Kundig

Kundig en klantvriendelijk

Het was hele fijne dag voor ons

Heel vriendelijk ontvangen door de medewerkers We merkten een hele prettige sfeer en dat is heel belangrijk

Perfect!

Mijn ervaring met Huijbregts Notarissen & Adviseurs is in 1 woord perfect! Ze zijn stipt, beleeft en behulpzaam.

Notaris nam de tijd om alles goed met ons door te nemen.

Heel prettig en aandachtsvol.

Vriendelijk ontvangst vlotte afhandeling

Prima service goede extra advisering

Zie hierboven

Prima begeleiding bij leveringsakte.

Goed en vriendelijk geholpen. Het "backoffice" traject is daarnaast duidelijk en overzichtelijk. En goed beveiligd m.b.t. data overdracht. Op kantoor werden we uiterst vriendelijk geholpen door de dame de receptie. En bekwaam tewoord gestaan door de notaris. Kortom; aanrader.

Prima afhandeling van zaken

Vriendelijke contact en afhandeling van zaken.

Professioneel, behulpzaam en enthousiast

Fijne ervaring, we zijn hier goed geholpen en voelden de vrijheid om alle vragen te stellen die we maar hadden. Hier werd dan ook de tijd voor genomen om deze te behandelen. Ze begeleiden je netjes door het hele proces.

We zijn goed en netjes geholpen .

betrokken, aardig, behulpzaam

Prettig

snel en goed

snel en goed

Snel vriendelijk accuraat

Was luchtig fijn en een snelle afhandeling Dank

Professioneel en geruststellend

We zijn super behandeld en al onze vragen werden snel en geruststellend beantwoord. Veel zaken zijn geen alledag en dan is het erg fijn als zulke professionals je kunnen helpen

Alles op tijd geregeld en dus geen probleem

Snel, deskundig en accuraat

Zoals we gewend zijn van Mark van Tuijl. Snel, deskundig en accuraat. Altijd prettig zaken doen met Huijbregts Notarissen.

Probleemloos verlopen.

Afhandeling van de transactie is verder naar tevredenheid verlopen.

Uiterst zorgelijken zowel voor de ontvangende bank a

Traag, onvolledig, niet dienstverlenend. Uitbetaling van gelden zowel voor de bank als voor de klant zeer vreemd en teleurstellend. Bank beklaagt zich bij mij over uw kantoor. Zelfs deze enquete deugt absoluut niet.

Was top geregeld

Heel fijn

Heel fijn en goed geholpen en duidelijk

Super. Werken zorgvuldig en netjes. Erg klantvriendelijk. Altijd netjes antwoord via de mail of telefonische.

Prima geholpen

Mark van Tuijl en Dorette Unk hebben mij prima geholpen met mijn zakelijke transactie. Snelle en kundige service.

Vakkundig geholpen

Ik had verwacht dat elk document helemaal werd voorgelezen maar een samenvatting was meer dan voldoende. Ook het advies gekregen om bij oplevering samen met een deskundige alles in de (nieuwe) woning na te lopen.

Erg vriendelijke en duidelijke uitleg

Prettige ontvangst en uitleg en advies over hoe bepaalde zaken in de toekomst te regelen.

Super en meedenkend.

Hannah is een topper!

Zuiderparkweg 280

5216 HE 's-Hertogenbosch

Over Huijbregts Notarissen & Adviseurs

Huijbregts Notarissen & Adviseurs is een allround notariskantoor met vestigingen in 's-Hertogenbosch en Vlijmen. Vanuit deze vestigingen werken zo'n 50 medewerkers. Persoonlijke aandacht en kwaliteit van dienstverlening staan hierbij hoog in het vaandel. U kunt een afspraak maken op werkdagen en op dinsdagavond en donderdagavond. Elke donderdag tussen 16.00 uur en 17.00 uur houden wij een gratis inloopspreekuur. U bent dan zonder afspraak welkom voor een kort gesprek met een van onze juristen. Parkeren is mogelijk op het eigen terrein van onze kantoorpanden. Wij helpen u graag uw zaken goed te regelen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via tel. 073-6918787 of neem een kijkje op onze website. U bent van harte welkom!