Fijne communicatie Vlot handelen Ze weten je vragen te beantwoorden Extra service bij het ophalen van de auto
Beste Peter, Bedankt voor uw positieve review! We zijn erg blij om te lezen dat u tevreden was met onze service. We vinden het belangrijk om onze klanten een positieve ervaring te bieden, en we zijn blij dat we dat in uw geval hebben kunnen doen. Ook zijn we blij dat u onze communicatie en snelheid van handelen positief heeft beoordeeld. We streven ernaar om onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk van dienst te zijn. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Roosendaal! Met vriendelijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
Zeer fijne ervaring. Super goed hoe Joep ons heeft geholpen. Was een aangename verkoop.
Beste Lloyd, Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad bij ons mededankzij Joep! Wij worden heel blij van deze lovende woorden. Wij wensen u veel rijplezier toe in uw nieuwe Volkswagen E-golf! Tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
Prima service bij aflevering door Aarnoud s Gravendijk.
Beste André, Hartelijk dank voor uw beoordeling met een 10! We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de service van Aarnoud. We hopen dat u nog veel plezier zult hebben van uw auto. Met vriendelijke groet, Aarnoud & Luuk TB Occasion Center
Originele beoordeling
Alleen jammer dat er na een dag al een reparatie moest plaats vinden.is wel direct verholpen, maar toch, 2 stabilistatistangen vervangen links en rechts.Aarnoud heeft ons verder prima geholpen,hopen dat het daar bij blijft.
Beste André, Hartelijk dank voor uw beoordeling met een 10! We begrijpen dat het vervelend is dat er na een dag al een reparatie nodig was. We willen u geruststellen dat we ons best doen om dit in de toekomst te voorkomen. We zijn blij te horen dat u verder tevreden bent over de service van Aarnoud. We hopen dat u nog veel plezier zult hebben van uw auto. Met vriendelijke groet, Aarnoud & Luuk TB Occasion Center
Hebben verschillende keren een proefrit gemaakt en daar altijd support voor gekregen, wat fijn was. Aflevering had iets beter gekund. Zeker mbt laden hadden we meer input gekregen.
Beste Martijn, Bedankt voor het achterlaten van deze review en uw feedback. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een juist gevoel hebben bij de auto. Na een proefrit maakt natuurlijk niet iedereen direct een beslissing. Daarom is vaker proefrijden ook zeker geen probleem bij ons! Uw feedback over het laden gaan we zeker bespreken en werk van maken. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen voor deze review. Wij wensen u veel plezierige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen ID.3! Wij zien u graag terug in Roosendaal. Met vriendelijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
Na zelf contact te hebben gezocht, werd ik uitstekend te woord gestaan door aardige innemende en behulpzame verkoper
Beste heer Knibbeler, Bedankt voor het achterlaten van deze review. We waarderen uw feedback enorm. Ik zal uw feedback ook delen met de verkoopleider en zijn team. Zodat in de toekomst dit niet nog eens zal voorkomen. Goed om te lezen dat u in ieder geval een fijn en vertrouwd gesprek heeft gehad met uw verkoper. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe in uw Volkswagen T-Cross! Wij zien u in de toekomst graag terug in Roosendaal. Met vrolijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
Dit is onse 5de auto en 4de occasion gekocht vanuit Van Tilburg Bastianen. Altijd wij hebben een klantenservice met glimaach en vertrouwbare auto :-). Professionele aandacht en een passende advies. Bedankt verkopers van Van Tilburg bastianen!
Beste Tatyana, Bedankt voor het prachtige cijfer dat u ons heeft gegeven! Het is voor ons een eer dat u wederom een auto bij ons heeft gekocht en we waarderen dit enorm. We zijn blij om te lezen dat u onze klantenservice en professionele aandacht zo goed ervaart. Namens het TB Occasion Center wensen wij u vele veilige en leuke kilometers toe met uw nieuwe Volkswagen ID.3 Hartelijke groet, Tjeu & Olivier Van Tilburg-Bastianen
Vriendelijk en behulpzaam personeel dat betrokken is bij de klant.
