Zowel over tandarts Koelewijn als zijn mensen alleen maar lof. Ik was altijd bang voor de tandarts, en deze tandarts heeft mij daar super goed mee geholpen. Altijd goed gehumeurd, humor, en alle geduld, zelfs met mijn bijzondere gebit waar hij heel veel werk aan gedaan heeft om mij met mijn vervelende ziekte altijd goed vooruit te helpen. Heel jammer dat tandarts Koelewijn gaat stoppen. Maar dat begrijp ik wel natuurlijk, Ik wens hem nog heel veel jaren in goede gezondheid samen met zijn gezin, Heel hartelijk dank voor alle zorg en geduld, in een woord TOP. Sisca van Beek- IJsseldijk
Ik ben goed behandeld, was wel eens minder...
Op tijd behandeld. Zeer tevreden na de tijd
fijne beleving en goede afspraken.
Wachten even de nieuwe situatie af
Ben gevallen met de fiets zondag, belde maandag kon gelijk dezelde dag komen, foto's gemaakt, voortanden hersteld, hele goed zorg en fantastische behandeling, ben zeer tevreden, en heel goed geholpen, ze zijn professionals op allerlei gebied van de praktijk. Moet invullen welke tandarts mij behandeld heeft, weet niet precies zijn naam, willen jullie de naam goed voor mij invullen Alvast bedankt, succes.
Wat fijn dat u uw behandeling bij Cool Dental Clinic als prettig heeft ervaren. U heeft ons gevraagd of wij de juiste tandarts willen weergeven. Uw behandelend Tandarts was Michael Kukharenko.
Behandelingen en advies is uitstekend
Een goede gebitsreiniging gehad. Maar vraag mer wel af waarom dit 180 euro per uur moet kosten. Moet een mondhygiëniste werkelijk zoveel per uur kosten.
De tandarts Frixos Frixou is vriendelijk, zegt wat hij doet, en als hij probeert zoveel mogelijk werk in één afspraak te doen. Dit zodat je snel weer klaar bent. De verdoving was ook goed aangelegd. Ik heb bij deze tandarts niets gevoeld, in tegenstelling tot andere tandartsen. Hij zette ook goede achtergrond muziek op, wat mij ook gerust stelde.
Wij als gezin vonden het fijn om bij cool dental clinic te zijn.
Goede hulp, officieel, aandacht, respect voor patiënt en privacy. Alleen soms wel last na de tijd en heb ik het idee dat er dingen gedaan worden die niet nodig zijn.
dit was de eerste keer en ik werd direct geholpen en zeer vriendelijke mensen
Mensen zijn vriendelijk en helpen je goed en als het moet stellen ze je gerust
Ik ben er de laatste keer heel tevreden weer naar huis gegaan.
Iedereen is vriendelijk.
prima ervaring.
Een bijzonder goede ervaring met deze praktijk. Jammer dat tandarts Koelewijn na heel wat jaren zijn taken neerlegde. Ik gun hem een mooi pensioen!
Ik vind dit echt heel jammer om te zien. m.vr.gr. J.post
Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring bij ons heeft gehad en we vinden het jammer dat u uw klacht niet rechtstreeks bij ons kenbaar heeft gemaakt. We willen graag een afspraak voor u inplannen met de praktijkmanager om uw klacht te bespreken
Goed alles uitleggen, kundig en gezellig met ze.
Ongeveer 50 jaar zijn m'n vrouw en ik al klant bij uw praktijk , en heb ik nog nooit een klacht gehad . Door de jaren heen zijn er vriendschappen ontstaan tussen de behandelaars met hun assistentes en ons . dit om de situatie te schetsen . Na mijn laatste controle kreeg ik een afspraak mee van 40 min bij een preventie/ mond hygiëne assistent . Dit vervulde mij met verbazing , omdat mijn vorige tandarts het de laatste 25 jaar nooit meer over tandsteen had , en mij altijd prees om dat ik mijn tanden zo goed poetste . Toen de assistente mijn gebit gecontroleerd had kon ze dit alleen maar beamen , en na een kleine schoonmaakbeurt stond ik met 8/9 minuten weer naast mijn fiets . Wat ik hier mee zeggen wil ,gaat deze behandelaar niet te makkelijk om met een doorverwijzing en tijdsplanning . Hartelijke Groet Harry Hartman
Gewoon zoals het hoort.
Wel vaak een andere tandarts. 14 jaar wonen we hier , onlangs voor het eerst de oude tandarts. Perfecte reparatie gehad.