Nette praktijk met kundig personeel
Tandartsen zijn prima
Goed, maar de laatste keer vond ik de controle wat aan de (harde) kant Ik dacht dat de stukken aan mijn tanden er af moesten
Altijd een fijne ervaring, een minpuntje was dat ik niet heel veel uitleg kreeg. Maar over het algemeen een hele goede praktijk.
Ben al jaren klant maar de praktijk gaat sterk achteruit
Bedankt voor uw beoordeling. We staan altijd open voor feedback en nemen klachten en beoordelingen zeer serieus. Zo werken we dagelijks aan het verbeteren van onze service. We raden patiënten dan ook altijd aan om contact op te nemen als iemand niet tevreden is, zodat we het met elkaar kunnen oplossen.
Wordt altijd op tijd geholpen
Ruim van tevoren een afspraak gemaakt voor controle en verwijderen van tandsteen, via email gevraagd om alles in één keer te doen. Dit was mogelijk, het duurde echter bijna 2 maanden voordat ik aan de beurt was. Een persoonlijk punt van aandacht vind ik radio in de receptie. Zelf hou ik er niet van, ik zou ervoor kiezen om een Spotify-afspeellijst af te spelen, zonder vervelende reclame en nieuwsberichten. Dat gezegd hebbende: Vriendelijk ontvangen door de receptie en het personeel. Bij het tandsteen verwijderen legde de mondhygiëniste goed uit wat ze deed, en ik voelde me in goede handen. De controle verliep goed, ook daar in goede handen. Klasse!
Prettige nieuwe tandarts, geeft weer wat vetrouwen
Op tijd aan de beurt,geen lange wachttijden, prima voorlichting over de behandeling en de kosten.
Gelukkig dat er nog wel Nederlandstalige assistenten aan de balie zitten.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. We staan altijd open voor feedback en nemen klachten en beoordelingen zeer serieus. Uw behandelend tandarts spreekt ondanks zijn Griekse nationaliteit vrij goed Nederlands en is een kundige BIG geregistreerde Tandarts. Met vriendelijke groet namens het team van Cool Dental Clinic.
Ik ben al jaren patiënt, heb angst gekregen door een andere tandarts, die mijn gebit verpest heeft. Maar bij Cool Dental Clinic helpen ze mij altijd goed en vriendelijk. Hebben geduld en zijn begripvol.
Goede behandeling gehad
Ik was super angstig, maar werd super fijn behandeld. Deden rustig aan en stelden mij super gerust!
Top. Klein gaatje. Direct gevuld.
Goed geholpen ben zeer tevreden.
De behandeling is snel en direct
Controle is denk ik goed uitgevoerd. Op de klachten die ik heb en had is geen reactie gegeven. Wellicht een communicatieprobleem???
Vind het jammer dat er nog steeds met de prikverdoving bij kleine kinderen word gewerkt, heeft een beetje traumatische werking met bang voor de tandarts. Terwijl ik bij anderen om me heen hoor van lachgas of drankje of roesje Mvg
Zolang je geen vragen stelt over de rekening
ik kon snel terecht door mee denken de tanorts werkte voortvarens en deskundig
Prima behandeling
Mijn ervaring wad prima, goed geholpen, goed geïnformeerd.
Tandarts is echt super attent en werkt heel nauwkeurig alleen de assistente fiona is waardeloos