Top werk geleverd!

Direct al bij de offerte aanvraag een goed gevoel bij de vertegenwoordiger. Na opdracht keurig op de hoogte gehouden via telefoon en e-mail met o.a. montage datum etc. De montage ploeg arriveerde binnen de vooraf vermelde tijd, ondanks dat ze helemaal uit Enschede/ Oldenzaal moeten komen. Prima vaklieden en goed mee te praten, en ze leveren vakwerk. Alles is netjes afgewerkt en keurig opgeruimd, echt top. Mannen bedankt!.

1e klas bedrijf

Monteurs net weg na het plaatsen van onze voordeur. De heren waren op tijd gekomen en hebben echt netjes gewerkt. Wij zijn reuze tevreden en raden dit bedrijf aan iederaan aan!!!

Ik heb mijn schuur onder handen laten nemen door Labbouw en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Vanaf begin tot eind van het project alleen maar in contact geweest met vriendelijke en kundige mensen Prijs kwaliteit verhouding was ook veel beter dan met de andere partijen

Teleurstellend qua afspraken

In eerste instantie goed en fijn contact. Duidelijke afspraken gemaakt. Jammer dat vanaf het moment dat er daadwerkelijk zaken gerealiseerd moesten worden, de afspraken niet erkend werden, waardoor de totale planning op de schop moest. vervolgens door een foutje van een van de werklui, butsen in het raam. Blijkbaar wordt je dan in eerste instantie niet serieus genomen. De nasmaak is helaas niet zo positief als dat het was bij het eerste gesprek. Erg jammer

Levering en plaatsing volgens afspraak

Het plaatsen van de kozijnen en de afwerking werden vakkundig en netjes uitgevoerd. I.p.v. 2 dagen arbeid werd het plaatsen van de nieuwe kozijnen in 1 dag gerealiseerd. Alles werd schoon opgeleverd. Zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden van LaB Bouw Kunststoftechniek.

Prima voor elkaar

Vakbekwame mensen aan het werk. Netjes afgewerkt. Deze mensen moet je in ere houden, hartelijk dank

Uitstekende afhandeling van klacht.

Zeer snelle en vriendelijke oplossing van een probleem met het nachtslot van mijn voordeur. Uitstekend opgelost!!

Snel geholpen. Redelijke communicatie.

We werden keurig geholpen en het regelen/ plaatsten van de kozijnen ging vrij snel. Maar er zijn tijdens het plaatsen van de kozijnen 2 ramen stuk gegaan. Dit zou geregeld worden en+/- 3 weken duren om nieuwe ramen te bestellen. Hierna was het stil vanuit de kant van labbouw. Toen we na 3 weken toch er een belletje aan waagden was er bij labbouw zelf "niets" over bekend en kunnen we nu nog langer wachten. Verder zou het fijn zijn om op de hoogte gehouden worden. De communicatie qua brengen en ophalen van de spullen liep ook vrij stroef in onze ogen.

Nick en Ricardo hebben bij ons de kozijnen vervangen. Wat een leuke mannen! We hebben duidelijke instructies gehad met wat we wel en niet moeten doen. We zijn super tevreden op hoe het is opgeleverd.

Professioneel bedrijf met uitstekende service

Ik heb LAB Bouw Kunststoftechniek mogen ervaren als een zeer professioneel bedrijf die zijn klant serieus neemt Van het eerste contact mbt inventarisatie, offerte, order bevestiging tot aan het op tijd afstemmen van de diverse leveringen zoals glas, kozijnen, afval container, start werkzaamheden etc. Alles netjes gecommuniceerd en afgestemd. De montage ploeg die de kozijnen kwamen plaatsen, hard werkende specialisten die keurig werk hebben afgeleverd. Top bedrijf

Goed opgelost

Deze review heb ik aangepast nadat ik met Labbouw tot een goede oplossing ben gekomen. De kozijnen en voordeur zitten er mooi in maar er is slordig gewerkt waardoor er vlekken en gaten in en op de muur zitten. Labbouw heeft hier netjes op gehandeld en goed geregeld. Ze doen hun best om de klant blij te maken. In onze gang, waar de lambrisering in de weg zit voor het goed afwerken van de voordeur en het raam heeft Labbouw goed meegedacht en komen zij, zodra de gang op orde, de afwerking voltooien. Ook dit is netjes opgelost!

Mooie afwerking en schoon werk

Vakkundig personeel rn vriendelijk in omgang

Super!

Zeer netjes gewerkt, echte vaklieden en super strak resultaat. De woning heeft een metamorfose ondergaan. Bedankt Ruud en Martin voor dit mooie resultaat.

