Inmiddels mijn derde auto gekocht bij TB Occasion Center. Verkoper Dennis denkt goed mee in het gehele aanschafproces. Eerlijke prijs betaald en nette prijs voor mijn oude auto gekregen. Bij aflevering een mooie strik op de auto en een paar dagen na levering een leuke attentie op de deurmat. Ook voor de volgende auto zal ik eerst bij TB op de website kijken.
Beste Anouck, Wij zijn ontzettend blij dat u onze service uitstekend vindt! Dennis denkt graag mee in het aanschafproces om zo goed mogelijk begeleiding te kunnen bieden, bij u is dat wederom goed gelukt! We zien u in de toekomst graag bij ons terug! Veel veilige kilometers toegewenst in uw nieuwe Seat! Met vrolijke groet, Dennis en Jelte TB Occasion Center
Tijdens de aflevering was de verkoper ziek is verder netjes en goed afgeleverd
Beste heer van Agtmaal, Bedankt voor het achterlaten van uw positieve review! Fijn om te lezen dat u onze service als prettig heeft ervaren. Als er een medewerker ziek is proberen we zeker altijd naar een oplossing te kijken zodat u hier geen hinder van zal ervaren. Wij wensen u nogmaals veel rijplezier met uw nieuwe Lynk & Co! Met vriendelijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
Auto beter nalopen bij de aflevering. Er waren een paar punten die beter konden. 1. Auto goed nalopen aan de buiten en aan de binnenkant. 2. sfeerverlichting aan de binnenkant / 1 kant werkte niet.
Beste Rens, Dank voor het achterlaten van deze review. Ik heb uw punten intern besproken en dit zal zeker opgepakt worden. Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat u ondanks dit toch nog veel plezierige kilometers zal gaan hebben in uw nieuwe Skoda Karoq! Hopelijk tot ziens in Roosendaal. Met vriendelijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
Prettig contact met de verkoop adviseur. En een keurige aflevering van de auto.
Beste Arjan, Hartelijk dank dat u ons beoordeelt met een 9! Dat lezen wij erg graag. Fijn dat u het contact met onze verkoopadviseur als prettig heeft ervaren. Door goed contact ontstaat er wederzijds vertrouwen. Wij wensen u veel plezier in uw nieuwe Audi A6 Limousine! Met vriendelijke groet, Dennis en Lucas TB Occasion Center
Heel goed! De olielekkage is meteen opgelost!
Beste Monique, We denken graag mee met onze klanten, wat fijn om te lezen dat u dat ook zo heeft ervaren! Veel mooie kilometers toegewenst met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Joep en Jelte, TB Occasion Center
Heel goed geholpen door verkoper.
Beste Hans, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en dienstverlening. Veel rijplezier gewenst in uw nieuwe auto. Met vrolijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
Alles goed gegaan duidelijk dikke propzz naar bram! Mvg emilio
Beste Emilio, Dank u wel voor deze lovende woorden over onze collega Bram! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Veel veilige kilometers gewenst in uw nieuwe auto! Tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
Auto stond klaar voor een proefrit, daarna nog even op de brug mogen zetten en de historie in mogen zien. De aflevering ging ook soepel en de auto stond er perfect bij. Blij met onze aankoop.
Beste Maurice, Wat fijn om te lezen dat u netjes en transparant geholpen bent. We zijn blij dat alles soepel is verlopen en dat u zo blij bent met het aanschaffen van de auto bij ons! Veel plezier met uw mooie Cabrio! Met vriendelijke groet, Tjeu & Jelte TB Occasion Center
Het was super goed geregeld. Adviseur Tjeun is klantvriendelijk, denkt met de klant mee en heeft verstand van zaken.
Beste Elisio, Hartelijk dank voor het achterlaten van een bijzonder positieve review. Graag bezorgen wij onze klanten optimale service. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ieder stukje service wat daar aan bijdraagt verrichten wij graag. Fijn om te lezen dat u onze collega Tjeu als prettig ervaren hebt. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen Polo Met vriendelijke groet, Tjeu en Lucas TB Occasion Center
Goed, geen poeha, afspraken worden nagekomen en keurige mensen.
Beste Stephan, Wat fijn om te lezen dat u een fijne ervaring bij ons heeft gehad! Dagelijks streven wij naar tevreden klanten en dat is zo te zien bij u ook gelukt. Veel plezier met uw nieuwe BMW IX3. Met vrolijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
Goed geholpen,
Beste William, Bedankt voor deze mooie review! Wij wensen u veel veilige kilometers toe in uw Volkswagen Golf. Tot ziens in Roosendaal. Met vriendelijke groet, Aarnoud en Nathalie TB Occasion Center
Goed en correct behandeld en geadviseerd.
