Ze zijn erg aardig en weten wat ze doen
Het kon voor mij niet beter
Je word netjes van de wachtkamer gehaald. Tandarts neemt alles netjes met je door en steld. Je op je gemak. En werkt netjes en nauwkeurig ze vragen netjes hoe het gaat.
Goed geholpen
Toen ik aangaf moeite te hebben met een voorwerp dat mijn mond open moest houden bij de gebitsreiniging, werd mevrouw kribbig. Ja, chagrijnig. Het kwam hier op neer dat ik wel moest begrijpen dat zij geen letsel door haar werk wilde oplopen. Dat begrijp ik, maar het mag ook iets minder aangebrand worden gezegd. Goed, ik mocht zonder dat geval, maar dan moest ik wel beloven tong en lippen in bedwang te houden. Toen dat een paar keer toch niet lukte, werd mevrouw wederom kribbig. Vlug werd nog een apparaat tussen mijn tanden doorgehaald. Mijn tanden bleven kloppen na afloop. Ik werd over een halfjaar weer verwacht. Ik dacht het toch niet.... Naast ervaren gebrek aan fatsoen ben ik ook niet blij met het verschil met vorig jaar. Joke: vol begrip en geduld deed zij haar werk. Zonder gevaarte dat in mijn mond moest. Zonder boosheid. Helaas weet ik niet meer hoe mijn jonge behandelaarster heette.
Inmiddels is er persoonlijk contact geweest om de beoordeling te bespreken. Wij streven ernaar om klachten in goed overleg en naar tevredenheid op te lossen zodat wij onze service kunnen verbeteren
Vriendelijke tandarts en assistent. Balie medewerkers zijn aardig. Gezellige muziek op de achtergrond. Heel tevreden
Mevrouw Garcia maakte op mij een deskundige indruk. Ze legde goed uit waarom behandeling noodzakelijk was. Samen met de assistente vormde ze een goed team! Met het resultaat ben ik dik tevreden.
Aan te bevelen
Ze werkten erg rustig en vertelde precies wat ze deden.
Allerlei onverwachte bijkomende kosten omdat er geen goede contracten zijn met de verzekering
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Iedere patiënt dient vooraf aan de behandeling bij de verzekeraar navraag te doen of de desbetreffende zorgverlener een contract met uw verzekeraar heeft afgesloten. Mocht u hier aanvullende vragen over hebben, kom ik graag met u in contact om uw review te bespreken.
Nette service met uitnodiging tot afspraak en daarna reminder. Deskundig advies. En snelle service om eventuele problemen in mijn vakantie te voorkomen.
Rustige tandarts veel geduld goede hulp
Moori om te zien hoe de mensen betrokken zijn bij het belang van de klant. Er wordt oplossingsgericht gewerkt.
Ben tevreden
Veel verschillende tandartsen die slecht nederlands spreken
Het spijt ons zeer dat u deze negatieve ervaring met ons hebt. Kunnen we u bellen om dit verder te bespreken en kijken hoe we dit samen op kunnen lossen?
Goede zaak
Meerdere keren is er bij mij tandsteen verwijdert. Meestal door emmalie en dat verliep altijd zonder noemenswaardige pijn klachten. Deze keer werd er best ruw met de instrumenten gewerkt, er was daardoor meer dan gewoonlijk pijn en wondjes aan mijn tandvlees. Ik heb naderhand nog 2 dagen last gehouden van gevoelig tandvlees.
Ik met mijn angsten had eindelijk op dit adres een super fijne tandarts ...gaat die met pensioen...pppfff .. Met lood in m'n schoenen naar de 1/2 jaarlijkse controle en een kapotte kies om te repareren. Maar...ik had opnieuw zo'n fijne tandarts!!!! Al m'n zenuwen waren niet nodig geweest en koos ik zelfs voor een verdoving omdat m'n kies gerepareerd kon worden. Dus....een 10 voor deze tandarts !
er wordt zonder overleg een foto gemaakt, waarna je uiteindelijk wel een rekening voor krijgt. hier kan volgens mij beter met de klant over worden gecommuniceerd, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
De behandeling verliep snel, kundig en pijnloos.
De wachttijd van controle tot behandeldag duur te lang.
Goeie service
Iedereen is zeer vriendelijk behulpzaam en bekwaam .
wij zijn zeer tevreden over Cool Dental