Beste Niels, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad met ons personeel. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Ook vinden we het fijn dat u ons personeel vriendelijk en behulpzaam vond. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en dat ze de hulp krijgen die ze wensen. Veel veilige kilometers gewenst in uw nieuwe Volkswagen Passat GTE Met vriendelijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
Alles ging soepel en duidelijk.
Beste de heer van Kuijk, Bedankt voor uw kort maar krachtige review! Fijn om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad met ons. Wij wensen u veel rijplezier toe in uw nieuwe Volkswagen Passat GTE. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Roosendaal. Met vriendelijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
We werden goed geholpen. Vragen werden netjes beantwoord. Er werd eerlijk en transparant naar mijn mening gepraat met elkaar. Goede en nette service.
Beste Danique, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te lezen dat u tevreden bent geweest over onze service. Het is belangrijk voor ons om onze klanten goed te helpen en hun vragen netjes te beantwoorden. We vinden het ook belangrijk om eerlijk en transparant te zijn in onze communicatie. We zijn blij dat u deze punten heeft gewaardeerd! We zien u in de toekomst graag terug in Roosendaal. Met vriendelijke groet, Dennis en Nathalie TB Occasion Center
We hebben een knappe elektrische kona gekocht Echter wat we niet wisten dat het fase 1 laden is i.p.v 3fase Ook de blue-link werk niet op deze uitvoering. Beetje jammer allemaal hierin had men ons toch beter in kunnen informeren. Ook had ik graag een onderhoudsrapport gezien bij aflevering. Wel het vertrouwen dat de de kilometerstand klopt ondanks dat deze niet middels nationale auto pas is te achterhalen i.v.m invoer auto uit duitsland. Al met al een prima auto gekocht tegen een nette prijs
Beste meneer Polak, We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de Hyundai Kona en onze prijsstelling. Wij hebben de auto niet geadverteerd als zijnde met Blue-Link en met 3 Fase opladen. Ook tijdens het verkoopgesprek heeft u deze punten niet ter sprake gebracht. In dat geval had Tjeu dit voor u kunnen uitzoeken en u van een antwoord kunnen voorzien. Wij sturen u graag nog een checklist toe met de punten waar de auto voor aflevering op gecontroleerd is. Daarnaast wensen wij u nog vele groene kilometers met de mooie elektrische Hyundai Kona toe en graag tot ziens bij Van Tilburg-Bastianen. Hartelijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
Netjes geholpen
Beste Adam, Bedankt voor deze kort maar krachtige review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het achterlaten van deze review. Wij wensen u veel plezierige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen Polo! Met vriendelijke groet, Aarnoud en Nathalie TB Occasion Center
Contacten waren prettig. Ondanks dat zij het erg druk hadden namen zij de tijd. Afspraken werden nagekomen op 1x dat zij later waren met de afspraak klaar staan voor de auto's om in proef te rijden, wat snel hersteld werd. Duidelijk. Ook leuke details als een kaartje, een belletje en een verrassing was aardig.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review! Fijn om te lezen dat u ondanks de drukte vanwege vakanties toch goed en naar wens bent geholpen! Wij vinden het belangrijk dat we zowel voor de aflevering als na de aflevering onze klanten even in het zonnetje zetten. Leuk dat u onze presentjes in goede orde heeft ontvangen en dat u dit ook waardeert! Wij wensen u veel plezierige kilometers toe in uw nieuwe Seat Arona en we zien u in de toekomst graag terug in Roosendaal. Met vrolijke groet, Dennis en Nathalie TB Occasion Center
Veel keuze duidelijke info verkoper naar tevredenheid afgehandeld
Beste Jos, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Ons aanbod in de showroom proberen we iedere week aan te vullen. Zo hebben onze klanten een ruime keuze en kunnen zij zeker iets vinden wat bij hun past! Nogmaals bedankt voor deze review. Wij wensen u veel plezierige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen T-Roc! Tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Aarnoud en Nathalie TB Occasion Center
Ik heb hier een fijne en mooie auto gekocht. Snelle deal kunnen maken door fijne en snelle communicatie en zijn alle afspraken nagekomen die we hadden gemaakt.