Beste meneer Smit, Dank u wel voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat u een fijne ervaring bij ons heeft gehad. Dit doet ons erg goed om te zien. Wij wensen u veel prettige kilometers toe in uw nieuwe MG! Met vrolijke groet, Nathalie en Joep TB Occasion Center
Wij waren enthousiast over de Skoda Citigo ev die via de verkoopsite van TB werd aangeboden. Omdat het even bekijken van de auto wat ver weg was, hebben wij gebruik gemaakt van de 10 dagen optie. Het contact hierover met de verkoper was prima. No nonsense. Duidelijk in wat er wel/niet mogelijk was. Evenals over een mogelijke inruil. Nadat helder was wat er geleverd zou worden, was de koop ook met een uur geregeld. En de volgende dag kon de auto opgeleverd worden. Na ontvangst bij ons thuis bleek een optie niet op de wagen te zitten. Na melding kregen we gelijk de mogelijkheid om dit alsnog op de auto te laten monteren. En dit laatste had ik niet verwacht. Klasse. Dus al met al zijn wij tot nu toe uitermate tevreden.
Beste Joop, We zijn blij om te lezen dat alles duidelijk gecommuniceerd is met u en dat de aanschaf van uw nieuwe auto zo snel geregeld is. Ook zijn we blij dat u zo positief bent over onze flexibiliteit in het aanpassen van de auto naar uw wensen! Wij wensen u veel schone kilometers toe! Met vriendelijke groet, Tjeu en Jelte TB Occasion Center
er was weinig tot geen kennis over de elektrische auto die wij gekocht hebben
Geachte heer van Helden, Dank voor het achterlaten van deze review na het aanschaffen van uw nieuwe Tesla. Allereerst vinden wij het jammer om te lezen dat u de algehele ervaring beoordeelt met een 3/5. Dagelijks streven wij tenslotte naar tevreden klanten in zowel de eerste kennismaking, het aanschafproces, de aflevering en na-zorg. Naar aanleiding van uw review is contact opgenomen met de verkoopadviseur om meer duidelijkheid te krijgen over de situatie. Onze verkopers hebben veel kennis over onze eigen merken maar zoals u weet verkopen wij ook andere merken buiten Volkswagen, Seat, Skoda en Audi om. Het is voor ons vanzelfsprekend dat de basiskennis van het 'vreemd merk' op orde is. Op uitzonderlijke vragen zoeken wij eerst het juiste antwoord alvorens wij de klanten informeren, wij willen de klant tenslotte wel voorzien van correcte informatie. De specifieke vragen welke u ons gesteld heeft zijn alleen te beantwoorden met een gebruikersaccount van het merk waarbij u in het bezit moet zijn van het voertuig. Dit was de reden dat het voor ons niet mogelijk is uw vraag te beantwoorden. Wij hopen dat uw vragen met het aangemaakte account ondertussen zijn beantwoord en u optimaal geniet van uw nieuwe auto. Veel veilige kilometers toegewenst en natuurlijk veel rijplezier. Met vriendelijke groet, Team TB Occasion Center
Veel aandacht en tijd voor alles
Beste Peter, Dank voor uw lovende woorden! Dagelijks streven wij naar tevreden klanten. Fijn om te lezen dat dit is gelukt! Hopelijk tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Mauro en Nathalie TB Occasion Center
Kleine door ons opgemerkte schade aan de auto conform afspraak opgelost voor aflevering. Netjes te woord gestaan, prima bedrijf.
Geachte heer/mevrouw Schoonderbeek, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve feedback. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Transparantie gedurende het aankoopproces is iets waar wij ten alle tijden voor proberen te staan. Fijn dat afspraken zijn nagekomen en dat u nu kan genieten van uw nieuwe auto. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze showroom. Voor nu wensen wij u veel veilige en plezierige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen Golf 8 Met vriendelijke groet, Joep en Lucas TB Occasion Center
Heel tevreden over de ontvangst en de begeleiding door verkoopmedewerker, dacht mee en gaf zelf de andere mogelijkheden aan! Heel plezierig ! Zou dit bedrijf aan iedereen adviseren!
Beste heer Schijf, Bedankt voor uw lovende woorden! We zijn blij dat u tevreden bent met de duidelijke informatie en de begeleiding van onze verkoopmedewerker. Bij Van Tilburg-Bastianen streven we naar klanttevredenheid en een persoonlijke aanpak. Het is geweldig om te lezen dat u de ervaring als heel plezierig hebt ervaren. We waarderen het enorm dat u ons bedrijf zou aanbevelen. Mocht u in de toekomst hulp nodig hebben, staan we klaar om u van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
Fijn bedrijf, netjes geholpen door vriendelijke medewerker. Nette auto gekocht voor scherpe prijs. Kortom tevreden!
