Ik heb een goede betrouwbare auto gekocht
Beste Victor, Dankuwel voor deze mooie beschrijving van ons bedrijf! Dit is precies wat wij willen uitstralen, gelukkig is dat bij u ook zo over gekomen. Het is fijn om te lezen dat u de auto betrouwbaar vindt en dat u ons een professionele onderneming vindt! Wij wensen u nog veel plezier met uw mooie Seat Leon! Met vrolijke groet, Tjeu & Jelte TB Occasion Center
Snelle service met de juiste informatie.
Beste Patrick, Dankuwel voor dit mooie cijfer en en de mooie review! Wat fijn om te lezen dat u ons als goed en krachtig heeft ervaren. De snelle service en juiste informatie proberen we bij iedereen zo goed mogelijk te leveren, wat fijn om te lezen dat dat bij u wederom gelukt is! Wij wensen u nog veel rijplezier met uw nieuwe Volkswagen Tiguan! Met vriendelijke groet, Joep & Jelte TB Occasion Center
Na het behalen van mijn rijbewijs ben ik opzoek gegaan naar mijn eerste auto. Ik heb een proefrit gemaakt in een auto en dit was gelijk de auto die ik heb gekozen. De verkoopmedewerkers waren erg aardig en hebben mij voorzien van alle belangrijke informatie. De auto is helemaal klaar gemaakt om op de halen. Toen ik de auto kwam halen leek hij net nieuw. Een erg fijne ervaring en super klantvriendelijk.
Beste Margot van Haaf, Wat fijn om te lezen dat u zo een fantastische ervaring heeft gehad bij ons bedrijf! Wat een mooie positieve review. Het doet ons goed om te lezen dat u onze service als fijn heeft ervaren en dat u zo tevreden bent over de aanschaf van de auto bij ons. Wij wensen u nog veel rijplezier met de Skoda Fabia! Met vriendelijke groet, Joep & Jelte TB Occasion Center
Beste Marijn, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve review! Dat is geweldig om te lezen, Martijn! TB is blij dat u onze service waardeert. Wij kijken uit om u in de toekomst weer te verwelkomen in de showroom. Voor nu wensen wij u veel veilige en uiterst plezierige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Bram & Lucas TB Occasion Center
Komen afspraak na. Prima bedrijf
Beste meneer van Haaren, Dankuwel voor dit mooie cijfer! Wat goed om te lezen dat ook u heeft ervaren dat wij de gemaakte afspraken altijd na komen! Wij verwelkomen u in de toekomst graag nog eens in de showroom! Wij wensen u veel veilige kilometers toe met de Seat Arona! Met vrolijke groet, Bram & Jelte TB Occasion Center
Fijn en behulpzaam personeel. Ook in de nazorg. Heel tevreden onze Golf gekocht.
Beste Arnoud, Wat fijn om te lezen dat u zo prettig bent geholpen! Wat goed dat u in het gehele proces fijn en behulpzaam bent geholpen en dat u tevreden uw nieuwe Volkswagen Golf heeft gekocht. Wij wensen u nog veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Bram en Jelte TB Occasion Center
Netjes geholpen aflevering was oké maar had wat meer uitleg gewenst geweest! Eigenlijk zou ik een 7,5 willen geven! Nog wel leuk contact gehad via de app met verkoper!!
Beste Marco, Dank voor uw enthousiaste review! Fijn dat u een prettige ervaring heeft gehad met uw verkoper en dat de aflevering ook goed is verlopen. Mocht u achteraf nog vragen hebben omtrent de auto mag u dit natuurlijk altijd aan ons vragen! Wij wensen u veel rijplezier in de Volkswagen Golf. Tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
Heel erg tevreden
Beste Gert, Dankuwel voor deze lovende woorden! Wat fijn om te lezen dat u meteen het volste vertrouwen kreeg bij ons bedrijf. Het doet ons veel deugd om te lezen dat u ons bedrijf als erg fijn heeft ervaren. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe Cupra Formentor! Met vrolijke groet, Joep & Jelte TB Occasion Center
Recent een super mooie Audi A6 Limousine hier gekocht, ben er nog steeds heel blij mee. Heel klantvriendelijk en fijn geholpen door de eigenaar. Aflevering was heel goed geregeld. Top bedrijf zeker een aanrader!
Beste Kenan, Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en dienstverlening. We leuk dat u ons ook aanbeveelt, dit is een goed teken en daar worden bij heel blij van! Wij wensen u veel plezierige kilometers toe in uw nieuwe Audi A6 Limousine. Tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, TB Occasion Center Bram en Nathalie
Goede service en communicatie!!
