Ik kom al jaren bij Dave, hij doet wat hij zegt en komt te allen tijde de afspraken zorgvuldig na. Gezellige sfeer onderling tussen de monteurs. Kan een ieder deze garage aanbevelen. Groetjes Frans.
Zeer te vreden en zeer gezellig
Ben zeer tevreden.
Kan ten alle tijden terecht, wordt meteen geholpen.
Geen poespas, what you see is what you get!
Heel blij met deze garage.
Alles geweldig. Telefonische bereikbaarheid van Dave is minder, maar dat is ook te begrijpen want anders wordt hij de hele dag platgebeld door klanten.
goed om iemand met probleem auto naar toe te sturen
Afspraak mooi nakomen
Top geholpen. Je weet precies waar je aan toe bent bij dit bedrijf. Goede service en kwaliteit!
altijd behulp zaam en vriendelijk
super garage vriendelijke bediening
Soepele afhandeling van de Apk
Klein bedrijf met grote afspraak. Zeer goed maar vooral eerlijk geholpen, eerst gekeken naar alternatieve zonder zomaar wat te doen. Heel fijne ervaring.
Ben goed en zonder romslomp direct geholpen
Zeer vriendelijk en aan te raden.
Tevreden klant
Zeer kundige en betrouwbare garage waar service voorop staat. Voor mij geen ander.
Vriendelijk personeel
Netjes vriendelijk
goede service
Ik ben snel en super netjes geholpen bij Dave Dikken. En dat tegen een scherpe prijs. Topgarage!
Service was goed en snel,
Snel correct en klantgerichte service
Bart van Slobbestraat 2a
6471 WV Eygelshoven
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.