Goed contact tijdens aankoop van de auto

We zochten naar een specifiek merk/model en kwamen uit bij Broekhuis waar op dat moment 2 van deze modellen stonden. Direct aanbod voor een proefrit en daarna goed gesprek over prijs en voorwaarden. Garantiepakket bijgekocht. Auto prima conform afspraken en zeer correct afgeleverd. Matten werden vandaag gewoon thuisgezorgd door medewerker van Broekhuis. Ouderwetse service !!!

Uitstekende service

Zowel bij de aanschaf van mijn eerste Opel Karl als bij deze 2handse Opel Karl ben ik uitstekend geholpen door Sander. Hij nam alle tijd om dingen uit te leggen.

Prima!

Ik was ook een makkelijke klant! Binnen 2 uur heb ik een mooie Nissan Juke gekocht. Dus verkoper had niet veel werk aan mijn koop. Jammer dat de auto niet gepoetst was op de dag dat ik het mocht ophalen, maar gelukkig na een keer bellen is alles snel geregeld. Eigenlijk wil ik absoluut niet klagen maar een beetje meer service en klantgerichte benadering zou fijn zijn. Dat is een tip!

Goede service en goede afwikkeling .

De onderhoudsbeurt conform afspraak uitgevoerd en ik kreeg de auto schoon terug. Als tip kreeg ik uitleg over haal en breng service van de auto.

Fijne garage

Vriendelijke en bekwame medewerkers

Ik had een hele vervelende motorschade. Hoewel de garantie termijn van mijn Opel Meriva al verstreken was, is men bij Broekhuis Hengelo, zo coulant geweest om mij tegemoet te komen met de rekening. Dat vindt ik heel netjes. Ook bij de jaarbeurt en APK, is er steeds overleg geweest over eventuele vervanging van onderdelen. Groot was mijn verrassing toen ik de auto gewassen en wel weer mee kon nemen na de keuring. Ik ben altijd vriendelijk te woord gestaan.

Koop en aflevering van onze nieuwe auto naar volle tevredenheid

Voor de aankoop van een Peugeot 3008 hebben we een jaar geleden een afspraak gemaakt met Broekhuis Hengelo. Onze eerste ervaring met uw bedrijf was ronduit positief. Na een proefrit met de Hybrid versie waren we direct enthousiast over de uitvoering en de mogelijkheden van deze auto. Dat enthousiasme nam alleen maar toe tijdens het opvolgende gesprek met uw verkoopadviseur Naomi Kuiper. In vogelvlucht nam zij ons mee langs alle belangrijke punten rondom de aankoop. Daarbij heeft ze eens te meer duidelijk aangegeven dat de verwachte levertijd van de auto kon oplopen tot misschien wel een jaar. Ons geduld werd op de proef gesteld maar het gebruik van onze ingeruilde auto was verzekerd. Afgelopen maandag konden we hem dan eindelijk ophalen. En wij kunnen u verzekeren het was het wachten waard. Naomi hartelijk dank voor je vriendelijkheid, je goede adviezen en de uiteindelijke deal die we hebben kunnen sluiten. We zijn blij met onze nieuwe Peugeot 3008.

Fijn dat ook de achteruit camera is schoongemaakt.

Fijn dat ook de achteruit camera is schoongemaakt.

Uitstekende service!

Mijn auto had een apk en grote beurt nodig. Heel fijn dat mijn auto opgehaald en teruggebracht werd door een aardige meneer. De rekening viel me mee. Bovendien was de auto netjes gewassen. Ik ben gewoon heel tevreden.

Gewoon net behandeld

Zie boven

Zeer tevreden en verder geen problemen.

Zeer tevreden en ook mooie schoon auto wassen en ook goed onderhoud.

Fantastisch

In onderhandelingen

Na aanleiding van een slechte ervaring zijn we nu in onderhandeling. Voor nu in afwachting…

Zo als altijd correct en klantvriendelijk Zeker de receptioniste

Correct en zakelijk

Uitstekende kennis van zaken

Vlotte afhandeling en alle afspraken na gekomen. Goede service

uitstekende service

Toen het nog Opel Kamp Hengelo heette, was de service al goed. Nu, met het zelfde vertrouwde personeel, is de service ook uitstekend.

Heel goede service. Ook van de de dame aan de telefoon!!

modern bedrijf goede prijskwaliteit verhouding

voldoet aan de bedrijfsvoering 2023

Service teruggelopen sinds Kamp

Ooit een erg prettige garage met een hoge servicegraad, maar sinds het is overgegaan naar Broekhuis zijn we niet meer tevreden. De dame achter de balie doet nog steeds haar best, maar de verkopers die aanwezig zijn in de showroom zijn ver beneden het peil dat we gewend waren. Tot 2x toe in de showroom geweest voor de nieuwe Astra, maar de verkopers konden zich nauwelijks losrukken van..., ja waarvan? Verder geen klant te bekennen, maar nauwelijks tijd voor een groet, laat staan een informatief gesprek of vragen waar onze belangstelling naar uitgaat. Uiteindelijk hebben we na; 1 Vectra V6, 2 x een Corsa, 1 Agila en 2x een Astra sportstourer dit keer een nieuwe Ford Focus gekocht bij Baan. Hier werden tenminste wél fatsoenlijk geholpen.

Vriendelijke mensen en goede service

Over het algemeen wel goed

Wat mij echt een beetje tegenzit is het volgende........De grote tafel was in een keer weg en zelfs DE KRANT!!!!. In een keer een ommezwaai ergste vind ik geen krant meer. Zoveel filialen van hoekhuis ,maar de krant..........vergeet maar.,zeer zeker als je 4 uur moet wachten.De krant is het eerste wat mensen pakken ,geen leesmap!. Heb er zelfs met andere klanten over gehad.......Die zeiden hetzelfde als ik,je kunt er meteen zien zo daar gaan we even met de bezem doorheen. Ik wil de krant terug!

Duidelijke uitleg over de aan te kopen auto kwamen snel tot koop

Na me voor bereid te hebben op internet ben ik na Broekhuis garage gegaan om een auto te kopen. In de showroom stond een mooie Opel grandland die mijn aandacht trok. In gesprek met de verkoper werd ik steeds enthousiaster Het voorstel wat ik meegekregen heb ik meegenomen na huis en daags erop ben ik samen met mijn vrouw terug gegaan. Uiteindelijk zijn we tot koop overgegaan en vorige week heb ik mijn auto mogen ophalen. Al met al zijn we zeer tevreden over Broekhuis en de auto die we hebben gekocht. Groeten Karin en Theo

Goede en duidelijke service

Goede en duidelijke service

vriendelijkheid, persoonlijke benadering.

afspraak maken zeer gemakkelijk. Persoonlijke benadering bij de receptie.

redelijk tot goed

Beter nakijken voor aflevering. auto had beter afgeleverd mogen worden. geen dak antenne. geen Nederlandse handleiding. kunststof spatschermen links en rechts waren niet goed gemonteerd na montage trekhaak.(onderdelen kapot) auto moest een keer terug om dit op te lossen, vervangen. Heel netjes op gelost met een nette leen auto voor 2 dagen (kosteloos)

Steenzoutweg 16

7554 RN Hengelo