Goede kwaliteit

Fijne communicatie Vlot handelen Ze weten je vragen te beantwoorden Extra service bij het ophalen van de auto

Een hele goede ervaring, Joep heeft ons uitstekend behandeld

Zeer fijne ervaring. Super goed hoe Joep ons heeft geholpen. Was een aangename verkoop.

Prima service bij aflevering door Aarnoud s Gravendijk.

Veel mogelijk, aflevering had beter gekund

Hebben verschillende keren een proefrit gemaakt en daar altijd support voor gekregen, wat fijn was. Aflevering had iets beter gekund. Zeker mbt laden hadden we meer input gekregen.

Zonder afspraak is er niemand die iets aan je vraagt

Na zelf contact te hebben gezocht, werd ik uitstekend te woord gestaan door aardige innemende en behulpzame verkoper

Qualitet in autos voor goede prijs!

Dit is onse 5de auto en 4de occasion gekocht vanuit Van Tilburg Bastianen. Altijd wij hebben een klantenservice met glimaach en vertrouwbare auto :-). Professionele aandacht en een passende advies. Bedankt verkopers van Van Tilburg bastianen!

Fijn bedrijf met vriendelijk personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel dat betrokken is bij de klant.

Professioneel en snel!

Alles ging soepel en duidelijk.

Goede en nette service

We werden goed geholpen. Vragen werden netjes beantwoord. Er werd eerlijk en transparant naar mijn mening gepraat met elkaar. Goede en nette service.

Prima met wat verbeterpuntjes

We hebben een knappe elektrische kona gekocht Echter wat we niet wisten dat het fase 1 laden is i.p.v 3fase Ook de blue-link werk niet op deze uitvoering. Beetje jammer allemaal hierin had men ons toch beter in kunnen informeren. Ook had ik graag een onderhoudsrapport gezien bij aflevering. Wel het vertrouwen dat de de kilometerstand klopt ondanks dat deze niet middels nationale auto pas is te achterhalen i.v.m invoer auto uit duitsland. Al met al een prima auto gekocht tegen een nette prijs

Top bedrijf

Netjes geholpen

Vriendelijk met goed onderbouwde kennis van de voertuigen en mogelijkheden.

Contacten waren prettig. Ondanks dat zij het erg druk hadden namen zij de tijd. Afspraken werden nagekomen op 1x dat zij later waren met de afspraak klaar staan voor de auto's om in proef te rijden, wat snel hersteld werd. Duidelijk. Ook leuke details als een kaartje, een belletje en een verrassing was aardig.

Goede ervaring goede prijs

Veel keuze duidelijke info verkoper naar tevredenheid afgehandeld

Fijne en makkelijke aankoop

Ik heb hier een fijne en mooie auto gekocht. Snelle deal kunnen maken door fijne en snelle communicatie en zijn alle afspraken nagekomen die we hadden gemaakt.

Prachtige auto gekocht en daarin perfect geadviseerd door verkoper Dennis!

Dennis heeft ons goed geadviseerd en gewezen op alle mogelijkheden bij de koop van onze eerste auto.

Alles prima geregeld

Alles prima en duidelijk geregeld.

is aan te raden om daar een auto te kopen

geweldig geholpen

Netjes en correct behandeld

Duidelijke uitleg over de auto. Verkoper neemt de tijd. Fatsoenlijke inruilprijs vorige auto. Leuke manier van ophalen nieuwe auto.

Hartelijk en rustig en duidelijk

Ik was zeer verbaasd dat deze occasion er uitzag als nieuw. Verkoper Bram was zeer hartelijk en gaf ons het vertrouwde en vertrouwenwekkende gevoel dat hij ONS zeer persoonlijk wilde helpen. Ook de financiële afwikkeling heeft hij vakkundig opgelost. Lof hiervoor.

Fijne ervaring en goed geholpen door Dennis

Fijne ervaring gehad met de aankoop van onze golf 8. We zijn goed geholpen door Dennis Baxs. 1 kanttekening. Ik moest wel 3 x bellen om iemand aan de lijn te krijgen. Iedere keer werd er een terugbelverzoek aangemaakt, maar er werd niet terug gebeld.

Bijna helemaal goed

Er was beloofd dat hij schoon zou worden afgeleverd. Dat is helaas niet gebeurt. Verder een hele fijne ervarig gehad bij jullie.

Wooow factor

Uitstekende service! Presentje vooraf en achteraf wat zorgt voor de wow factor

Vriendelijk, respectvol en servicegericht

Prachtige cabrio gekocht. De verkoper Bram Kollau is zeer vriendelijk en servicegericht. Afspraken die zijn gemaakt zijn 100% nagekomen. En ontzettend attent was een toegestuurde kaart met nog een paar nachtjes slapen als tekst en paar dagen nadat ik de auto heb opgehaald kreeg ik nog een lekkernij in de brievenbus.

Goed.

Inruilprijs iets verbeteren zeker als men kijkt naar collega bedrijven. Misschien 5 % meer geeft al direct een beter gevoel. Nu moet men te snel gaan onderhandelen wat een gevoel geeft van ik moet hier niet zijn.

Lekker to the point, geen spelletjes

Tweede auto die we hier kopen. Inruilprijs waar we ons in kunnen vinden en geen spelletjes die we moeten meespelen om krijgen wat we willen. Paar kleine details waar bij oplevering niet naar gekeken is maar is snel en naar tevredenheid opgelost.

Vlierwerf 10

4704 SB Roosendaal