prettige bejegening, attent en goede behandeling
De tandarts luisterde goed en was zeer hulpvaardig. Ik heb alle vertrouwen in haar!
Altijd vriendelijk afspraak op tijd snelle reactie met bellen
Vakkundig vriendelijk deskundig
Wordt op tijd behandeld, Zeer plezierige omgang tijdens behandeling, Deskundige hulp.
Zijn allemaal even aardig geduldig hèlpen je om je op je gemak te voelen als je nerveus bent. Mijn angst is daardoor een stuk minder geworden in de tijd dat ik bij deze tandarts ben.
De behandeling was vakkundig, snel en pijnloos :-) Tijdens de behandeling werd verteld wat er gedaan werd
Annechien is altijd erg meegaand en heeft tijd voor uitleg en houdt rekening met je wensen. Als het nodig is houdt ze je ook voortdurend op de hoogte tijdens de behandeling.
Ik ben tevreden bij de tandarts
Mensen geven je t gevoel dat ze je begrijpen
Altijd vriendelijk, ben goed geholpen , positief
Ik zag enorm op tegen de behandeling / voorbereiding van twee implantaten. Maar door de vriendelijke en duidelijke benadering van de assistente en tandarts Jerry, viel dit 100 % mee.
Fijne tandarts ben erg blij met haar. Maar ook de andere tandartsen in de praktijk heb ik alleen maar goede ervaringen mee!
Niet alleen voor pijnbehandelingen wordt je snel geholpen, maar ook voor de minder urgente klachten.
aandacht voor de mens en deskundige behandeling gaan samen
Prettig, sympathiek, professioneel
Ik ben client hier sinds 2018, ik ben zeer tevreden. er is persoonlijke aandacht, alles ziet er brandschoon uit, wachtruimte, de diverse behandelkamers. de wachtruimte is comfortabele, de toiletten zijn schoon. contact is eenvoudig, per telefoon, en op je afspraak datum meld je jezelf aan via een zuil en touch screen, maar je kan je ook aanmelden bij de balie. ik verhuis naar een ander land, en zal deze buitengewoon prettige tandarts praktijk missen.
Een tandarts die goed en netjes werkt en je duidelijke en zinvolle adviezen geeft over het onderhoud van je gebit.
Ik ben nog steeds zeer tevreden over behandeling en dienstverlening
Professionele praktijk die klantgericht opereert. Goede digitale ondersteuning. En in noodgevallen vindt men ook een snelle oplossing
Ben super tevreden
De tandartsen en mondhygiënisten zijn kundig, zeker bij patiënten die niet alleen standaard behandelingen nodig hebben. De atmosfeer in de praktijk is open en zeer prettig.
Ik kom al jaren bij deze praktijk, ben zeer tevreden.