Kwalitatief goede auto's, netjes afgeleverd, geen agressieve verkoop, buitengewoon servicegericht
Beste Arjan Oosterkamp, Wauw een 10! Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische review vol met complimenten. Wij wensen u veel rij plezier met uw Volkswagen Passat en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in onze showroom. Met vriendelijke groet, Diego & Wytske Volkswagen Halsteren
I was looking for an electric car. Diego at TB ensured all my queries are answered. He ensured smooth delivery of car. Very professional staff and company. I will definitely recommend TB Volkswagen Halsteren for your car needs.
Dear Praveen Kumar, Thank you for leaving this great review! We are happy to read that you will recommend van Tilburg-Bastianen, we try to do our best with our salespeople to give the customer the right information and that the car is delivered as required. Kind regards, Diego & Wytske Volkswagen Halsteren
Onze aankoop van de Skoda Karoq is plezierig verlopen en ook de nazorg is in orde
Beste Kees, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review. Wat fijn om te lezen dat u de aanschaf van uw nieuwe auto plezierig heeft ervaren. Wij wensen u veel rijplezier toe in uw nieuwe Skoda Karoq. Met vriendelijke groet, Diego & Wytske Volkswagen Halsteren
Fijn geholpen door Diego eindelijk wel een keer netjes geholpen in tegenstelling tot eerdere keren dat ik er geweest ben
Beste Tamara, Wat fijn om te lezen dat u ditmaal een prettige ervaring heeft gehad in onze showroom door onze verkoper Diego. Wij hopen u in de toekomst weer vaker te mogen verwelkomen bij ons in de showroom. Wij wensen u veel fijne kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen Up! Met vriendelijke groet, Diego & Wytske Volkswagen Halsteren
rustige verkoper een hele grote pluim
Beste heer van den Dam, Hartelijk dank voor deze mooie review en het compliment over onze verkoper Ryan. Wij wensen u veel veilige kilometers toe in de Volkswagen Polo. Met vriendelijke groet, Ryan & Wytske Volkswagen Halsteren
keurig en netjes geholpen bij aanschaf andere auto
Beste heer Overbeeke, Wat een fantastische review en dat beloond met een 10! Wij wensen u veel veilige kilometers toe in uw nieuwe auto. In de toekomst zien wij u graag terug bij van Tilburg-Bastianen Met vriendelijke groet, Ryan & Wytske Volkswagen Halsteren
Nog nooit zo gezellig auto gekocht.
Beste Michiel, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te lezen dat u de aanschaf van uw nieuwe Volkswagen Tiguan als gezellig ervaren heeft. Geniet van uw nieuwe auto en veel veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Ryan & Wytske Volkswagen Halsteren
Beste heer/mevrouw, Zou u deze review nader kunnen toelichten zodat wij de feedback optimaal kunnen gebruiken? U kunt uw toelichting sturen naar [email protected] We zien deze graag tegemoet! Met vriendelijke groet Ryan en Jelte Volkswagen Halsteren
Gebeld over een occasion, werd snel teruggebeld door de verkoper die alles goed en duidelijk had uitgelegd waardoor de koop soepel en vlot verliep. Ook de financiering was snel geregeld.
Beste Alexander Israëls, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Het is altijd fijn om te horen dat een klant tevreden is met onze service. We streven ernaar om elke klant een persoonlijke en positieve ervaring te bieden. Het is geweldig dat de verkoper u goed heeft kunnen informeren en dat de koop soepel is verlopen. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Graag tot ziens. Met vrolijke groet, Jasper en Nathalie Volkswagen Halsteren
na aankoop 2 de hands auto naar me wens klaar gezet, na een paar dagen nog een paar puntjes gevonden voor reparatie, terug gereden voor een afspraak, maar alles kon direct verholpen worden, gewoon goede service,
Beste heer/mevrouw van der Waart, Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe auto! Het is onze missie om ervoor te zorgen dat onze klanten met een glimlach de deur uitgaan. We zijn blij dat we aan uw wensen hebben kunnen voldoen en dat de kleine puntjes op de i zo snel mogelijk zijn verholpen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Diego en Nathalie Volkswagen Halsteren
Beste Johan, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn erg blij dat u onze service en ons personeel waardeert. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw feedback laat zien dat we op de goede weg zijn. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe Volkswagen Taigo! Met vriendelijke groet, Jasper & Luuk namens Volkswagen Halsteren
Goede service,heb mijn bezoek als prettig ervaren.