Beste Robert, Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service. Wij wenen u veel rij plezier toe en zien u graag terug in Roosendaal! Met vriendelijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
Het begon allemaal goed, duidelijke wensen en afspraken gemaakt over de aflevering. De auto zou gepolijst worden ivm oppervlaktes die hier en daar krassen vertonen. Ook een denk/vouwtje in het spatbord zou zo goed mogelijk behandeld worden... Dit is dus niet gebeurd, ook is de km stand verkeerd doorgegeven aan de RDW. Heb van de RDW dus een brief waarin de auto nu een onlogische km stand heeft. Helaas niet zoals verwacht en zeker niet zoals het hoort. Verwacht hier ook nog wel een passende oplossing voor. Helaas moetik jullie nu wel onvoldoende beoordelen en als niet aan te raden markeren. Mvg Jeroen Sloven
Beste Jeroen, Dank voor het achterlaten van uw review. Na aanleiding van uw reactie heb ik contact opgenomen met uw verkoper. Ik begreep dat er een miscommunicatie is geweest en dat het inmiddels al is opgelost. Wij wensen u veel plezierige kilometers toe en zien u graag terug in Roosendaal! Met vrolijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Het vergelijken van de kleinste details tussen de auto's waar wij nog een keuze uit wilde maken werd volledig door jullie ondersteund. Heel fijn. Niet opdringerig, maar meedenkend. Het ophalen was een kadootje, helemaal top. Minpuntje: toen we op zaterdagochtend "vroeg" binnenstapte en nog niet precies wisten wat we zochten werd ons gezegd: Kijk maar lekker rond, als er vragen zijn dan horen wij het wel. Vooral buiten zie je heel veel auto's staan, maar het werd er niet duidelijker op. Toen we terug naar binnen gingen werden we keurig geholpen zoals hierboven beschreven.
Beste Adriënne, Dankuwel voor deze mooie Review! Wat goed om te lezen dat u zo goed en aandachtig bent geholpen. Wij hebben inderdaad veel auto's staan waardoor het soms minder overzichtelijk is. Gelukkig bent u goed geholpen door onze meedenkende collega! Wij wensen u veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Tjeu & Jelte TB Occasion Center
Goed geholpen en mooie auto gevonden, was veel keuze, inruil was geen probleem en hebben goede deal kunnen maken.
Beste Corry, Dankuwel voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat u goed geholpen bent en dat er een goede deal uit is gekomen. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe Polo! Met vriendelijke groet, Joris & Jelte TB Occasion Center
Fijn geholpen, leuke klik met de verkoper, mooi bedrijf.
Beste Wout, Wow een 10! Bedankt voor dit mooie cijfer en positieve review over ons bedrijf. Fijn om te lezen dat u een prettige klik heeft met uw verkoper Bram. Wij wensen u veel rijplezier in uw nieuwe Tesla We zien u in de toekomst graag terug! Met vrolijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
we waren opzoek naar een jonge tweedehands auto en hebben de juiste auto bij u gevonden
Beste Wil Oomen, Wat fijn om te lezen dat wij precies de juiste auto aan hebben geboden waar u naar op zoek bent geweest! Het doet ons ook goed om te lezen dat u onze professionaliteit heeft ervaren door het goede advies te krijgen bij deze belangrijke aanschaf. Wij wensen u nog veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Bram & Jelte TB Occasion Center
Je kunt best geen fan zijn van een bepaald merk of type auto, maar om dat nu zo direct tegen je klant te zeggen die net de trotse bezitter is geworden van deze auto, zowaar gekocht bij TB. Vindt ik toch wel erg vreemd. Niet echt een fijn gevoel overgehouden aan dit “service” bezoek.
Beste Jeroen, Bedankt voor het delen van uw ervaring met onze service afdeling. Na aanleiding van uw review heb ik contact opgenomen met uw verkoper. Ik begreep dat de auto die u heeft aangeschaft bij ons helemaal perfect is maar dat er een misverstand is ontstaan bij onze service afdeling. Ook begreep ik dat er ondertussen contact met u is opgenomen door de service manager en dat de lucht inmiddels is geklaard. Nogmaals onze oprechte excuses. Ondanks dat wensen wij u veel plezierige kilometers toe in uw nieuw Lynk & Co. We hopen u graag terug te zien in Roosendaal. Met vriendelijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
Ik ben goed geholpen, vriendelijke medewerker.
