Goede service, prettig contact en snelle reacties

Onlangs heb ik een occasion gekocht bij TB en ik ben erg tevreden over de service. Ze zijn zeer attent en het proces van auto wisselen is erg soepel verlopen. Kortom, ik ben zeer content met de werkwijze van TB.

Geweldig!

Super service! ben wel bevooroordeeld omdat ik de verkoper ken Maar het was voor ons de eerste keer dat we een auto kochten en met een heel tevreden gevoel naar huis gingen.

Top bedrijf

Nette service en fijne communicatie over de aankoop.

Relaxt en prima geadviseerd!

Wij werden goed ontvangen en vlot behandeld. Waarbij er bij de levering aan huis alles netjes verzorgd was!

Prima geholpen, blij met keuze

Prima geholpen, blij met keuze

Prima bedrijf klant gericht.

Verkopers Joep van Poppel en collega Bram hebben ons prima geholpen. We hebben een mooie VW Up gekocht van 2022 met 12000 op de teller. We hopen er nog lang plezier van te hebben.

Dikke prima en opgelost

Na de aankoop eigenlijk direkt een probleem met het multimediascherm en de achteruitrijcamera Snelle reaktie op mijn probleem Snelle afspraak kunnen maken Problemen zijn binnen een dag opgelost en een gratis leenauto gekregen. Tevens vriendelijk personeel dat mij te woord stond

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijke en enthousiaste verkoopmedewerker met gevoel humor, die ons deskundig heeft geadviseerd over de aankoop van onze auto.

Was goed

Top service

perfect en soepel

perfect en soepel

Super goede service en communicatie

Alles is super goed verlopen en we hebben geen punten voor verdere verbetering.

Fijn zaak goed geholpen

Vertrouwd een auto kopen!!

Hele fijne ervaring bij TB Roosendaal. Goed geholpen door Bram. Tijd om rustig rond te kijken en voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Uitleg duidelijk en transparant. Koop was snel rond en super leuk dat we vlak voor aflevering één kaartje kregen. TB heeft wat ons betreft oog voor de klant

Super blij met mijn nieuwe auto! Fijne dealer, alles is netjes geregeld en bij het ophalen van de auto werd alles nog even goed uitgelegd. Top!

Van begin tot eind keurig geholpen en alles netjes afgehandeld

TB Roosendaal, een plek waar we als klant zijnde tot nu toe altijd netjes zijn geholpen. We zullen zeker weer hier gaan kijken als we weer toe zijn aan een andere auto.

Jammer van de banden…

Mijn ervaring is goed over de aankoop van de vw id3. Tijdens de aankoop gaf ik aan dat de banden niet veel profiel meer hadden ( voor de goede orde ik ben een leek als het om auto’s gaat) verkoper Joep is navraag gaan doen bij een monteur, volgens de verkoper Joep zou er voldoende profiel op de banden aanwezig zijn. Direct na de aankoop ben ik bij twee plaatselijke banden specialisten langs gegaan, beide gaven aan dat de banden voor de winter vervangen moesten worden, dus twee a drie maanden na de verkoopdatum. Joep het banden probleem voorgelegd, voor een tegemoetkoming in de kosten van nieuwe banden, maar helaas garantie tot aan …….

goede service en acurate communicatie

heel vriendlijk

goede service vrolijk mensen en klant vriendelijk

Goede service en heel klantvriendelijk

Hele goede ervaring bij Tilburg-Bastianen in Roosendaal! Personeel is heel vriendelijk. Ze weten waar ze het over hebben en denken met je mee. Alles was bij ons gelijk duidelijk. Echt een top service!

Goeie service

Hartelijk ontvangen. Ik was op de aflever dag te vroeg. En dat was geen enkel probleem

Goede ontvangst en uitleg

Goede verkoper en begeleiding

Gewoon goed

Na even rond gekeken te hebben en een praatje stond er snel een auto buiten voor een testrit. Waren het vrij snel eens over de inruilprijs van mijn auto. In het geheel alles soepel verlopen. Kwam om een elektrische auto aan te schaffen en niet om te oriënteren.

Suoer

Super van begin tot eind!

Groot aanbod en deskundige medewerkers

Drie keer de showroom bezocht en drie keer (toevallig) een andere medewerker gesproken. Allen wisten de juiste vragen te stellen en er werden mij dan ook al snel een paar mogelijke occasions getoond. Proefrit afspreken ging eenvoudig en het aankoopproces verliep ook naar wens. Kortom: prima geholpen bij TB occasioncenter!

Alle afspraken goed nagekomen...top service..mooi bedrijf en allemaal vriendelijke mensen

Vlierwerf 10

4704 SB Roosendaal