Beste Jeffrey, Bedankt voor uw positieve recensie! We zijn blij dat u een fijne en gemakkelijke aankoop heeft gehad. We doen ons best om onze klanten een goede ervaring te bieden, en we zijn blij dat we dat in uw geval hebben kunnen doen. Namens het TB Occasion Center wensen wij u vele veilige en leuke kilometers toe met uw nieuwe Seat Leon. Hartelijke groet, Tjeu & Olivier TB Occasion Center
Dennis heeft ons goed geadviseerd en gewezen op alle mogelijkheden bij de koop van onze eerste auto.
Beste Lars, Bedankt voor deze positieve review! Wat fijn om te lezen dat u blij bent met de aanschaf van uw prachtige Seat Leon! Bij het aanschaffen van een nieuwe auto wilt u natuurlijk een juist advies krijgen. Wij vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en zo ook een auto te zoeken waar onze klanten zich fijn in voelen. Dennis is hier zeker in geslaagd zoals ik uit uw review begrijp! Wij wensen u veel plezierige kilometers toe in de nieuwe Leon. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze showroom in Roosendaal. Met vrolijke groet, Dennis en Nathalie TB Occasion Center
Alles prima en duidelijk geregeld.
Beste heer Kerstens, Bedankt voor deze kort maar krachtige review! Fijn om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad bij ons. Wij wensen u heel veel plezierige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen T-cross! Wij zien u in de toekomst graag terug in Roosendaal. Met vrolijke groet, Dennis en Nathalie TB Occasion Center
geweldig geholpen
Beste mevrouw Claven, Bedankt voor deze kort maar krachtige review! We vinden het leuk om te lezen dat u een geweldige ervaring heeft gehad bij ons! Ook zijn we gecharmeerd dat u ons aanbeveelt, daar worden wij heel blij van. Wij wensen u veel veilige maar vooral plezierige kilometers toe in uw nieuwe Seat Ateca! Tot ziens in Roosendaal. Met vriendelijke groet, Tjeu en Nathalie TB Occasion Center
Duidelijke uitleg over de auto. Verkoper neemt de tijd. Fatsoenlijke inruilprijs vorige auto. Leuke manier van ophalen nieuwe auto.
Beste Monique, Bedankt voor het mooie cijfer dat we van u hebben gekregen! We zijn blij om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad met het kopen van uw nieuwe auto. Het is altijd prettig om netjes en correct behandeld te worden, en het is fijn als de verkoper de tijd neemt om u alles duidelijk uit te leggen. Ook een fatsoenlijke inruilprijs is natuurlijk altijd een pluspunt. We doen er alles aan om het ophalen van een nieuwe auto zo leuk mogelijk te maken. Fijn om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren. Namens het Occasion Center wensen wij u vele veilige en leuke kilometers toe met uw nieuwe Skoda Citigo. Met vriendelijke groet, Tjeu & Olivier TB Occasion Center
Ik was zeer verbaasd dat deze occasion er uitzag als nieuw. Verkoper Bram was zeer hartelijk en gaf ons het vertrouwde en vertrouwenwekkende gevoel dat hij ONS zeer persoonlijk wilde helpen. Ook de financiële afwikkeling heeft hij vakkundig opgelost. Lof hiervoor.
Beste Harry, Bedankt voor uw positieve review! We zijn erg blij te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. We zijn er trots op dat we onze klanten een persoonlijke en professionele ervaring kunnen bieden. We streven ernaar om onze klanten de beste auto's en diensten aan te bieden, en we zijn verheugd te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren met Bram. Nogmaals bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Met vrolijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
Fijne ervaring gehad met de aankoop van onze golf 8. We zijn goed geholpen door Dennis Baxs. 1 kanttekening. Ik moest wel 3 x bellen om iemand aan de lijn te krijgen. Iedere keer werd er een terugbelverzoek aangemaakt, maar er werd niet terug gebeld.