Beste meneer Koijen, Wauw een 10! Goed om te lezen dat u ons beoordeelt met een 10! Wij hopen dat u veel plezier gaat hebben van uw nieuwe Volkswagen Taigo. In de toekomst zien wij u graag terug bij Van Tilburg-Bastianen. Met vriendelijke groet, Jasper & Lucas Volkswagen Halsteren
Erg goed geholpen door Jasper. Professioneel en persoonlijk!
Beste meneer Manuputty, Hartelijk dank voor uw feedback! Ontzettend bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u goed geholpen bent door mijn collega Jasper bij Volkswagen Halsteren. Wij hopen dat u veel plezier gaat hebben van uw nieuwe Volkswagen T-Cross. In de toekomst zien wij u graag terug bij Van Tilburg-Bastianen. Met vriendelijke groet, Jasper & Lucas Volkswagen Halsteren
Fijn en vriendelijk geholpen. Goede kwaliteit geleverd en eerlijke inlichting over de tweedehands auto.
Beste Renee, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve feedback! Transparantie staat bij TB hoog in het vaandel. Voor zowel de klanten als voor ons. Prettig om terug te lezen dat u de service als goed heeft ervaren. Graag verwelkomen wij u in de toekomst wederom in onze showroom! Geniet van uw nieuwe auto en veel veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Ryan & Lucas Volkswagen Halsteren
Ik heb 0-verstand van auto's. En met zo'n grote uitgave wil je toch graag de juiste keuze maken. Ik kwam in eerste instantie bij een bedrijf in de buurt uit. Bovag aangesloten, mooie nette showroom. Het werd een deceptie. Lang verhaal kort, men probeerde mij er te belazeren met een schade-auto. En dan denk je toch, waar moet ik dan wel zijn. Gelukkig was daar TB in Halsteren. Mooie showroom, waar een fijne sfeer hangt en waar je ,voor mij heel belangrijk, het eerlijke verhaal krijgt. Omdat ik toch wat onzeker was geworden door de eerdere ervaring met een ander bedrijf wilde ik de auto ook graag laten bekijken door mijn eigen onderhoudsgarage. Dat was geen enkel probleem. En de auto bleek helemaal in orde. Hierna met een goed gevoel het aankoopgesprek ingegaan, dat ook prettig verliep. Ik ben heel blij met mijn nieuwe auto en zou hier in de toekomst zo weer een auto aanschaffen.
Geachte Joyce, Bedankt voor uw fijne review! Het is fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad met TB in Halsteren. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich prettig voelen en met een goed gevoel een auto kopen. Fijn dat u de auto ook heeft laten controleren door uw eigen onderhoudsgarage. Dat is altijd een goed idee om extra zekerheid te hebben. We zijn blij dat de auto helemaal in orde bleek te zijn. We hopen dat u nog lang plezier zult hebben van uw nieuwe auto! En wie weet zien we u in de toekomst nog eens terug voor een volgende auto. Met vriendelijke groet, Jasper & Luuk Volkswagen Halsteren
Niet meer en niet minder
Beste heer Melkert, Dankuwel voor deze review! Wat fijn om te lezen dat wij aan uw verwachtingen hebben voldaan tijdens uw aanschaf van deze mooie auto. Wij wensen u nog veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Jasper & Jelte Volkswagen Halsteren
Goede service kom er al jaren
Beste Roan, Wat ontzettend fijn om te lezen dat u al jarenlang tevreden bent over onze service! We waarderen enorm dat u ons trouw bezoekt. Het maakt ons trots om te horen dat onze medewerkers de tijd voor u nemen en met u meedenken. We vinden het belangrijk dat elke klant zich gehoord en begrepen voelt, en dat we samen de beste oplossing vinden. We blijven ons uiteraard inzetten om u de service te bieden die u van ons gewend bent. Bedankt voor uw loyale klant zijn! Met vriendelijke groet, Jasper & Luuk Volkswagen Halsteren
Al jaren klant
Beste Helma, Hartelijk dank voor 10! Fijn om te lezen dat u ons vijf sterren geeft! Dank voor het vertrouwen in Van Tilburg-Bastianen. Wij waarderen het enorm dat u bij ons terugkomt. Wij streven naar klanttevredenheid en verbondenheid met onze klanten. Voor nu wensen wij u veel veilige en plezierige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen Golf. Met vriendelijke groet, Ryan & Lucas Tb Volkswagen Halsteren
Vanaf moment dat wij de showroom binnen zijn gelopen tot het moment dat we naar buiten zijn gelopen. Zijn we super geholpen.