Beste mevr. Berber, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je nieuwe auto! We zijn trots dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van de perfecte auto voor jou. We weten dat het kopen van een auto een grote beslissing is, dus we vinden het belangrijk om onze klanten goed te helpen en een scherpe prijs te bieden. We zijn blij dat we je in dit proces hebben kunnen ondersteunen. We hopen dat je nog veel plezier hebt van je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Tjeu & Luuk TB Occasion Center
Uitstekend geholpen, vriendelijk mensen
Beste dhr. Dekkers, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! We zijn blij dat je je zo goed hebt gevoeld bij ons. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom en gewaardeerd voelen. We hopen dat je nog eens langskomt! Met vriendelijke groet, Dennis & Luuk TB Occasion Center
Alles naar wens gegaan
Beste Mario Konings, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service! Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe Up! We zien u in de toekomst graag terug bij Van Tilburg-Bastianen. Met vriendelijke groet, Dennis en Nathalie Tb Occasion Center
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en alles werd netjes afgehandeld. De auto stond al klaar voor mij in de glazen kooi met een strik erop...Geweldig!!! Had leuk geweest als jullie een foto hadden genomen van mij met de nieuwe auto maar dat hadden we natuurlijk ook zelf kunnen doen. Niet aan gedacht. Kreeg goede uitleg over de functies in de auto en ben zeer blij met de auto. Een eventuele volgende keer zal ik rechtstreeks bij deze dealer kijken i.p.v. via een tussenpersoon.
Beste Nikki, Dank u wel voor uw prachtige feedback! We zijn blij om te lezen dat u vriendelijk te woord bent gestaan en dat alles netjes is afgehandeld. Het doet ons goed dat de presentatie van de auto met de strik erop een geweldige ervaring voor u was. We waarderen je suggestie voor een foto en zullen dit zeker intern bespreken. Desalniettemin zijn we verheugd dat u goede uitleg heeft gekregen over de functies van de auto en dat u zeer blij bent met uw nieuwe T-cross! Mocht er in de toekomst een volgende keer komen, kijken we ernaar uit u rechtstreeks van dienst te kunnen zijn. Bedankt voor het vertrouwen en veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
Goed geholpen en er fijn dat de dag na de oplevering nog gebeld werd of dat alles goed was gegaan en of ik nog vragen had Dank je wel
Beste mevr. Kila, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! . We vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom en gewaardeerd voelen, dus we zijn blij dat je je zo goed hebt gevoeld bij ons. We zijn ook blij dat je het fijn vond dat we je de dag na de oplevering nog hebben gebeld. We willen er zeker van zijn dat alles goed is gegaan en dat je geen vragen hebt. We hopen dat je nog eens langskomt! Met vriendelijke groet, Bram & Luuk TB Occasion Center
prima keuze uit autos, test rit makkelijk gemaakt, oude auto zo ingeruild
Beste Thijs Keizer, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn verheugd dat u tevreden bent met onze ruime keuze aan auto's en dat de testrit soepel is verlopen. Mocht u in de toekomst hulp nodig hebben, staan we voor uw klaar! Met vriendelijke groet, Dennis en Nathalie TB Occasion Center
De eerste contacten, via de chat, verliepen slecht. de communicatie naar de verkoper vanuit de chat medewerker verliep in eerste instantie niet goed. Bij de 3e proefrit enkele weken later was alles dik in orde en konden we zaken doen.
Beste dhr. Roovers, Bedankt voor je review. We vinden het belangrijk om feedback van onze klanten te ontvangen, zodat we onze service kunnen verbeteren. We begrijpen dat de eerste contacten via de chat niet goed verliepen. We nemen dit serieus en gaan hierover in gesprek met onze medewerkers. We willen ervoor zorgen dat onze klanten een goede ervaring hebben, ook via de chat. We zijn blij dat je uiteindelijk tevreden bent met onze service. We hopen dat je nog eens langskomt! Met vriendelijke groet, Joep & Luuk TB Occasion Center
Goed geholpe en tevreden met de nieuwe auto. Bedankt Tjeu!
Beste Yassine, Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te lezen dat u goed geholpen bent en tevreden bent met uw nieuwe auto. Bedankt voor de mooie woorden over Tjeu! Als er in de toekomst iets is waar we u mee kunnen assisteren, staan we graag voor u klaar. Veel rijplezier! Met vriendelijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
Vlierwerf 10
4704 SB Roosendaal