Bedrijfs voertuig voor apk langsgebracht. Kleine gebreken werde ter plaatse direct opgelost tegen een minimale meerprijs. Helemaal top!
Ik kon al snel terecht met mijn vraag. Mijn auto is snel en grondig gecheckt en het contact was goed!
Alles netjes volgens afspraak gelopen.
Klantvriendelijk en professioneel
Heel betrouwbare garage, altijd vriendelijk en doen goed hun werk
Zeer betrouwbare auto garage
Goeie service helpe direct
Prima en goed geholpen
Via via ooit eens terecht gekomen bij Autoservice Dave Dikken. Maar wat ben ik blij dat ik eindelijk een vaste garage gevonden heb waar ze eerlijk en deskundig zijn, met je meedenken en bovendien ook nog eens enorm klantvriendelijk zijn. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de eerlijke prijs die er gevraagd wordt. Ik ben in ieder geval vaste klant! Maar hoop wel dat ik pas over een jaar weer gebruik hoef te maken van jullie service ;) . Bedankt!
Snel geholpen en klantvriendelijk! Het online maken van een afspraak is super handig.
vlug hulp leuk personeel
Goeie garage met ervaren monteurs. Mijn auto rijd weer goed. Ben zeer tevreden.
Dave heeft altijd een oplossing. Altijd goede service en prijs is oké. Tevens het personeel is ook vriendelijk en zeer behulpzaam. Patrick, Guilio en Marco.
Geweldige service en echt vakmensen.
Kom er al vele jaren. Zeer vakkundig, goudeerlijk, altijd gezellig en eerlijke prijzen.
Kwaliteit en vakmanschap
Zeer goed geholpen
leuk personeel
Bekwaam, vriendelijk en vooral faire prijzen.
Via kennis deze tip ontvangen. Zeer tevreden en goed gevoel.
Nvt
Door ziekte auto niet zelf kunnen brengen. Geen probleem bij Dave Dikken. Auto wordt opgehaald en teruggebracht.
zo als altijd .
Mensen die daar werken zijn zeer bekwaam en vriendelijk. Als je vragen hebt wordt het op een normale manier uitgelegd zonder te technisich in details te treden.
Bart van Slobbestraat 2a
6471 WV Eygelshoven
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.