Doen wat ze moeten doen
Hartelijk dank voor uw fijne reactie!
Vriendelijke assistentes ,behulpzaam in de omgang.
Hartelijk dank voor uw fijne reactie!
Tandarts is kundig, vaardig en ook de assistentes weten wat er van hun verwacht wordt
Hartelijk dank voor uw fijne reactie!
Michael Kukarenko en Alfina zijn aardig, vakkundig en duidelijk! Geweldige tandarts en preventie-assisstent!
Hartelijk dank voor uw fijne reactie!
1 telefoontje en alles wordt perfect na gekomen een dikke 10 .
Goede vakmensen
Wat een mooie reactie, dank u
Ben zeer vriendelijk en adequaat geholpen.
Wat een fijne reactie, dank voor uw bericht.
Ze was vriendelijk en attent. Volgens mij zake deskundig.
Dank voor uw reactie.
Moeilijk te verstaan
Dank voor uw reactie. Als u iets niet begrijpt probeert de tandarts dit nogmaals uit te leggen. Goede feedback.
Ik heb alleen ervaring met de mondhygiëniste. Zij legt altijd uit wat ze gaat doen.Super!
Dank voor uw reactie
Zolang ik mij kan herinneren ben ik cliënt bij Cool Dental Eerst alleen bij Willem Koelewijn, maar nadat hij gestopt is bij verschillende andere tandartsen Ben altijd tevreden, niet meer bang voor een tandarts bezoek
Alles word goed uitgelegd voor de behandeling
Prima geholpen
Ik ervaar mijn behandeling als goed.
Uitstekende tandarts
Wat fijn om uw reactie te lezen, dank u!
Binnen 1 dag hersteld. Volgende dag wat aangepast omdat het niet heb er naar wens zat. Nu verholpen
Wat fijn om uw reactie te lezen, dank u!
Ik ben jaren patiënt v Willem Koelewijn geweest....die nu heerlijk kan genieten van zn pensioen! Maar moet erg wennen aan dr M Kukharenko....Hij is heel kundig en dat is heel belangrijk maar t kontact miste ik heel erg.... Maar nogmaals heeft zn werk super gedaan! Vr gr.
Wat fijn om uw reactie te lezen, dank u! Dat is altijd wennen als u al zolang patiënt was bij Tandarts Koelewijn.
Vriendelijk ontvangen en rustig en goed geholpen, fijn gesprek.
Volgens mij was de tandarts vakkundig bezig en werd bijgestaan door een enthousiaste assistente.
Wat fijn om uw reactie te lezen, dank u!
Tussen cotrole ontstoken kies met kroon ,moest verwijderd ,gelukkig zeer snelle afhandeling
Goede uitleg over behandeling, of wat nog plaats gaat vinden.
Wat fijn om uw reactie te lezen, dank u!
Dr. Murko is erg kundig, legt alles uit aan de kinderen.
Was al 8 jaar niet bij de tandarts geweest, vroeger erg vaak. Lijkt wel als je wat ouder wordt dat het tandbederf afneemt. Nu was er een vulling uit de bovenkaak losgegaan. De jonge Oekraïense tandarts was zeer ter zake kundig en ook handig om op zo'n klein oppervlak te manoeuvreren. Daarna naar de mondhygeniste, die kwam ook niet uit Urk maar is totaal niet relevant want ook een vakvrouw, Ook de medewerkers van de receptie waren zeer behulpzaam, ook toen het mij niet lukte om in te loggen bij de aanmeldzuil. Je zou er haast voor je plezier heengaan :-)
Wat een leuk en geweldige reactie, dank u!
Goedenmorgen behandeld wel wat pijn gedaan en.ook nog na de tijd last
We worden altijd heel goed en professioneel geholpen.