Beste Mike, Bedankt voor deze positieve review! Wij wensen u veel rijplezier in uw nieuwe auto en zien u graag terug in Roosendaal! Met vrolijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
We hebben onze tweede auto ook gekocht bij Van Tilburg Bastianen. Wederom een goeie ervaring en prima service. Een paar dagen nadat we de e golf hadden opgehaald bleken de ruitenwissers veel herrie te maken. Er werden zonder problemen nieuwe opgestuurd. Geweldig. Een echte aanrader
Beste Hans, Dankuwel voor deze uitstekende review! Wat fijn om te lezen dat u voor de tweede keer geslaagd bent bij ons en dat we het kleine probleem goed hebben opgelost voor u! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe auto! Met vrolijke groet, Tjeu en Jelte TB Occasion Center
Door verschillende omstandigheden waren we aan een andere auto toe. Op internet hadden we een occasion bij TB gezien en een afspraak gemaakt voor een proefrit. Bij aankomst was de indruk van de auto toch niet zoals verwacht. We hebben de wensen met de verkoper doorgenomen waarna we verschillende auto’s/merken hebben bekeken. Er sprong er één uit waar we een heel goed gevoel bij hadden. De auto werd uit de showroom gereden voor een proefrit. Die is prima bevallen en we hebben direct de koop gesloten met inruil van onze eigen auto. Aflevering was top, met een kleine attentie. Als ik over een aantal jaar weer de behoefte aan een andere auto heb zal ik zeker weer bij TB gaan kijken.
Beste Andreas, Wauw bedankt voor deze fantastische review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Onze verkopers helpen de klanten altijd graag met de juiste keuze maken en nemen daar ook ruim de tijd voor. Leuk dat u uiteindelijk uw droomauto bij ons heeft gevonden! Wij wensen u veel plezierige kilometers toe in uw nieuwe Seat Ateca! Tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Aarnoud en Nathalie TB Occasion Center
Goed geholpen
Beste Andi, Dankuwel voor deze positive review! Wat fijn om te lezen dat u goed bent geholpen. Hopelijk mogen wij u nog vaker verwelkomen bij ons in de showroom. Wij wensen u nog veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Bram en Jelte TB Occasion Center
Zie hierboven
Beste Jeroen, Bedankt voor deze mooie en positieve review! Fijn om te lezen dat u uitermate tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel rijplezier en zien u in de toekomst graag terug in Roosendaal. Met vrolijke groet, Aarnoud en Nathalie TB Occasion Center
Na een hele tijd zoeken kwam ik bij dit bedrijf terecht, Ik kreeg een melding dat een auto onder favoriet opgeslagen afgeprijsd was en ben gelijk gaan kijken ondanks wat twijfel. Prima geholpen door Joep, eerlijk over de auto en achtergrond daarvan, na een proefrit en een gesprek met Joep was alle twijfel weg en heb ik besloten de auto te kopen en er werd goed meegedacht want ik kon vanwege mijn werk pas veel later de auto ophalen heerlijke auto en geniet er volop van Joep nogmaals bedankt
Beste Dave, Wauw deze positieve review doet ons erg goed! Wat fijn om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze collega Joep, dit compliment gaan we ook zeker met hem delen! Geniet van uw nieuwe Karoq en we zien u graag terug in Roosendaal. Met vrolijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
Wij kwamen kijken naar een van de occasions die op webpagina werden aangeboden. Een proefrit kon meteen gemaakt worden en daarna was de keuze snel gemaakt. We hebben er een goede automaat.
Beste Hans, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening! Van zulke reviews worden wij erg enthousiast. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Roosendaal. Voor nu veel rijplezier gewenst in uw nieuwe Volkswagen T-Cross! Met vrolijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
Snelle, duidelijkeuitleg. Wij waren op zoek naar een auto voor mijn vrouw, betrouwbaar leuk zuinig en zijn zeer goed geholpen. Fijn gesprek en snelle afhandeling
Beste Toine, Wat fijn om te lezen dat u uw ervaring als klantvriendelijk heeft ervaren! Dankuwel voor het fijne gesprek en dat alles goed en duidelijk is overgekomen bij u. Wij wensen u nog veel plezier met de nieuwe Volkswagen Up! Met vriendelijke groet, Tjeu en Jelte TB Occasion Center
Zakelijk vriendelijk en deskundig. Ik ben heel blij met mijn auto.
Beste Claudia, Wat fijn om te leven dat u heel blij bent met uw auto! Wij proberen onze deskundigheid en vriendelijkheid goed over te brengen en dat is wederom goed gelukt. Wij wensen u veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Joep & Jelte TB Occasion Center
Vlierwerf 10
4704 SB Roosendaal