Prima service!

Goede begeleiding tijdens het maken van een keuze, prima prijzen voor occasions. Geen opdringerige verkoper. Altijd bereid vragen te beantwoorden. Auto zag er prima uit bij het ophalen, hier was duidelijk aandacht aan besteed. Leuk ook om de volgende dag 'lekkere' brievenbuspost te ontvangen. leuke verrassing die ook nog eens erg lekker was. Top!

Zeer aangenaam

Zeer positief zowel het persoonlijk als e-mail contact. Ook de leuke kaartjes zijn een leuke verademing. Zo krijg je als klant toch wel een beter gevoel. De versnapering achteraf maakte het verhaal compleet. Doe zo verder, je hebt als klant echt het gevoel dat er klantcentraal wordt gedacht.

Correct en eerlijk behandeld

Het was prettig onderhandelen met de verkoper.

Klantvriendelijk

Nvt

Alle aandacht gekregen voor mijn aankoop van een Up GTI

Super hoe er vooraf en na die tijd gecommuniceerd wordt. Klant is echt koning!

Duidelijk, eerlijk en snel.

Mijn ogen waren gevallen op een auto, 3 uur van te voren gebeld voor een proefrit, dit was mogelijk. Na deze proefrit onderhandelt en handen geschud. Na een lange week de auto opgehaald. Toen ik de auto kwam halen (overigens 45min te vroeg) werd ik direct geholpen en stond ik zo weer buiten. All met all goede ervaring, mooie auto’s, zeer aardig personeel en een mooi pand. Zeker een aanrader.

Voldoende keus uit mooie occasions

Voldoende keus uit mooie occasions. Nadat ik op de website een auto had gezien een afspraak gemaakt voor een proefrit. De auto stond netjes klaar en goede uitleg gekregen. De website is up-to-date. Op de dag van aflevering kregen we al een foto van de auto met een mooie strik op de motorkap met de boodschap Tot straks. Erg leuk. Ook de aflevering verliep onder het genot van een kopje koffie erg naar wens. Na een paar dagen nog een lekkere verassing in de brievenbus ontvangen,en een telefoontje van de verkoper om te vragen of de auto bevalt. Hopelijk is de service ook dik in orde

Ben goed geholpen

Awesome!!

Bought Skoda Karoq, nicely maintained. Kudos to Aarnoud, for making the process smooth !!

Groot bedrijf maar toch voelt het klein en vertrouwd.

Ik heb met een fijn gevoel mijn auto bij jullie gekocht, Milan heeft ons er goed geholpen en heeft alles goed uitgelegd. ook had Milan de dag voor aflevering een appje gestuurd met een foto van de auto dat deze klaar stond voor aflevering, dit zijn toch de kleine puntjes die het net een extra ervaring geeft, vandaar de 5 sterren!

Perfecte service. Boven verwachting

Super goede service. Ervaring was boven mijn verwachtingen. Ik zou iedereen aanraden om bij TB occasion Center te gaan. Dat heb ik ook gedaan bij vrienden, familie en kennissen. Ga zo door TB occasion. Vriendelijke medewerker en goede uitleg van alles. Netjes alles geleverd wat beloofd was. Ik ben zeeer tevreden

Prima - maar kan sterker qua klantcontact

Prima afhandeling. Qua toon mag het wel wat inlevender naar de klant. Gevoel dat backoffice eromheen goed in elkaar zit qua bericht sturen voor levering en auto klaarzetten met bloemen..

Wij zijn goed geholpen Allen passen de fietsen niet meer op het rek

Alles super geregeld. Zeer tevreden

Klantvriendelijk bedrijf met een perfecte service!

Na een prettig en klantvriendelijk ontvangst een proefrit gemaakt terwijl de inruilauto ondertussen werd bekeken en getaxeerd. Na de proefrit een fijn gesprek gehad met de betrouwbare verkoper ( Bram ) die een nette prijs gaf voor de inruilauto en de aangekochte auto in perfecte staat heeft afgeleverd met duidelijke tekst en uitleg van de auto.

Super service, vriendelijk personeel, top auto!

Heel attente verkoper, Aarnoud. We zijn op een hele prettig manier geholpen en de auto bevalt goed. Service is top, en de prijs van de auto was degelijk.

Heel goed geholpen

Ik ben heel goed geholpen door Arno Ophorst en Bram in jullie vestiging Roosendaal

Prima geholpen en prima geregeld

In eerste instantie was een andere verkoper niet echt behulpzaam, de ID3 zou wel ergens links buiten staan, de moeite werd niet echt genomen door de verkoper, waarschijnlijk target al gehaald. Bij terugkomst uiteindelijk goed geholpen door Tjeu van Haaren. En een goede afhandeling

Uitstekend geholpen

Voor, tijdens en na de aankoop van de auto prima geholpen door Dennis Bakx.

Onaangekondigd langs gegaan voor een bus te bekijken. En meteen vriendelijk te woord gestaan en een goede deal gesloten.

Nette service

Goed geholpen. Zelfs nog een lekkere tractatie gekregen achteraf.

Fijn geholpen, alle tijd genomen

Ik ben prettig geholpen en heb een geweldige auto kunnen kopen. Bij het ophalen stond hij als een kadootje klaar en werd alle tijd genomen om alles uit te leggen. Goed gevoel, ik zou deze dealer echt aanraden.

Top Super Perfect

Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben op de manier waarop ik mijn aankoop heb gedaan. verkoper Bram heeft ons super geholpen en alle afspraken nagekomen. Zelf telefoontje of we tevreden waren met onzen aankoop. Top.

verwachtingen overtroffen

Voor het eerst zelfstandig een auto gekocht. Wist wel het model al en ik zag hem meteen staan bij de entree. Bram heeft mij verder goed geholpen en kwam met constructieve oplossingen of tips.

Vlierwerf 10

4704 SB Roosendaal