Wij hebben hier onze mooie Seat Tarraco 7-zits gekocht. Prachtige zaak met veel occasions. Zeer vriendelijk geholpen door Aarnoud 's Gravendijk. Ook toen er na oplevering een klein mankement bleek te zijn, is dit snel en vakkundig opgelost door een monteur ter plaatse (weet zijn naam niet).
Op al onze vragen kwam een duidelijk antwoord. Gaf goede uitleg over de bediening van de auto. Bood een proefrit aan. Reed zelf mee om instructie te geven over het rijden met een automaat.
Beste Bert, Wat leuk dat u ons een 9 geeft, bedankt daarvoor! Fijn om te lezen dat u goed begeleid bent voorafgaande het aankopen van de nieuwe auto. Het rijden met een automatische transmissie is vaak een eerste keer 'spannend' daarna voelt het al snel als veilig en eenvoudig, het was leuk om de instructies aan u te kunnen geven. Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe Skoda Kamiq en hopelijk tot in de toekomst! Met vrolijke groet, Nathalie & Aarnoud TB Occasion Center
I had an great interaction with Mr. Aarnoud and it was simply wonderful. He was very patient in answering all our many many questions. The process was really smooth and was very easy. Mr. Aarnoud also made some adjustment to the scheduled delivery of the car according to our work timings which was such a sweet gesture! I have been driving the car for a week now and there is absolutely no problem with the car. I really like the vibe of the place and the way Mr. Aarnoud did business with us. I will surely recommend this dealership :)
Dear Mr. Bhardwaj, Wow a 10! Thank you very much for the great mark we got from you. We are glad to hear that our service met your expectations and that you recommend our dealership. We wish you safe kilometers and good times with your new Audi A3 Sportback. We look forward to seeing you again in Roosendaal! Kind regards, Aarnoud & Olivier TB Occasion Center
Netjes en goed te woord gestaan en geholpen.
Beste meneer Helmons, Hartelijk dank voor deze mooie 8! Een kort maar krachtige review, dank daarvoor! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening, wij hebben het contact met u als prettig ervaren. Veel veilige, plezierige en zuinige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen ID.3! Met vrolijke groet, Joep en Luuk TB Occasion Center
Snel en kordaat geholpen. Fijn en vriendelijk contact die openstaan voor suggesties.
Beste Sander, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Goed om te lezen dat u het contact als fijn en vriendelijk heeft ervaren, u ook bedankt voor het fijne contact. Wij staan altijd voor u klaar om u weer snel en kordaat te helpen! Wij wensen u veel veilige en fijne kilometers toe in uw nieuwe Seat Ibiza! Met vriendelijke groet, Joep & Luuk TB Occasion Center
We waren op zoek naar een occasion met weinig km . We zagen een Audi a3 sportback en hebben een afspraak gemaakt om proef te rijden. De verkoper was zeer vriendelijk en na goede onderhandeling wat betreft de inruil hebben we deze Audi aangeschaft. De sleuteloverdracht en de uitleg over de auto was erg goed. Dus ik ben een tevreden klant!!
Geachte heer Henk, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Fijn om te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen en wij er weer een tevreden klant bij hebben. Wij willen u bedanken voor het prettig contact en wensen u nog veel rijplezier en veilige kilometers toe met de sportieve Audi A3 Sportback. Graag tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Aarnoud & Shaula TB Occasion Center
super
Beste Lilian, Hartelijk dank voor deze 10! een kort en bondige beoordeling. Fijn om te lezen dat uw ervaring super is! Wij wensen u veel rijplezier en elektrische kilometers toe met de Volkswagen e-Up! Graag tot ziens in Roosendaal. Met vriendelijke groet, Joep en Shaula TB Occasion Center
Dank aan Joep van TB Roosendaal voor het snel gereed maken en afleveren van mijn nieuwe auto.
Beste Rick, Hartelijk dank voor deze 10! Soms duurt wachten lang, ik dit geval hadden we geluk! Fijn dat we jou zo snel op weg hebben kunnen helpen. Veel rijplezier en veilige kilometers toegewenst met de Seat Leon Sportstourer. Graag tot ziens. Met vrolijke groet, Joep & Shaula TB Occasion Center
I was very happy with the experience, the personnel was friendly and walked me through the entries process of buying a car.
Dear Ms Mileva, A 10, wow! We are happy to read that you had a pleasant experience with us. We wish you many safe kilometers in your new Skoda Fabia! We hope to see you again in the future. Best regards, Nathalie & Joep TB Occasion Center
De verkoopadviseur die ons bij ons eerste bezoek te woord stond, was zeer vriendelijk en heeft ons goed op weg geholpen. Ook de proefritten met twee auto’s heeft hij keurig voorbereid, waarna de koop snel gesloten was. De aflevering van de “nieuwe” auto was een beleving op zich, waarbij de verkoopadviseur zich van zijn beste kant liet zien!
Beste Torben, Wij zijn u dankbaar voor deze 8! Het is leuk om te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad en dat de aflevering van uw nieuwe Volkswagen Polo een beleving op zich was. Veel veilige en fijne kilometers toegewenst in de auto. Graag tot ziens. Met vrolijke groet, Aarnoud & Luuk TB Occasion Center
Hartelijk ontvangst inleving in mijn wensen en meedenkend.
