Betrouwbaar professionele onderneming.

Ik heb een goede betrouwbare auto gekocht

Goed en krachtig

Snelle service met de juiste informatie.

Fantastische ervaring, fijne service en een hele mooie auto!

Na het behalen van mijn rijbewijs ben ik opzoek gegaan naar mijn eerste auto. Ik heb een proefrit gemaakt in een auto en dit was gelijk de auto die ik heb gekozen. De verkoopmedewerkers waren erg aardig en hebben mij voorzien van alle belangrijke informatie. De auto is helemaal klaar gemaakt om op de halen. Toen ik de auto kwam halen leek hij net nieuw. Een erg fijne ervaring en super klantvriendelijk.

Goede ervaring met dit bedrijf. Erg behulpzame mensen!

Komen afspraak na. Prima bedrijf

Heel prettig geholpen!

Fijn en behulpzaam personeel. Ook in de nazorg. Heel tevreden onze Golf gekocht.

Fijne ervaring

Netjes geholpen aflevering was oké maar had wat meer uitleg gewenst geweest! Eigenlijk zou ik een 7,5 willen geven! Nog wel leuk contact gehad via de app met verkoper!!

Erg fijn bedrijf, meteen volste vertrouwen.

Heel erg tevreden

Recent een super mooie Audi A6 Limousine hier gekocht, ben er nog steeds heel blij mee. Heel klantvriendelijk en fijn geholpen door de eigenaar. Aflevering was heel goed geregeld. Top bedrijf zeker een aanrader!

Goede service en communicatie!!

Goede service en communicatie!!

Goed geholpen, aflevering niet volgens afspraak.

Het begon allemaal goed, duidelijke wensen en afspraken gemaakt over de aflevering. De auto zou gepolijst worden ivm oppervlaktes die hier en daar krassen vertonen. Ook een denk/vouwtje in het spatbord zou zo goed mogelijk behandeld worden... Dit is dus niet gebeurd, ook is de km stand verkeerd doorgegeven aan de RDW. Heb van de RDW dus een brief waarin de auto nu een onlogische km stand heeft. Helaas niet zoals verwacht en zeker niet zoals het hoort. Verwacht hier ook nog wel een passende oplossing voor. Helaas moetik jullie nu wel onvoldoende beoordelen en als niet aan te raden markeren. Mvg Jeroen Sloven

Goed geluisterd naar onze wensen, niet opdringerig

Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Het vergelijken van de kleinste details tussen de auto's waar wij nog een keuze uit wilde maken werd volledig door jullie ondersteund. Heel fijn. Niet opdringerig, maar meedenkend. Het ophalen was een kadootje, helemaal top. Minpuntje: toen we op zaterdagochtend "vroeg" binnenstapte en nog niet precies wisten wat we zochten werd ons gezegd: Kijk maar lekker rond, als er vragen zijn dan horen wij het wel. Vooral buiten zie je heel veel auto's staan, maar het werd er niet duidelijker op. Toen we terug naar binnen gingen werden we keurig geholpen zoals hierboven beschreven.

heel blij met nieuwe auto

Goed geholpen en mooie auto gevonden, was veel keuze, inruil was geen probleem en hebben goede deal kunnen maken.

Fijn geholpen, afspraken nagekomen

Fijn geholpen, leuke klik met de verkoper, mooi bedrijf.

goed advies

we waren opzoek naar een jonge tweedehands auto en hebben de juiste auto bij u gevonden

Je auto afkraken die ik net gekocht heb?

Je kunt best geen fan zijn van een bepaald merk of type auto, maar om dat nu zo direct tegen je klant te zeggen die net de trotse bezitter is geworden van deze auto, zowaar gekocht bij TB. Vindt ik toch wel erg vreemd. Niet echt een fijn gevoel overgehouden aan dit “service” bezoek.

Ik ben goed geholpen, fijne ervaring.

Ik ben goed geholpen, vriendelijke medewerker.

We hebben onze tweede auto ook gekocht bij Van Tilburg Bastianen. Wederom een goeie ervaring en prima service. Een paar dagen nadat we de e golf hadden opgehaald bleken de ruitenwissers veel herrie te maken. Er werden zonder problemen nieuwe opgestuurd. Geweldig. Een echte aanrader

Goede hulp om de juiste auto uit te zoeken

Door verschillende omstandigheden waren we aan een andere auto toe. Op internet hadden we een occasion bij TB gezien en een afspraak gemaakt voor een proefrit. Bij aankomst was de indruk van de auto toch niet zoals verwacht. We hebben de wensen met de verkoper doorgenomen waarna we verschillende auto’s/merken hebben bekeken. Er sprong er één uit waar we een heel goed gevoel bij hadden. De auto werd uit de showroom gereden voor een proefrit. Die is prima bevallen en we hebben direct de koop gesloten met inruil van onze eigen auto. Aflevering was top, met een kleine attentie. Als ik over een aantal jaar weer de behoefte aan een andere auto heb zal ik zeker weer bij TB gaan kijken.

Goed geholpen

Top service, ongekend, enorm blij.

Zie hierboven

uitstekend

Na een hele tijd zoeken kwam ik bij dit bedrijf terecht, Ik kreeg een melding dat een auto onder favoriet opgeslagen afgeprijsd was en ben gelijk gaan kijken ondanks wat twijfel. Prima geholpen door Joep, eerlijk over de auto en achtergrond daarvan, na een proefrit en een gesprek met Joep was alle twijfel weg en heb ik besloten de auto te kopen en er werd goed meegedacht want ik kon vanwege mijn werk pas veel later de auto ophalen heerlijke auto en geniet er volop van Joep nogmaals bedankt

Prima geholpen en snel een goede occasion gevonden

Wij kwamen kijken naar een van de occasions die op webpagina werden aangeboden. Een proefrit kon meteen gemaakt worden en daarna was de keuze snel gemaakt. We hebben er een goede automaat.

Klantvriendelijk

Snelle, duidelijkeuitleg. Wij waren op zoek naar een auto voor mijn vrouw, betrouwbaar leuk zuinig en zijn zeer goed geholpen. Fijn gesprek en snelle afhandeling

Deskundig

Zakelijk vriendelijk en deskundig. Ik ben heel blij met mijn auto.

Vlierwerf 10

4704 SB Roosendaal