Vriendelijk geholpen met de aankoop van onze woning

Voor de aankoop van onze woning bij deze notaris terecht gekomen. Vriendelijk personeel verder was het papierwerk ook snel in orde

Duidelijke uitleg

Prima uitleg over veranderen van testament en afsluiten van een levenstestament

Uitstekend, deskundig, plezierig geholpen

Zie bovenstaande.!

Deskundige en vriendelijke service

We zagen best op tegen het maken van testamenten, echter wel heel geruststellend dit gedaan te hebben. We zijn heel fijn geholpen hierbij, o.a. door lastige juridische tekst duidelijk en simpel uit te leggen waardoor we snel konden schakelen.

Professioneel en met de juiste aandacht voor cliënt.

Professioneel en met de juiste aandacht voor cliënt.

Betrouwbaar en onderhoudend

Het toelichten van de stukken was efficiënt, doeltreffend en begrijpelijk

Uitstekend en volgens afspraken geholpen

Mevr. Vulto is een zeer deskundige notaris die de problematiek in eenvoudige taal weet over te brengen, waardoor bijvoorbeeld het schimmige beeld rondom een levenstestament en de noodzaak daarvan duidelijk wordt.

Prima geholpen en alles in orde gemaakt

Het had niet beter gekund!

Mijn vraag werd zeer deskundig en met inachtname van mijn situatie beantwoord.

Duidelijke en heldere uitleg, transparant, begripvol en geduldig. Precies wat ik verwacht van een notaris.

goed gesprek

Goed advies, goede uitleg en betrokken

Kon niet beter!

Zowel een verkoop als een aankoop van een huis geregeld door dit kantoor. Best een lastig concept voor een leek als ik! Door Natasja overal stap voor stap doorheen begeleid, extra uitleg ontvangen bij vragen en alles is zeer duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk is zowel de verkoop als aankoop vlekkeloos verlopen! Dank jullie wel voor alles

Goede communicatie en korte lijnen

Persoonlijk, korte lijnen en fijne communicatie. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!

Keurige notaris

Prima bereikbaar, zowel met de auto als telefonisch, nette locatie en ontvangst. Duidelijke uitleg van passerende zaken.

Veel naamsverwisselingen,zelfs samenwonen met overleden echtgenoot...

Vaak gebeld om fouten te herstellen. Gemaakte afspraken zijn te laat nagekomen.

Vlotte afhandeling alles volgensafspraak

Van te voren duidelijke hulp gehad en snelle afhandeling vd afspraak

Matig

Afspraak stond gepland voor 16.00 uur, we waren om 15,55 uur aanwezig en werden verzocht plaats te nemen in de wachtruimte. Na ons kwamen nog 2 stellen binnen die beide voor ons werden binnengeroepen. Na meer dan 20 min wachten werden we pas binnengeroepen. in de tussentijd is ook geen koffie aangeboden. Het gesprek met de notaris was wel positief.

hele goede en fijne ervaring

Wij zijn heel goed voorgelicht door mevrouw Dijk en alles is fantastisch verlopen. Complimenten

Correct, deskundig en klantvriendelijk

Voorbereid8ing en toelichting goed

Prima ter zake kundig advies

Terzake kundig antwoord op vragen. Electronisch overleg snel en goed.

We hebben goede uitleg gekregen en prima ontvangst.

Zie bovenstaande.

Professioneel

Duidelijk en snel geholpen

Heel goed.

Er wordt voldoende de tijd genomen om aan alle wensen te voldoende en goed maatwerk te leveren.

Heldere toelichting op documenten

Was prettige sfeer, vakjargon werd vertaald naar zeer toegankelijk verhaal. Geen onnodige tijdvulling. Prettig en duidelijk.

Alles correct.

Prima.

Zuiderparkweg 280

5216 HE 's-Hertogenbosch

Over Huijbregts Notarissen & Adviseurs

Huijbregts Notarissen & Adviseurs is een allround notariskantoor met vestigingen in 's-Hertogenbosch en Vlijmen. Vanuit deze vestigingen werken zo'n 50 medewerkers. Persoonlijke aandacht en kwaliteit van dienstverlening staan hierbij hoog in het vaandel. U kunt een afspraak maken op werkdagen en op dinsdagavond en donderdagavond. Elke donderdag tussen 16.00 uur en 17.00 uur houden wij een gratis inloopspreekuur. U bent dan zonder afspraak welkom voor een kort gesprek met een van onze juristen. Parkeren is mogelijk op het eigen terrein van onze kantoorpanden. Wij helpen u graag uw zaken goed te regelen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via tel. 073-6918787 of neem een kijkje op onze website. U bent van harte welkom!