Beste Willem, Wij zijn heel erg blij met een 10 als beoordeling. Hartelijk dank daarvoor! Fijn dat wij u het juiste gevoel hebben kunnen geven, uw wensen zijn tenslotte zeer belangrijk bij het vinden van de perfecte auto voor u. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe in uw nieuwe Seat Ateca! Hopelijk tot in de toekomst. Met lachende groet, Jasper & Nathalie TB Occasion Center
Nou ja vw is okay, we kunnen niet allemaal Porsche rijden
Beste meneer Haak, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Nogmaals gefeliciteerd met uw nieuwe Volkswagen T-ROC Cabrio. Wij wens u veel veilige, plezierige en zonnige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Aarnoud en Olivier
Koop regelmatig, eens in de paar jaar een gebruikte auto. De ervaring met TB occasion center was uitstekend te noemen. Snel, accuraad en de gekochte auto is perfect in orde. De service ter plekke ook. Mocht iemand een tweede hans auto willen kopen dan raad ik dit bedrijf aan. Dank nog voor de goede service.
Geachte Johannes, Hartelijk dank voor deze 10 en positieve beoordeling! Wij krijgen energie van deze review, fijn dat u de ervaring als uitstekend heeft ervaren en dat zowel de service en auto u zo goed zijn bevallen. Veel rijplezier en veilige kilometers toegewenst met uw nieuwe BMW 5-serie. Graag tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Tjeu & Luuk TB Occasion Center
Vriendelijk geholpen. Auto netjes afgeleverd. Ben tevreden!
Beste Eric, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij zijn super(b) blij te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening, tevreden klanten...dat vinden wij belangrijk. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe met de Skoda Superb! Graag tot ziens. Met vrolijke groet, Joep en Shaula TB Occasion Center
Vriendelijk en netjes geholpen, duidelijke afspraken gemaakt.
Geachte heer Verhoek, Wauw, een 10! Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u een prettige herinnering heeft aan de aanschaf en aflevering van de prachtige Volkswagen. Veel sportieve, veilige en vooral plezierige kilometers toegewenst met de auto. Graag tot ziens. Met vrolijke groet, Aarnoud en Shaula TB Occasion Center
Correcte aflevering conform afspraken.
Beste mevrouw Tuinier, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en afhandeling van de eerder gemaakte afspraken. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe met de Volkswagen. Graag tot ziens in Roosendaal. Met vriendelijke groet, Tjeu & Shaula TB Occasion Center
Enthousiaste verkoper die overtuigend en geloofwaardig ons in het koopproced heeft bijgestaan.
Beste Ed, Hartelijk dank voor deze 10! Fijn om te lezen dat u het aanschafproces zo prettig heeft ervaren en dat het enthousiasme daarbij een grote rol heeft gespeeld. Wij worden enthousiast van onze leuke klanten. :) Veel veilige, comfortabele en sportieve kilometers toegewenst met de prachtige BMW! Graag tot ziens. Met vrolijke groet, Bram & Shaula TB Occasion Center
Goed geholpen door de Deskundige en aardige verkoper.
Beste John, Wauw! Wat een mooie beoordeling hebben wij van u mogen ontvangen, dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wij vinden het altijd prettig om te lezen dat onze klanten écht tevreden zijn. Nog veel rijplezier en veilige kilometers toegewenst met de Volkswagen Polo. Graag tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Bram & Shaula TB Occasion Center
1e x op maandag geen klanten. Ik loop naar de auto die ik op internet gezien had, ga er in zitten, loop er omheen. Kijk nog een keer, loop nog rondje door de zaak. Maar niemand zegt een woord tegen me ook de receptioniste niet. Heel vreemd. Bij thuiskomst mail gestuurd, afspraak met Joep gemaakt en dat verliep zeer goed.
Beste Mark, Hartelijk dank voor uw eerlijke review. Vervelend om te lezen dat u tijdens het eerste bezoek niet bent ontvangen zoals wij graag normaliter werken, excuses daarvoor. Ik ben blij om te lezen (en om te horen van collega Joep) dat het tweede contact inderdaad zeer prettig is verlopen. Hij vond het enorm leuk om de auto aan u te verkopen! Wij wensen u nog veel plezierige en veilige kilometers toe met de sportieve Audi A4 Limousine. Met vrolijke groet, Shaula de Jong TB Occasion Center
Onlangs een Skoda Octavia uit 2017 gekocht. Na afhalen zagen we bij thuiskomst een flinke kras aan de binnenkant van de zijruit. Die hadden zowel wij als TB even gemist. We wonen op 90 minuten rijden van de showroom en daarom was het heel fijn dat de ruit in de buurt (kosteloos) vervangen kon worden. Top!
Beste heer Gerritsen, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. De kras was ons inderdaad beide ontschoten, fijn dat we het zo snel voor u hebben kunnen oplossen. Veel rijplezier en veilige kilometers toegewenst met de Skoda! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Aarnoud & Shaula TB Occasion Center
We zijn onwijs goed en fijn geholpen , heel duidelijk ook allemaal
Beste Patricia, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de manier waarop wij u hebben geholpen! Heel veel veilige en plezierige kilometers toegewenst met de Skoda Citigo! Graag tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Dennis & Shaula
Vlierwerf 10
4704 SB Roosendaal