zeer goed behandeld en de dames bij de receptie verwelkomde ons ook heel goed.
Ik moest na jaren dezelfde tandartspraktijk te hebben gehad opzoek naar een alternatief vanwege het pensioen van mijn vaste tandarts. Na wat omzwervingen kwam ik bij tandartspraktijk Binnenweg terecht die vanuit Maarssen-dorp naar Maarssenbroek verhuisden. Meteen bij het 1e consult voelde het vertrouwd en de service en expertise is ruim boven het gemiddelde. In 2022 een flinke renovatie laten doen en ik ben uitermate tevreden over het resultaat en de nazorg.
Na veel misverstanden heeft alles geleid tot de uitzetting van mij uit uw praktijk. Na ruim 20 jaar.
Een zeer prettige benadering van de tandarts en de medewerkers. Een gevoel van grote deskundigheid en nauwkeurigheid.
Alle kennis in huis!
Juiste diagnose gesteld en mijn kies weten te redden door de juiste behandeling.
Duidelijk aangeven als er een volgende afspraak word gemaakt waarvoor deze is.
Bijzonde pleziergige en fijne tandarts. Zeer goede kenis en kunde. Voel me altijd op mijn gemak.
snelle vakkundige behandeling
Fijne vakkundige m nsen, fijne sfeer.
Ik word netjes geholpen door de tandarts, mondhygiëniste en personeel. Er was de laatste keer een stukje van mijn tand afgebroken en ik werd snel geholpen.
Altijd prima geholpen en vriendelijke woorden.. gewoon prima zo..
Ik kreeg complimenten over de verzorging van mijn gebit.
Bezoek bij tandarts en mondhygienist zijn prettig. Het voelt vertrouwd en ze zijn professioneel. Het pand is ook erg mooi verzorgd, dat voelt prettig. Soms duurt de aanvang iets langer dan wat de planning was en biedt de tandarts geen excuses, dat voelt een beetje vreemd. De laatste keer was ik geschrokken van de kosten van de mondhygiënist; we hadden een prettig gesprek, maar de afspraak duurde daardoor langer en wordt de rekening dus hoger. Verder vond ik het zeer prettig.
Ik voel mij altijd helemaal op mijn gemak in jullie praktijk. Altijd een warm welkom en heldere uitleg over de verrichtingen die gaan plaatsvinden. Tijdens de behandeling altijd aandacht voor mij als er bijvoorbeeld even gestopt moet worden.
Zo'n 20 jaar geleden kwam ik nog op de oude locatie voor een second opinion en sindsdien ben ik daar niet meer weggegaan. Ik kwam daar met veel angst voor de tandarts maar dat is als sneeuw voor de zon verdwenen. Het is een fijn en kundig team en nu kom ik, met plezier, trouw 2x per jaar voor het reinigen van mijn gebit en de jaarlijkse controle.
In mijn leven veel verschillende tandartsen gehad, waarvan de één nog erger dan de ander was! Totdat ik bij deze praktijk kwam en Lotte als tandarts kreeg. Wat een top vrouw!! En ontzettend kundig, snel, direct en lief! Ik hoop haar nog heel wat jaartjes te hebben.
Naar de tandarts is niet mijn lievingstijdverdrijf. Maar door de vriendelijke en professionele behandeling, is mijn vrees tot een minimum geslonken.
Wordt goed geholpen bij binnenkomst een praatje met mij dat vindt ik fijn, vindt het niet prettig om naar de tandarts of mondhygiëniste te gaan voel me hierdoor een stuk rustiger
geen opmerkingen
Geen wachttijd - afspraak begon exact op tijd - vriendelijk begroet - en kreeg duidelijke uitleg voor de behandeling begon.
Fijne praktijk. Wordt altijd goed en deskundig geholpen. Ook bij probleem kun je snel komen
Legt alles duidelijk uit wat er aan de hand is voelt na genoeg geen pijn tijdens behandeling
Zeer fijne tandarts (djoeke) en paro assistent (Samantha)