OK
To the point, zakelijk, vriendelijk
Nemen de tijd voor je. Top
Ik word altijd op een hele fijne manier geholpen en ook goed geïnformeerd over vergoedingen en wat ik zelf moet betalen. Zowel Yasmine als Ricardo zijn hele kundige mensen en stellen je altijd eerst op je gemak. Ook het maken van afspraken gaat heel soepel speciaal aangezien we meestal combi afspraken voor de mondhygieniste en de tandarts.
Ik zou het bijna prettig vinden om naar de tandarts te gaan.
De afspraak met de mondhygiëniste en tandarts kon aansluitend worden gepland. Ik kreeg vooraf goede informatie. Door beide specialisten ben ik erg vriendelijk en deskundig behandeld.
Een combinatie van persoonlijke aandacht en professionale zorg geeft mij een groot vertrouwen.
Chin A Pauw is n fantastische tandarts ik kom er al ruim 17 jaar hij heeft mijn implantaten geplaatst en is zeer vakkundig daarnaast is hij altijd vrolijk en vriendelijk zijn assistenten zijn altijd vriendelijk zolang hij blijft in de praktijk blijf ik ook ik hoop dat dat voorlopig zo blijft ik voel me op mijn gemak als ik controle heb lieve groetjes mevrouw van Vugt/uit Odijk
In praktijk binnenweg hangt een zeer ontspannen sfeer wat al bevorderd wordt door de huiskamerachtige wachtruimte . De ontvangstmedewerkers zijn vriendelijk, iedereen is vriendelijk en men loopt rustig met je mee tot de behandelruinte. Het is er brandschoon, en alle medewerkers zijn er proffesioneel doch vooral rustig en zeer vriendelijk
Uitstekende praktijk
Ik ben erg tevreden. Heb echt last van angst en dat is nu veel minder omdat ik op mijn gemak wordt gesteld
Zeer klant vriendelijke balie personeel wacht ruime goed verzorgd.Mijn behandeld tandarts zeer sociaal bewogen mens.En zeer vakkundig.
Goede uitleg bij behandeling. En vriendelijke geholpen.
Deskundig, snel, vriendelijk en met uitstekend resultaat. Kortom: deze praktijk is een aanrader!
Niets op aan te merken
Al vanaf 1 ste begin word ik door deze mondhygiëniste ( Eefje ) geholpen . Altijd super tevreden hoe zij al jaren mijn mond schoon maakt! Voor mij geen andere!
Mijn ervaringen zijn niet anders dan positief. Het begint al direct bij het ontvangen van een afspraakbevestiging, de herinnering per mail en het digitale aanmelden bij binnenkomst. Telefonisch wordt er altijd duidelijk gecommuniceerd en ook de behandelingen ervaar ik als zeer positief. En als laatst ziet de nieuwe locatie er modern en zeer professioneel uit.
Goed op tijd. Uitstekende verzorging van begin tot einde.
Goed georganiseerd, nooit lang hoeven wachten, makkelijk parkeren, alles nieuw en schoon, herinnering afspraken en deskundig personeel die de tijd voor je nemen.
Was voor mij de eerste x bij deze praktijk vond t spannend, vriendelijke tandarts voelde me veilig.
alle afspraken worden nagekomen en de zorg is client gericht en niet inkomen gericht
voel mij op mijn gemak, ondanks mijn angst voor de tandarts
De gebit beoordeling van de tandarts was vaak beter dan de mijne en wist het met kunst en vliegwerk vele jaren te behouden
Er heerst rust, aangezien je toch een beetje zenuwachtig bent. Ze zijn zeer klantvriendelijk. Zij doen alles in overleg Het team is top