Ik ga altijd als wat met auto is. Een top bedrijf betaalbaar en vriendelijk behulpzaam personeel
Zoals je behandelt wilt worden !!!
Altijd heel tevreden over de service, deskundigheid en klantvriendelijkheid. Beveel Dave zeker aan bij vrienden, familie of kennissen. Bereikbaarheid scoort nu lager i.v.m. Werkzaamheden aan de Rimburgerweg
Netjes op tijd, vriendelijk. Kom hier al jaren voor APK met meerdere auto’s.
Vriendelijk team
Aangezien er geen vervangend vervoer beschikbaar was werd de auto opgehaald ivm APK keuring en ook weer terug gebracht. Top service!!!
Een afspraak bij Dave is gegarandeerd een afspraak Ze staan meteen voor je klaar En de garage is zo opgeruimd en netjes dat je er met plezier terug komt en je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan met eerlijke adviezen
Betrouwbaar.
Snel klaar, professioneel, vriendelijke, tijdens wachten lekker kopje koffie, huiskamer gevoel.
Na het onderhoud van onze camper kunnen we altijd met een gerust hart op vakantie
Vriendelijk personeel ,snel en goed geholpen.
nvt
leuk personeel -altijd behulpzaam -goede service
Top garage. Geweldige service.
Prettig en vakkundig en goed werk leverend
APK was bijna verlopen. Moest dus snel gebeuren. Waar anderen niet konden, kon dit bij Dave wel.
Er wordt eerlijk advies gegeven, de reparaties aan de auto wordt goed uitgevoerd ik kan met een vertrouwelijk gevoel terecht bij Autoservice Dave Dikken.
Prima service. Er wordt gedaan wat afgesproken is. Er worden geen "extra" reparaties gezocht waardoor het vertrouwen in de garage zeer goed is.
Zeer goede betrouwbare garage Afspraak snel gemaakt Auto apk ook snel en goed Service voor de auto te maken is toppie
Klantvriendelijk en kundig personeel.
Ik kom er al jaren en wordt goed geholpen
Apk met oldtimer Landrover serie 3 uit 1979 Ze weten goed de regels van weleer! Dank Patrick en Ilona
Vriendelijk personeel
Bart van Slobbestraat 2a
6471 WV Eygelshoven
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.