Vakmensen, vriendelijk en eerlijke prijzen
Dik tevreden. Goede prijs voor het onderhoud en reparatie van de auto. Vriendelijk
Ik ga nergens anders meer naartoe. Altijd super service tegen een goede prijs. Ik kan deze garage alleen maar aanbevelen.
telefonisch zoals per email correct
Goede garage
Snel een afspraak gemaakt en super fijne service
Ik word altijd snel en vakkundig geholpen.
Prijslijst vanaf beetje verwarrend vaste prijs is duidelijker,of van te voren bespreken,verder alles prima,en toch nog prijsvriendelijk.
We komen al jaren bij Dave. Goede vakkundige en betaalbare service. Zeker aan te raden.
Vakkundig en top sfeer. Voor alles een oplossing.
Vriendelijk personeel Goeie service
Bedrijf is netjes en het personeel is vriendelijk Men word goed begleid en doen zeer hun best de klant tevrede te stellen Dit bedrijf is verder aan te bevelen Mvg A.kockelkorn
Ik kom zeker terug. Goed en vriendelijk geholpen.
Apk en grote beurt. Super service, redelijke prijs en vriendelijk personeel.
Vriendelijk goeie service,nu ook bij aankoop auto
Al meerdere jaren kom ik bij de garage "Autoservice Dave Dikken", hoop dan ook dat dit nog jarenlang zo zal blijven. V.w.b. zijn service kan ik enkel stellen: CHAPEAU!
Betaalbare prijzen en overleg vooraf.
Snel geholpen
Moet alleen betere nacontrole zijn,vorig jaar de oliedop vergeten,nu was er een probleem met het resetten van boordcomputer,voor de rest tevreden.
De duidelijke afspraken zijn goed nagekomen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Al met al heel tevreden.
Goed en snel zo goed het gaat als de onderdelen daar zijn. Bij oudere autos heeft het wat tijd nodig maar het licht niet aan de garage .afspraken goed bespreken baar en snelle service prima ga zo doo
Bart van Slobbestraat 2a
6471 WV Eygelshoven
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.