Beste Burak, Bedankt voor deze mooie review! We vinden het leuk om te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad met ons en uw verkoper Dennis Bakx. Het is momenteel bij ons in de showroom wat onderbezet door de vakantieperiode hierdoor kan het zijn dat wij wat slechter te bereiken zijn. Excuses in ieder geval dat het telefoontje op zich heeft laten wachten. Hopelijk heeft u al veel plezierige ritjes kunnen maken in uw nieuwe Golf 8. Wij zien u in de toekomst graag terug in onze showroom in Roosendaal! Met vriendelijke groet, Dennis en Nathalie TB Occasion Center
Er was beloofd dat hij schoon zou worden afgeleverd. Dat is helaas niet gebeurt. Verder een hele fijne ervarig gehad bij jullie.
Beste Dieke, Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat u een fijne ervaring met ons heeft gehad! De auto's worden altijd gepoetst voor dat ze afgeleverd worden maar het kan natuurlijk zijn dat er iets is blijven zitten. Uit coulance zullen wij u daarom ook iets opsturen per post! Onze excuses voor dit ongemak, hopelijk heeft u al wel veel plezierige ritjes kunnen maken in uw nieuwe Volkswagen Taigo! Wij zien u in de toekomst graag terug in Roosendaal. Met vrolijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
Uitstekende service! Presentje vooraf en achteraf wat zorgt voor de wow factor
Beste Geston, Wow bedankt voor deze mooie review! Wij vinden het heel leuk hoe u uw ervaring met ons omschrijft, dit is ook waarvoor we het doen! Een klein extraatje maakt het altijd net helemaal af. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. Hopelijk heeft u al veel plezierige ritjes kunnen maken in uw nieuwe Audi A4 Avant. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Roosendaal. Met vrolijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
Prachtige cabrio gekocht. De verkoper Bram Kollau is zeer vriendelijk en servicegericht. Afspraken die zijn gemaakt zijn 100% nagekomen. En ontzettend attent was een toegestuurde kaart met nog een paar nachtjes slapen als tekst en paar dagen nadat ik de auto heb opgehaald kreeg ik nog een lekkernij in de brievenbus.
Beste Ans, Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te lezen dat u blij bent met uw nieuwe Cabrio en dat u een goede ervaring heeft gehad met onze verkoper Bram Kollau. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en dat ze de beste service krijgen. We vinden het ook leuk om te lezen dat u de attentie van Bram zo op prijs heeft gesteld. Het kaartje was een klein gebaar om u te bedanken voor uw aankoop en om u te laten weten dat we blij zijn met u als klant! Nogmaals bedankt voor uw review! We hopen dat u veel plezierige ritjes zal gaan maken in uw nieuwe Volkswagen Cabrio. Tot ziens in Roosendaal. Met vrolijke groet, Bram en Nathalie TB Occasion Center
Inruilprijs iets verbeteren zeker als men kijkt naar collega bedrijven. Misschien 5 % meer geeft al direct een beter gevoel. Nu moet men te snel gaan onderhandelen wat een gevoel geeft van ik moet hier niet zijn.
Beste Ad, Bedankt voor uw eerlijke review! We vinden het fijn om lezen dat u blij bent met onze service. We nemen uw feedback over de inruilprijs serieus en zullen dit ook zeker meenemen. We proberen natuurlijk voor al onze klanten de beste deal te maken. Wij wensen u heel veel plezierige kilometers toe in uw Volkswagen Taigo! En nogmaals bedankt voor uw feedback. Tot ziens in Roosendaal Met vriendelijke groet, Joep en Nathalie TB Occasion Center
Tweede auto die we hier kopen. Inruilprijs waar we ons in kunnen vinden en geen spelletjes die we moeten meespelen om krijgen wat we willen. Paar kleine details waar bij oplevering niet naar gekeken is maar is snel en naar tevredenheid opgelost.
Beste meneer Baars, Bedankt voor uw review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen. We zijn dankbaar dat u voor de tweede keer een auto bij ons heeft gekocht, en we zijn blij dat u tevreden bent met de inruilprijs die u heeft gekregen. We weten dat het kopen van een auto een grote beslissing kan zijn, en we willen ervoor zorgen dat u zich goed voelt over uw aankoop. We zijn blij te lezen dat de kleine details snel en naar tevredenheid zijn opgelost. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en we waarderen uw feedback. We hopen dat u nog vele jaren plezier zult hebben van uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Joep & Olivier TB Occasion Center
Vlierwerf 10
4704 SB Roosendaal