Last gehad van mensen met haantjes gedrag. Wijsneuzen die denken. Dat alles anders moet!
Wij zitten hier nu zo'n 6 jaar bij deze tandarts en eigenlijk altijd prima behandeld. De beugels van de jongens zijn goed verlopen. Wat we een beetje jammer vinden is het wisselende aanbod van tandartsen de laatste tijd.
Word altijd goed geholpen
Mijn ervaring dat ik na het trekken toen het bloeden niet wou stoppen ook toen goed ben geholpen en paardagen later nog gebeld ben hoe het ging daar voor bedangt.
Snel afspraak maken, na afgebroken tand. Een tweede klacht meteen ook verholpen.
Werd goed geholpen alleen jammer dat de tandarts Engels spreekt paar woordjes Nederlands maar hij doet zijn best om Nederlands tr spreken.
Ben al 15 jaar klant bij Cool Dental. Door verschillende tandartsen behandeld en altijd tevreden.
Goede tandarts lang wachten maar verder goede verzorging
Wanneer ik bel wordt er altijd rekening met mijn wensen gehouden en kan, wanneer dat nodig is, dezelfde dag terecht.
Wordt altijd vriendelijk geholpen door iedereen
Ja meneer, u heeft bloedend tandvlees dat moet u echt goed bijhouden. Vervolgens gaan ze heel hard langs mijn tandvlees met tandgereedschap wat heel veel pijn doet. En, tandsteen weghalen ik had alleen controle dan hoef je geen tandsteen weg te halen dus dat had voor mij ook niet gehoeven. Vervolgens de hele dag last van mijn tandvlees wat heel veel pijn deed
Ik heb altijd goede ervaringen met Cooldent. De preventie assistenten weten wat ze moeten doen. De laatste keer een röntgenfoto, er wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ik merk dat ze mee denken en proberen mij te behoeden voor een compleet gebit. Petje af voor deze dames!!
Ben zeer tevreden .
Ze gingen fijn met de kinderen om. Alles werd duidelijk uitgelegd.
Goeie en snelle hulp. Duidelijk in de communicatie en geven je een fijn gevoel.
Persoonlijke en zeer vriendelijke behandeling .
Mijn kunstgebit wordt vervangen door een klikgebit. Het valt mij erg tegen hoe lang dat duurt voordat het klaar is. Aangezien het kauwen al een half jaar moeizaam gaat. Hoop dat het straks beter gaat.
Zeer prettig geholpen, goede uitleg bij de behandeling over het hoe en waarom dit nodig was.
Zie boven
Is jammer dat er telkens andere tandartsen zijn.
Toevallig vorige week, vroeg ik aan de tandarts (Klaudia ),of zij blijft. Ik was blij, toen ze zei ,dat zij blijft. Meerdere tandartsen heb ik daar meegemaakt. Ik had een stille hoop, dat dat zal veranderen . Ik had helemaal geen klachten over de andere tandartsen . Echt helemaal niet. Maar ik vind het prettig om een vast iemand te hebben. Nogmaals alle anderen waren goed, maar een vast iemand vind ik persoonlijk fijn.
Je wordt op je gemak gesteld, krijgt goede informatie wat er gaat gebeuren en je wordt daarna vakkundig geholpen.
Nog nooit echt klachten gehad alleen de vele wisselingen van tandartsen vind ik lastig. Dan een spanjaard dan een pool dan een portugees. Qua taal ook niet echt handig maar ben altijd goed behandeld. Vind het fijn een vast iemand te hebben dus fijn nu gewoon een nederlander te hebben.