Als er noodzaak is probeert men te helpen Ik gaf aan:na uitleg: ik vrees dat alleen Ricardo dit kan ! Nee komt u maar. Bleek toch de waarheid: Dit moet tandarts Chin a Pau doen Dat is jammer Daar gaat een groot stuk financiële vergoeding. Verloren voor de eigenlijke behandeling omdat het een verloren financieel Consult zonder resultaat is. En rekeing eigenlijke behandeling dan niet verzekerd is. Dat gebeurt wel en meerdere keren gebeurd. Verder uitstekend ! Alles!!!!
ik heb een tandarts fobie .Toch ga ik iedere keer naar de afspraken en laat me behandelen en adviseren.Ik kan dit alleen opbrengen omdat ik weet dat ik in ''veilige handen''ben bij mijn tandarts Jerry en zijn assistentes.ik weet dat ik goed behandeld wordt ;vakbekwaam en ,net zo belangrijk , menselijk .Alleen door dit onvoorwaardelijke vertrouwen zet ik iedere keer mijn angsten opzij om mij te laten helpen .Dank voor jullie vakmanschap en dank dat jullie een mens zien en niet patient nummer zoveel...
Sinds 2 jaar ben ik bij praktijk Binnenweg en word hier uitstekend behandeld bij zowel tandarts als preventie assistent. Beide gaan met veel zorg en aandacht, vlot te werk. Ik word vrijwel altijd op tijd geholpen en geadviseerd over wat wel/niet te doen wanneer nodig. Ik ben ontzettend tevreden hier. Ik ga met een ontspannen gevoel heen en terug!
Goed bereikbaar duidelijk afspaken.
Met twee implantaten heb ik redelijk wat bezoeken gehad in de afgelopen anderhalf jaar. Zonder uitzondering is dit goed verlopen. Vakkundig uitgevoerd, goede uitleg en nazorg.
Altijd met plezier naar de tandarts!
emotioneel prima , lichamelijk pijnlijk
Zoals altijd vriendelijke ontvangst en behandeling
Gastvrij ontvangst en deskundig behandeld door de mondhygiënische en daarna door de tandarts. Ruimte bij beiden voor vragen en in vriendelijke ongedwongen sfeer vragen beantwoord en aandacht aan geschonken.
Prima geholpen, vriendelijk en adequaat.
Een professionele uitstraling en een juiste persoonlijke benadering en vakmanschap.
Met zorg en aandacht ben ik geholpen, heel blij mee!
Ik ben in zeer goede handen en allemaal zeer prettige mensen
Keurig en snel geholpen.
Goed.
Altijd prima!
prettige ervaring
Door mijn verhuizing naar Maarssen op zoek gegaan naar een nieuwe praktijk. Kon vrij vlot terecht bij Tandartspraktijk Binnenweg en prima geholpen. Vriendelijk personeel, schone en moderne praktijk. Ben tevreden
Mijn indruk is dathet te druk word maar je word toch goed geholpen maar wel iets meer wachttijd
werd snel en kundig geholpen
Altijd goed geholpen.
Ben behoorlijk angstig voor de tandarts maar hier voel ik rustig en word er alles aan gedaan om dit te behouden Blij met jullie
Altijd goede behandeling
Deskundig, snel en vriendelijk een vulling vervangen!
Athur is een goede Tandarts , alleen ik had liever een vrouwelijke tandarts gehad. Ik ga echt niet weg bij jullie!