Als positief ervaren. Attent, meedenkend en ontzettend correct.

Servicegericht, vertrouwd en professioneel.

Idem

Klantvriendelijk en duidelijke uitleg

Alles wordt zeer helder toegelichten vriendelijk personeel

Doen alles correct en op tijd, erg goed!

Alles top voor elkaar!

Persoonlijk en zakelijke advisering in de breedste zin van het woord.

Prettig, persoonlijk en het er toe doen!

Prima geregeld

Vriendelijk en accuraat!

Prima en kundig advies

Prima en kundig advies over testament

Prettig

Goede ontvangst Fijne notaris alles uitgelegd maar je moet wel heel goed luisteren omdat het best wel snel gaat Minpuntje we wachten nog steeds op de akte Die zouden we op papier thuis gestuurd krijgen Vandaar de ruim voldoende Hopelijk krijgen wij die alsnog

Prima adequate service

Persoonlijke behandeling

BETER BESTAAT NIET

WIJ VOELDEN ONS ERG OP ONS GEMAK BIJ MEESTER JEF OOMEN.HIJ HEEFT ONS HEEL GOEDE ADVIEZEN GEGEVEN. JAMMER DAT HIJ MET PENSIOEN GAAT. ZIJN KLANTEN ZULLEN HEM ERG MISSEN, MAAR WE GUNNEN HEM DEZE WELVERDIENDE RUST.

Goede uitleg en keuzemogelijkheden.

Verkeerde gegevens opgenomen in akte (wel snel gecorrigeerd na ontdekking)

Verkeerde gegevens opgenomen in akte welke ikzelf heb moeten ontdekken. Dit is later overigens snel gecorrigeerd nadat dit opgemerkt is.

Helder, duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers.

Prima Notariskantoor, een aanbeveling

Persoonlijke aandacht en kundig advies

Goede en snelle dienstverlening. Jammer dat het verschil in kosten tussen een basistestament en een op maat gemaakt testament niet vooraf kenbaar is gemaakt. Wel zeer tevreden met het resultaat.

Snel en kundig

Vanwege omstandigheden was enige snelheid gewenst. Bij andere kantoren lukte dat niet. Nou bij Huijbregts notarissen & adviseurs was dat na enig overleg geen probleem. Alles werd keurig afgewerkt en wij zijn zeer tevreden.

Prijzig, geen beste klantervaring

Overdracht woning, verkoper wilde notariskeuze. Stevig geprijsd, maar over de ervaring van de betalende klant is niet echt nagedacht.

Professioneel en bijzonder prettig contact

Zowel het contact met Ellen Dielissen als met Mr. Hans Gräler verliep bijzonder prettig en professioneel, Mr. Gräler heeft alle tijd genomen om ons in begrijpbare termen uit te leggen wat nodig was om onze wensen in een testament op de juiste wijze vast te leggen.

Probleemloos verlopen traject met juiste informatievoorziening

Zie boven

Probleemloos verlopen traject met juiste informatievoorziening

Zie boven

Zeer tevreden over de deskundigheid

Heel goed geholpen, zeer duidelijk is mij alles uitgelegd. Alles ook in een prettig gesprek. Zeer gastvrij ontvangen.

Zeer tevreden over de deskundigheid

Zorgvuldige en zeer prettige bejegening

Een heel prettig contact en uitstekende begeleiding door notaris en administratieve ondersteuning

prettige en professionele begeleiding

ik heb het contact met de notaris en met de administratieve ondersteuning als zeer prettig ervaren. Professioneel en mijn vragen uitstekend beantwoord

Vriendelijke ontvangst en correcte afwikkeling door kandidaat notaris.

Ivm aankoop van een nieuwe woning en het passeren van de betreffende aktes zeer goed en vriendelijk te woord gestaan.

Vriendelijke ontvangst en correcte afwikkeling door kandidaat notaris.

Zuiderparkweg 280

5216 HE 's-Hertogenbosch

Over Huijbregts Notarissen & Adviseurs

Huijbregts Notarissen & Adviseurs is een allround notariskantoor met vestigingen in 's-Hertogenbosch en Vlijmen. Vanuit deze vestigingen werken zo'n 50 medewerkers. Persoonlijke aandacht en kwaliteit van dienstverlening staan hierbij hoog in het vaandel. U kunt een afspraak maken op werkdagen en op dinsdagavond en donderdagavond. Elke donderdag tussen 16.00 uur en 17.00 uur houden wij een gratis inloopspreekuur. U bent dan zonder afspraak welkom voor een kort gesprek met een van onze juristen. Parkeren is mogelijk op het eigen terrein van onze kantoorpanden. Wij helpen u graag uw zaken goed te regelen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via tel. 073-6918787 of neem een kijkje op onze website. U bent van harte welkom!