Techniek prima, communicatie kan beter

Ik ben zeer te spreken over het bouwkundige deel: informatie over het product prima, product zelf ook. Buren zijn ook zeer te spreken over het totaal. Dit onderdeel komt zeer professioneel over. Zowel voorbereiding als uitvoering. Communicatie kan beter. Zo kreeg ik wel te horen wanneer bepaalde zaken zouden worden geregeld maar niet wanneer ongeveer. Ook werd niet verteld dat bij levering van een aantal zaken ik niet aanwezig hoefde te zijn. Gezien mijn dag/nacht ritme zou dit wel prettig zijn geweest. Tot slot over de uitvoerdata. Daar werden oorspronkelijk drie dagen (te beginnen op 5 juni 2024) voor uitgetrokken terwijl uiteindelijk 1 dag voldoende voldoende bleek te zijn. Tot slot: op mijn verzoek om nog een extra stukje ceralit aan de zijkant van de dakkapel mee te willen nemen werd helemaal niet gereageerd.

Een prima bedrijf wat techniek en service zeer hoog in het vaandel heeft.

Wat een fijn bedrijf om mee te werken. Vanaf de aanvraag tot de oplevering geen enkele klacht. Van alle stappen houden ze je op de hoogte. Wanneer ze starten, de container komen plaatsen het glas komen leveren. En natuurlijk wanneer ze opleveren. Wij zullen ze zeker aanbevelen.

Prima service en kwaliteit geleverd door ervaren medewerkers

Prettige communicatie en goede service, komen hun afspraken na

Goede bouwvakkers intern waardeloos

Goede jongens, communicatie is was ruk en geen eens terug kunnen antwoorden jammer

Komen beloften na, Werken netjes Laten alles netjes achter Totaal ziet er keurig uit We zijn er blij mee

De jongens hebben keurig gewerkt Elke dag alles opgeruimd En fantastisch alles afgewerkt Wij waren heel erg tevreden Allleen ons badkamer raam moet nog opgelost worden dan is helemaal alles prima

snelle afhandeling, goede afwerking, goede vakmensen

Ramen en kozijnen werden netjes/snel en vakkundig geïnstalleerd . Bedrijf reageerde snel op via mail gestelde vragen. zeer zeker aan te bevelen

Goede communicatie, planning en levering

Alle onze wensen zijn geleverd en het einde resultaat was uitstekend.

Prima kwaliteit geleverd!

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de kozijnen incl HR++glas zijn geplaatst. De werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd door 2 deskundige medewerkers, die 2 dagen keihard hebben gewerkt. Ook de toelichting die zij gaven op hun werkzaamheden was verhelderend. Alles keurig opgeruimd en geen rotzooi achter gelaten.

Goed werk geleverd.

Van opname tot uitvoering prima werk geleverd. Afspraken goed nagekomen. We zijn er blij mee!

Deskundig bedrijf

Perfect, van verkoop tot aan montage en nazorg. De klant staat op 1, wat je niet altijd meer tegen komt tegenwoordig. Al snel werden onze kozijnen geplaatst, terwijl je bij de concurrenten soms wel een jaar moest wachten. Ons hele huis is omgezet naar kunststof door deze harde werkers in nog geen week! Top team! Ook tijdens de bouw werden alle werkzaamheden netjes uitgelegd en gecommuniceerd, ook bij kleine benodigde aanpassingen. Ook een erg leuk en zeer deskundig en ervaren team kregen wij over de vloer. Wij raden labbouw zeker aan.

Accuraat, afspraak is afspraak, toppers!

Vanaf het eerste gesprek heeft LABbouw ons meegenomen in het proces en voorzien van voorbeelden in de buurt en foto's van andere klanten. Toen eenmaal overgegaan was tot de aankoop, werdt de inmeting snel gepland en uitgevoerd. Alle keuzes nogmaals doorlopen en een prognose werdt gegeven voor de planning. Het plaatsen verliep vlekkeloos met het duo dat onze kozijnen plaatste en met de grootste zorgvuldigheid afgewerkt. De spullen netjes opgeruimd en meegenomen. LAB bouw bedankt, Groeten van de familie Wezelman

Klaversingel 62

8256 BZ Biddinghuizen

06 42445266

Over LAB Bouw Kunststoftechniek

LAB bouw kunststoftechniek is een innovatief bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van kunststof kozijnen, voordeuren, schuifpuien, terrasdeuren, gevelbekleding, garagedeuren, en meer. Profiteer ook van lagere woonlasten en verhoog uw woningwaarde met onze duurzame kunststof kozijnen. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden voor uw woning zijn, of vraag een gratis offerte aan. Bij LAB bouw kunststoftechniek luisteren wij naar de wensen van onze klanten. Tevens denken wij ook graag met u mee, om zo iets te bereiken waar beide partijen achterstaan. Kunststof kozijnen worden steeds populairder dankzij de vele voordelen.