Heel fijn!

Wij volgen momenteel het LiefdeFM traject. Ik voelde me gelijk heel welkom bij Annemieke, met mijn persoonlijke en onze gezamenlijke stuggles. Dankbaar dat ze op ons pad is gekomen! Zowel de Webinars als de persoonlijke gesprekken geven super veel mooie inzichten waar je zelf goed mee aan de slag kan, doormiddel van de opdrachten en de handvaten die we mee krijgen. Het leuke vind ik dat ze aan Webinars ook een persoonlijke twist geeft door te delen over haar eigen relatie en tussendoor de humor erin houdt (het is af en toe al lastig genoeg ;)).

• Betrokkenheid

Annemieke voelt precies aan wat een koppel nodig heeft!

Annemieke heeft ons ontzettend geholpen om weer bij elkaar te komen en we zijn heel blij met haar. Ze voelt heel goed aan wat er speelt en weet precies voor beiden en elkaar terug te geven wat nodig is. Onze communicatie en wederzijds begrip zijn weer open en de liefde is weer volop gaan stromen.

Top coach!

Luistert goed, treffend, leerzaam en een goede boost voor je relatie

Utrechtseweg 75

3702 AA Zeist