Vanaf het eerste moment een goede klik. Hilda weet wat ze het over heeft en weet wat ik nodig heb. Ze helpt me anders naar situaties te kijken en geeft uitleg die makkelijk te begrijpen is. Ik leer veel over mezelf.
Hilda is een fijne coach, heel gemakkelijk in de omgang en je voelt je meteen al vrij om het over allerlei onderwerpen te hebben. Gesprekken vinden plaats in een gezellige huiselijke omgeving.
En dat is volgens mij ook een deel van haar slogan, dat is goed gekozen :-) Ik vind het fijn dat Hilda goed kan levelen, hierdoor krijg ik het gevoel dat ik op waarde geschat wordt. Er ontstaat daardoor een open gesprek dat leidt naar voor mij passende handvatten die ik kan inzetten in besproken situaties. Ze is praktisch ingesteld, de handvatten daaraan gekoppeld zorgen ervoor dat voor mij puzzelstukjes snel op zijn plaats vallen. Helemaal top! Verder is ze "gewoon" een power-woman.
Hilda is een super lieve en geduldig vrouw. Ik kan het erg goed met der vinden is heel flexibel en houd zich altijd aan haar afspraken. Ik zou haar iedereen aanraden
Vanaf het eerste gesprek had ik het gevoel dat ik er mocht zijn. Met alles wat ik met mij mee draag. Gesprekken met zware onderwerpen waar ik mee struggel op het moment en tegelijkertijd zijn het fijne en warme gesprekken. Ik word gezien en gehoord. Ik leer mijzelf te accepteren hoe ik mij nu voel en wat ik doormaak. Het mag er zijn hoor ik Hilda zeggen. Iets wat ik altijd wil weg stoppen en weg lachen. Maar wat ik vanaf nu toe wil laten. Ik heb onwijs veel aan de gesprekken met Hilda. Zij leert mij om lief te zijn voor mij zelf.
Clevercoaching werkt super voor mij. Hilda heeft zeer vlug de punten waar ze in kan helpen in de gaten en legt het op een goede manier uit. Ik zou zeggen ga zo door ik verwacht dat je veel mensen zeer goed kan helpen.
Mijn ervaring met Clever Coaching is geweldig. Mijn coach weet precies alles te belichten van verschillende kanten, zodat ik een compleet beeld krijg van wat er speelt. Ik ontvang altijd de juiste handvatten, waardoor ik echt vooruit kan. Ik voel me op mijn gemak en durf vrijuit te spreken, iets wat ik niet altijd bij andere hulpverleners heb ervaren. De sessies zijn helend en zetten me precies terug waar ik wil staan. Ik ben bij meerdere psychologen geweest, maar bij Clever Coaching heb ik pas echt iets gevonden dat werkt. Dit is voor mij absoluut de top!"
5 sterren omdat ik geen 6 kan kiezen. Al jaren loopt mijn dochter van (nu) 14 met vragen. Waarom heb ik zo vaak hoofdpijn, waarom begrijp je niet hoe ik me voel. Waarom geeft school me zoveel stress. Diverse gesprekken met tal van deskundigen (GGZ, huisarts, zorgteam school) niemand kon haar vragen beantwoorden en stress nam alleen maar toe. Hilda begrijpt hoe mijn kind in elkaar zit en legt het kraakhelder uit. 2 sessies en mijn dochter loopt een stuk vrolijker en en meer ontspannen rond, wat een opluchting er zijn wel antwoorden! Ze is nog maar net gestart maar ik ben overtuigd dat ze in de komende sessies meer in balans en mentaal krachtig zal worden onder de deskundige begeleiding van Hilda.
De inzichten die ik heb gekregen over mijzelf, wie ben ik, waarom beleef ik iets zo, waar zit mijn kracht, hoe komen andere binnen en waarom, zijn zo een aantal voorbeelden waar Hilda veel voor mij heeft betekent. Alles op een manier die gevoelsmatig heel natuurlijk ontstaan. Praktische zaken die je gelijk kan toepassen of herkend gaven bij mij ook het gevoel dat je snel stappen maakt.
Bijzonder om te ervaren wat het effect van doorvragen kan zijn op je eigen ontwikkeling en inzicht
Ik heb enorme vooruitgang geboekt het afgelopen jaar met de hulp en coaching van Hilda. De gesprekken zijn soms heftig en emotioneel, maar ik ga er altijd met een ontzettend goed gevoel de deur uit. Ik raad haar bij iedereen aan. Ontzettend bedankt voor alles!
Betrouwbaar en ondersteunend en staat altijd aan mijn kant. Weet mij goed in de juiste richting te sturen.
Prettig vertrouwd
Elke keer wanneer ik er kom krijg ik handvatten om in het dagelijks leven toe te passen. Hierdoor maak ik behoorlijke stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Door het leveren van maatwerk is de coaching volledig op de hulpvraag afgestemd. In plaats van truukjes aanleren om met situaties om te gaan, zorgt het voor inzicht in je eigen reacties en gedrag. Deze manier van coaching zorgt dat er echt iets verandert en voorkomt dat je terugvalt in oud, destructief gedrag. Een aanrader!
Ik ervaar mijn coaching bij Hilda als zeer prettig. Hilda is deskundig, betrokken en heeft ook veel kennis over het bedrijf waar ik werk, wat praten hierover makkelijk maakt. Hilda is eerlijk, wat soms confronterend kan zijn maar dit zet je wel met beide benen op de grond en helpt je om verder te komen.
Sinds enkele jaren coaching en het bevalt me prima. Met Hilda kun je alles bespreken, een luisterend oor. Het mooie is, Hilda kan een persoon heel goed lezen. Je voelt je op je gemak, ze geeft je tips & tricks waar je echt wat mee kunt. Zeer prettige ervaring.
Ik ben erg blij dat ik gecoacht ben en daardoor beter op mijn benen sta. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Goed!
Zeer fijne gespekken ! Leerzaam en prakties
Al langere tijd mag ik mij laten coachen door Hilda en daar ben ik dankbaar voor. Het gehele traject staat in het teken van mijn persoonlijke kracht. Hilda helpt mij deze te vinden en te herkennen. Hilda leert mij op een juiste, bij mij passende manier, gebruik te maken van die kracht. De grootste kracht van Hilda: Oordeelloos luisteren. Hilda zet je met beide benen stevig op de grond op een fijne en respectvolle manier. Daarnaast is het ook nog eens een heel gezellig en energiek mens.
De manier van coachen vind ik erg prettig. Ik stap altijd vol energie en inspiratie de deur weer uit!
heb je behoefte aan inzicht voor communicatie en wil je werken aan je persoon en reflectie voor jezelf kan je niet beter treffen dan clevercoaching.
In een wereld leven, waarin iedereen een andere taal lijkt te spreken dan jij, is erg frustrerend. Gelukkig heb ik CleverCoaching gevonden die mij bewust maakt van mij eigen gedrag, zodat ik makkelijkere met de mensen om mij heen kan leven.
Fijn begripvol leerzaam intens emotioneel liefdevol en uitdagend.
Coachscore is de reviewtool speciaal voor coaches. Groei als coach met echte reviews. Help meer mensen. Meer weten over hoe de reviews worden verzameld en worden gecontroleerd op echtheid? Ga dan naar onze website en klik onderin de footer op: “hoe worden reviews gecontroleerd op echtheid?”