wensen wij u nog vele veilige en leuke kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen T-Roc! Met vriendelijke groet, Joep & Mauro TB Occasion Center
Je wordt er netjes geholpen, verkoper denkt mee, aandacht voor de klant, attent bijv. door lekkernij thuis bezorgd na aankoop
Beste Jan, Bedankt voor het mooie cijfer dat we van u hebben gekregen! We zijn blij om te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen en dat de verkoper heeft kunnen meedenken. Namens Van Tilburg Bastianen wensen we u vele veilige en fijne kilometers toe met uw nieuwe SEAT Arona. In de toekomst ontvangen we u graag weer in onze showroom. Hartelijke groet, Tjeu & Olivier TB Occasion Center
Ik heb de aanschaf van mijn occaision bij Van Tilburg-Bastianen als zeer prettig ervaren. De begeleiding van de verkoper was heel goed , en ook administratief werd alles prima geregeld. Bij vragen , direct antwoord e.d.
Beste Adrie, Wauw een 10, bedankt voor dit mooie cijfer! Fijn om te lezen dat u netjes bent geholpen en dat de verkoper u goed heeft kunnen begeleiden met het aankoopproces. Namens het TB wensen u vele veilige en fijne kilometers toe met uw nieuwe Volkswagen T-Cross. In de toekomst ontvangen we u graag weer in onze showroom. Hartelijke groet, Joep & Olivier TB Occasion Center
Voor de tweede keer goed geholpen door Dennis. De verkoper nam de tijd om mij te begeleiden bij mijn keuze en was zeker niet opdringerig. Ook bij aflevering kreeg ik een complete uitleg over mijn nieuwe auto. Een paar dagen na levering nog een heerlijk presentje ontvangen!
Beste Anouck, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Wij zijn blij om te lezen dat u ook de tweede keer goed bent geholpen door Dennis. Voor ons is het belangrijk dat wij de tijd voor onze klanten nemen om zo de juiste auto te vinden. Ook de aflevering is een belangrijk punt waarbij wij graag de volledige uitleg geven over de auto. Wij wensen u veel veilige kilometers toe in uw nieuwe Seat Mii. Met vriendelijke groet, Dennis & Mauro TB Occasion Center
Wij werden zeer goed geholpen en de service was uitstekend.
Beste Bertus, Wow een 10! Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer. Wij worden blij van uw review. Ons doel is namelijk om elke klant zo goed mogelijk te helpen, het doet ons dan ook goed dat u dit zo heeft ervaren! Wij zijn blij dat we er een tevreden klant bij hebben! Wij wensen u nog veel veilige en plezierige kilometers toe in uw nieuwe Seat Leon FR! Met vriendelijke groet, Bram & Luuk TB Occasion Center
Vlierwerf 10
4704 SB Roosendaal