Beste Drazen, Wauw een 10! Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve feedback! Iedere dag staan wij graag klaar voor onze klanten. Wij vinden het belangrijk om dit proces van begin tot eind goed te begeleiden. Fijn dat u onze service goed heeft ervaren! Voor nu wens ik u veel prettige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen T-Cross! Met vriendelijke groet, Ryan & Lucas Tb Volkswagen Halsteren
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Ryan, met de aankoop van onze VW. Vooraf afspraak gemaakt voor de proefrit, de auto stond netjes opgeladen klaar en kregen alle tijd voor de auto. Ook met de offerte zijn we goed door Ryan geholpen en hij heeft echt zijn best gedaan voor een goede inruilprijs. Kortom, een autobedrijf met naast mooie occasions, zeer klantvriendelijk en goede service !
Geachte Nancy, Hartelijk dank voor uw fantastische review! Het doet ons enorm veel plezier om te lezen dat u zo tevreden bent met de service van ons. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich prettig voelen en alle tijd en ruimte krijgen om de auto te bekijken en te ervaren. We streven er altijd naar om de beste inruilprijs te bieden, en fijn om te horen dat Ryan u daar goed mee heeft geholpen. We wensen u veel rijplezier met uw nieuwe Volkswagen! Met vriendelijke groet, Ryan & Luuk Volkswagen Halsteren
Zeer netjes geholpen
Beste Frank, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve review! Wij zijn blij om te lezen dat u onze service goed heeft ervaren. Als wij in het vervolg iets kunnen betekenen dan horen wij dat graag! Voor nu wensen wij u veel veilige en vooral prettige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen T-Cross. Met vriendelijke groet, Jasper & Lucas Volkswagen Halsteren
aankoop auto, inruil oude auto en aflevering auto prima geregeld
Geachte Andre, Hartelijk dank voor uw geweldige review over onze service bij de aankoop en aflevering van uw nieuwe auto. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent over de manier waarop de inruil van uw oude auto en de aflevering van uw nieuwe auto is geregeld. Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw nieuwe auto. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Ryan & Luuk Volkswagen Halsteren
Goede inruilprijs en vriendelijk personeel
Beste Leon, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve feedback. Goed om te lezen dat u het verkoopproces en het personeel als prettig heeft ervaren. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe in uw nieuwe Volkswagen T-Cross. Met vriendelijke groet, Ryan & Lucas Volkswagen Halteren
Gewoon goed.
Beste Jean Paul, Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, en we waarderen uw feedback dan ook enorm. Met vriendelijke groet, Jasper & Luuk Volkswagen Halsteren
Gewoon goed geregeld!!
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te lezen dat alles gewoon goed geregeld was! Een 10 is het hoogste cijfer dat we kunnen krijgen vandaar dat we hier enorm trots op zijn! Wij wensen u veel mooie kilometers toe met uw nieuwe auto! Met vrolijke groet, Jasper & Jelte Volkswagen Halsteren
Steenspil 40
4661 TX Halsteren