Ik had een probleem met het gebit. En kon snel terecht voor een spoed behandeling.
Als hierboven uitstekend en een snelle afspraak voor de behandeling aangaande.
Zeer prettige en fijne tandarts. Moet eerlijk zijn, ik ga altijd Met de zenuwen naar een tandarts Maar dat hoeft nu niet meer gelukkig,
A good experience - quick, efficient and everything was well explained.
Goed alles doorgegeven!
Mijn halfjaarlijkse controle en schoonmaak is heel goed verlopen. Op tijd en vakkundig
Praktijk ziet er mooi verzorgd uit . Fijne lieve tandarts en assistenten. Wordt heel goed geholpen. Ben heel tevreden.
Ik ben nog niet zo lang patiënt bij deze praktijk, maar tot op heden is mijn ervaring dat de behandelingen OK zijn. De bereikbaarheid van de praktijk is een minpunt. Met de auto parkeren op de Finnenburg of op het Margarethaland. Met de motor in het fietsenrek.
Door mijn ziekte ben ik helaas gedwongen met regelmaat in de stoel plaats te moeten nemen. Maar Koos en Yvon zorgen er altijd voor dat ik weer met een grote glimlach het pand verlaat. Ik kan u verzekeren , daar kom je er niet veel van tegen!
Handeling werd zorgvuldig uitgevoerd en dhr werd correct te woord gestaan. Ook vond ik het goed dat mijn vader een speciale tandpasta voorgeschreven kreeg. Wel was me niet helemaal duidelijk of je daarmee ook 3 x per dag mag poetsen. Op doosje staat 1 of 2 xper dag dus als je 3e x poetst ? dan met gewone tandpasta ??
Ook mensen met een handicap of beperking worden door Tandarts Koos en assistent Yvonne keurig en vriendelijk en geduldig geholpen
Mooie ruimte, nieuwe spullen. Bevalt prima
Heel goede praktijk
Prima tandartsen praktijk
Het enige wat ik niet begreep, is dat mijn vorige tandarts van dezelfde praktijk zei, dat een eenmalige behandeling voor een beetje tandsteen onder het tandvlees nodig was en vervolgens een half jaar later alles gedaan werd…….
Het is een tandarts. Dus niemand staat te springen om erheen te gaan. Ikzelf al helemaal niet. Doodsbang ben ik ervoor. Of eigenlijk moet ik zeggen: was ik ervoor. Dankzij de goede zorgen en manier van werken was het bijna een leuke ervaring en is mijn angst voor de tandarts een stuk afgenomen.
Bordewijklaan 9
2591 XR 's-Gravenhage