Je wordt er goed geholpen
Beste patient, goed om te horen! Bedankt voor uw mooie beoordeling.
wij zijn al 35 jaar aangesloten bij cool Dental en zeer tevreden
Beste patient, wat fijn om al zolang bij uw tandarts te zijn, bedankt voor uw mooie beoordeling.
vriendelijke groeten zeer goed geholpen
Beste patient, bedankt voor uw mooie beoordeling.
Bij Cool Dental word je altijd vriendelijk ontvangen. Ze hebben vakkundig personeel in dienst (tandartsen, mondhygiënisten, assistentes). Deze mensen doen hun werk zorgvuldig en wekken vertrouwen bij de patiënten.
Beste patient, bedankt voor uw mooie beoordeling.
De beste tandarts op urk als 1 afbelt uitvalt word ik meestal gelijk gebeld of ik ook eerder wil en kan dan mijn geplande afspraak gewoonweg top super service top telefonisten erg klantvriendelijk zeer netjes en hele goede tandartsen
Goede klantvriendelijkheid
Beste patient, dank voor uw mooie beoordeling!!
Goeie ervaring
Beste patient, bedankt voor uw mooie beoordeling.
After visiting a dentist in Emmeloord, I was almost disappointed in Dutch dentists. Fortunately for me, I learned about this clinic and two Ukrainian specialists working in it. These are hardworking, experienced guys with excellent quality work. The main thing is that they are not afraid of work and love their profession. In a word - true Professionals with a capital P. My neighbor and I had our teeth treated by both doctors at the same time, and neither of us will now look for a better dentist. Thank you very much!
Dear patient, thank you for your fantastic response
Al jaren een vertrouwde plek
Beste patiënt, dank u voor u mooie beoordeling
Nooit het gevoel gehad dat er een behandeling onnodig was. Altijd gericht behandelt. Facturen zijn altijd correct.
Beste patiënt, dank u voor dit mooie cijfer
Beste patiënt, dank u voor dit mooie cijfer
deskundige hulp
Beste patiënt, dank u voor de mooie beoordeling
Hoef nooit lang in de wachtkamer te zitten. Meestal kan ik gelijk door.
Beste patiënt, dank u voor uw beoordeling
Beste patiënt, dank u voor het mooie cijfer
Top na 4 jaar niet zijn geweest gelijk weer geholpen
Beste patiënt, dank u voor de mooie beoordeling
In begin liep het niet zo lekker met de beugel van jurie dus moest vaker terug komen maar was nooit een probleem en kon altijd snel terecht.
Beste patiënt, dank u voor uw fijne beoordeling
Altijd snel geholpen en er word met je mee gedacht voor het plannen van een afspraak
Beste patiënt, dank u voor duw reactie.
Goed en uitgebreid de tijd voor je nemen.
zeer goed
Beste patiënt, hartelijk dank voor uw reactie!!
Top service als er 1 uitvalt wordt je gebeld of je ook eerder wilt komen dan geplande afspraak super tandarts
Beste patiënt, dank voor uw positieve opmerking :-)
Goed geholpen
Beste patiënt, hartelijk dank voor uw mooie cijfer
Ik ging heen voor een preventieve behandeling. Tandsteen verwijderen. Het apparaat waar een wit poeder in zat deed het niet. Er werd een collega bij geroepen, maar die kreeg hem niet aan de praat. Degene die mij hielp was voortdurend bezig om hem weer op gang te krijgen. Ik moest mijn ogen maar dicht doen, werd mij gezegd, vanwege de poederwolk. Ik dacht echt even, waar ben ik nu in beland.
Beste heer Post, dank voor uw reactie, dat is inderdaad niet goed gegaan. Het apparaat heeft inmiddels een reparatie gehad. Jammer dat u dit net moest treffen. Hopelijk voor een volgende keer dat dit beter gaat.
De behandeling ging zoals ik mocht verwachten.
Beste patient, dank voor uw positieve reactie.
Zowel de voor als nazorg waren goed. Kon direct terecht met de naklachten
Beste patient, hartelijk dank voor uw prachtige cijfer!
Goede verzorging voor groot en klein
Beste patiënt, hartelijk dank voor uw positieve reactie